..::2012 NiSaN aNNeLeRiNiN (YeNi) TaKiP LiSTeSi..::

Bayansucugum
Benim kilomu da 66 olarak guncelleyebilir misin

birileri beni duymus sanki bi kac güncelleme görüyorum ha soyle yazık biz cok kilo alanlara yahu :))))

ok yawrileeerr,hepinizi güncelledim...gidip bi tartılayım da kendimi de güncelleyeyim barii

KIZLAR ben bu listeye haber vermemişmiyim??? kızım olacak adıda deniz olacak ekleyin lütfen

gecenin bu saati ben hala uyuyamadım bütün gün öğlen uyursam bi de akşamüzeri nescafe, akşamda gezmeye gittik orda da 2 bardak çay içince uyunmaz tabiii yalnız gittiğim evde tartıldım 70 kg çıktım:) 25 gündür hiç kilo almamışım diyet falan da yapmadım, bebişim almıştır de mi, hergün mutlaka protein tüketmeye özen gösteriom , haftaya perş kontrolüm var, merak içindeyim!! inşallah oğluşum güsel bi kiloya ulaşmıştır.. Son kilom 70 güncelleyebilirsen sevinirim:)

ne güzel anne olcaksınız.. birşey soracatım, vazelin yada tükürük ilişki esnasında kullanmak, gebeliği önlüyormuş doğrumudur? birde siz kaçıncı denemede gebe kaldınız?

benimde son kilom nasıl oldu bilmiyom ama 70

SAT:12 Temmuz
Başlangıç Kilo:71
Şuan:77,5
Bebeğimin Cinsiyeti:Erkek
İsmi:mehmet kerem

beni güncelleyebilr misiniz?

bdt: 22 Nisan
son kilo: 75
isim: bade

iyi hafta sonları

merhabalar, bende nisan annesiyim.Rabbim hepimize evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin......

SAT:22 Temmuz

BAT:25 NİSAN

Başlangıç Kilo:61

Şuan:68

Bebeğimin Cinsiyeti:kız

İsmi:belli değil

Merhaba ben aranıza yeni katıldım listeye eklerseniz sevinirim:))

SAT:5 Temmuz
Başlangıç Kilo:60
Şuan:68
Bebeğimin Cinsiyeti:Erkek
İsmi:Ömer

Kızımızın ismine karar verdik, Ada olacak kızımızın ismi.
Bu arada ben de 66 kilo olmuşum bayansu'cum :18:

sabah tartıldım. 67,4 kilo çıkıyorum. 1 haftada 400 gr. görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…