• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

..::2012 NiSaN aNNeLeRiNiN (YeNi) TaKiP LiSTeSi..::

Merhaba ben de sürekli takipçiyim listeden yeni haberim oldu beni de eklerseniz memun olurum
İsim : Thin
SAT:10 Temmuz 2011
Başlangıç Kilo: 64
Şu anda: 76
TDT:16 Nisan 2012
İsim Ali

yaşını yazmamışsın canım:26:
bi dee 12 kilomu aldın sen yaaf:30:

Son düzenleme:
bu liste cok iyi olmus ya :46:

bizi de eklerseniz seviniriz :emir_bebek:

isim: karakedi
yas: 23
sat: 10 temmuz
bdt: 15 nisan
bas kilo: 60
guncel kilo: 65
bebegimin ismi henuz belli degil..

canım 78 kilo olmuşum maleseffff
oğlumuzun adıda yusuf olacak inşallah
teşekkür ederim

yaşını yazmamışsın canım:26:
bi dee 12 kilomu aldın sen yaaf:30:

Yaşım 28 canım. Şaka gibi dimi doktorun tartısında gözlerim yerinden fırlıyordu 12 kiloyu görünce çok üzüldüm.
Ama şu anda çok düzenli beslenmeye başladım hamur işi, tatlı hepsini kestim hamilelere uygun diyet listesi yapıyorum Kalsiyum ağırlıklı.
Bundan sonra en falza ayda 1,5 KG dedi doktorum:( ben de uyucam tabi 1 haftadır Allahtan kilomda oynama yok.

ayyy benim burdan neden haberim yok yaaa :44:
tesadüfen gördüm.
bu arada ben 66 kilo oldum kıslar.4 kilo almışım. doktor dikkatli git şimdilik iyi ama hamurişi tüketme dedi.

kkbayansuu

ben de bilgilerimi yazıyım
sat 14.07.2011
bdt 21.04.2011
başlangıç kilo:51 şimdi:56
cinsiyet erkek
isim belli değil

ayyy benim burdan neden haberim yok yaaa :44:
tesadüfen gördüm.
bu arada ben 66 kilo oldum kıslar.4 kilo almışım. doktor dikkatli git şimdilik iyi ama hamurişi tüketme dedi.
canım doktorun abartmış. 5 ay için 4 kilo bişey değilki:19::19::19::19::19::19::19::19:

çok güzel bi isim
modern ama zottirik isimlerden değil:nazar:

saol cnm bizde o kadar cok dolandıkkı isimlerde son buna karar verdik zaten erkek ismi bulmak sıkıntı daha degiştirmiyrum ddedm bide enerjisi yüksek bir isimmiş karakter analizini fln da arastrdım cok güzel tmm dedm :)

Merhaba ben de yeni katıldım aranıza :)

Sat: 07.07.2011
Bdt: 12.04.2012
Başlangıç Kilo: 52 Şimdi: 61

İsim:tirtilt
SAT:01.07.2011
B.D.T:02.04.2012
BaŞ.KiLo:60
GüNCeL KiLo:67
BeBeĞiN iSMi: Ahmet Doruk

merhabalar;

aranıza yeni katıldım, bizi de eklerseniz seviniriz:49:

bayansucum seni çok uğraştırıyoruz biliyorum ama ben irem ismnden vazgeçtm onu siler misin ?? daha karar veremedk :/

bayansucum seni çok uğraştırıyoruz biliyorum ama ben irem ismnden vazgeçtm onu siler misin ?? daha karar veremedk :/

önemli değil canımcım,irem ismini koyan pişman oluyo zaten çok geç olmadan değiştirdiğin iyi olmuş:29:

Back
X