• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın herkese:16::16::16::16::16::16:
herkesi bi telaş alıyo dimi doğumları duydukça:1::1::1::1:
herkes çatır çatır doğuruyo ben daha çalışıyom :43::43::43:
benimde bugün eşim halıları göndercek, haftasonu kadın alıp temizliği bitircem ,önümüzdeki hafta annem gelcek, bende 30 martta izne ayrılcam sonra rahat rahat oturup bekliycem oğlumu, temizliği biraz daha bekletiyim demiştim ama yok stres oldum,yapılsın bitsin, sizlerde çok sona bırakmayın kızlar,neyin ne olacağı belli olmuyo :49::49::49:

çalışınca daha varmış gibisine geliyo ama elinden yapacak bişeyde gelmeyince sinir oluyorum ben temizlik geç yapılsın istiyorum ama dediğin gibi ya erken gelirse
bende senden bi hafta sonra ayrılıyorum gün sayıyorum doğum günü değilde izin günü :)
sanırım artık çok fazla derecede izne çıkmak istiyorumm :)

günaydın herkese:16::16::16::16::16::16:
herkesi bi telaş alıyo dimi doğumları duydukça:1::1::1::1:
herkes çatır çatır doğuruyo ben daha çalışıyom :43::43::43:
benimde bugün eşim halıları göndercek, haftasonu kadın alıp temizliği bitircem ,önümüzdeki hafta annem gelcek, bende 30 martta izne ayrılcam sonra rahat rahat oturup bekliycem oğlumu, temizliği biraz daha bekletiyim demiştim ama yok stres oldum,yapılsın bitsin, sizlerde çok sona bırakmayın kızlar,neyin ne olacağı belli olmuyo :49::49::49:

bunlar tatlı telaşlar,insanın hayatında 1-2 kez yaşayabileceği duygular..hatta banim bu son:29:

günaydın bayanlar nasısınız
doğuranlar var bekleyenler var Allah herkeze sağlıklı günler versin inşallah

hadi gözün aydın canım
evet bitmek bilmeyen bir enerji oluyor o günlerde
sezeryanın epidural mı oldu
benim ilki geneldi 2.dede genel istiyorum
korkuyorum epiduralden bel ağrısı baş ağrısı tutar diye

sorma canım aynı sorun bende de var 2008 mart doğumlu oğlum bazen anlayışlı olacak gibi bazende kıskanç
aldıklarımıza bakmıyor bile

benimkide daha yukarda 2 hafta kaldı şunun şurasında ya
hala midem yanıyor günde yarım şişe ilaç bana mısın demiyor

aynen yaa bizimkide hiç oralı olmuyor ama alışcak mecbur bu sene okula başlıyor onun için mutluyum,sıkılmaz evde:31:2007'li benim oğlumda..aynen benimde midem yanıyor zaten aramızda 1 gün var canım 40'ı doldurucam gibi bi his var içimde:1:

dondurma mı iyi fikir canım saol

temizlik yapıyorum yavaş yavaş yatak odasından başladım
bahar geliyor birde kışlıkları kaldırsam mı diyorum daha erken diyorum şaştım yani

annem ve kaynanam haftaya gelecekler onlara bir camları birde kapıları bırakacağım mutfağımada haftaya temizlerim yavaş yavaş
inşallah sorun çıkmaz

dün hadtane çantalarımıza baktım eksik falan var mı diye
o da ne ben hiç ağız bezi almamışım yavruma en çok kullanılan şey oysa ki
alış veriş listeme ekledim hemen
birde mama koymayı düşünmüyodum ama küçük bir paket almaya karar verdim
birde cam bir bardak ve kaşık koyacağım onda yapıp versinler ilkinde acemiydim plastik bardak ve kaşıkla mama yedirdiler hastanede
benim sütüm 3-4 gün sonra geldi
ağız geliyo onu emiyor ama yeterli olmuyor mama vermek şart
ama biberonla değil

Günaydın kızlar
nasılsınız bizim dün kont vardı dr çatı mua yaptı
%70 normal doğum yapabilirsin ama haftay tekrar
bakmam lazım şimdiden birşey diyemem dedi
bende ok dedim. Kesinlikle normal doğumdan
yanayım ve herkes normal doğurabilir dedi
ama şahsen üstten bastırıp yada vakumla
doğum yaptırıp hem annenin hemde bebeğin
zorlanmasından yanada değilim eziyet
haline gelince bir anlamı yok dedi o zman vajen
çok yıpranıyor dedi bende tamamen size bırakıyorum
dedim anlaştık. Sezeryan olması gerekirse de en geç
2 nisan da alırız dedi. Kızımda iyi çok şükür gözlerini
açıp kapatıyordu

çalışınca daha varmış gibisine geliyo ama elinden yapacak bişeyde gelmeyince sinir oluyorum ben temizlik geç yapılsın istiyorum ama dediğin gibi ya erken gelirse
bende senden bi hafta sonra ayrılıyorum gün sayıyorum doğum günü değilde izin günü :)
sanırım artık çok fazla derecede izne çıkmak istiyorumm :)

ay evet canım yaaa arık o kadar zor geliyoki çalışmak, ben bu hafta hep haftaya çalışmayım bu cuma bırakıyım diye düşündüm ama yarın cuma artık 1 hafta daha sabrediyim diyorum,önümüzdeki hafta son,az kaldı ama akşamları çok sıkıntı çekiyorum,Allah seninde yardımcın olsun canım :50::50::50:

bunlar tatlı telaşlar,insanın hayatında 1-2 kez yaşayabileceği duygular..hatta banim bu son:29:

aynen yaa bizimkide hiç oralı olmuyor ama alışcak mecbur bu sene okula başlıyor onun için mutluyum,sıkılmaz evde:31:2007'li benim oğlumda..aynen benimde midem yanıyor zaten aramızda 1 gün var canım 40'ı doldurucam gibi bi his var içimde:1:

evet bayansucum bunlar tatlı güzel telaşlar, bide bizim ilk ya daha bi heyecanla yapıyoruz herşeyi, ama çokta panikliyorum ben zeyneple günüm aynı benim o doğum yaptı ya daha bi korku sardı beni ,ben işimi bitiriyimde oturup gelmesini bekliyim:1::1::1:

benim doğum 4 nisan şimdilik senin normaldi değil mi hayırlısı olsun canım
bende kreşe vereceğim oğlumu yarım gün hiç olmazsa biraz değişik ortamlara girer

Günaydın kızlar
açıp kapatıyordu

maşallah canım bebeğine :nazar::nazar: bizimde haftaya cumartesi kontrolümüz var o zaman 37 bitmiş olacak çatı muayenesi yaparmı acaba,bende normaldoğum istiyorum ama ısrarla değil:ssz::ssz::ssz:

maşallah canım bebeğine :nazar::nazar: bizimde haftaya cumartesi kontrolümüz var o zaman 37 bitmiş olacak çatı muayenesi yaparmı acaba,bende normaldoğum istiyorum ama ısrarla değil:ssz::ssz::ssz:

bana dr artık bol bol yürü aşağıya insin bebek dedi
çünkü hala karnım sivri normal doğum için yürüyüş
şartmış bide bugün şu hurmadan alıp yiyecem umarım
bulabilrim hiç yemedim de inş. güzeldir
büyük ihtimalle yapablir sen hazırlıklı ol yinede
bnm haftaya tekrar bakacak pufff

ay evet canım yaaa arık o kadar zor geliyoki çalışmak, ben bu hafta hep haftaya çalışmayım bu cuma bırakıyım diye düşündüm ama yarın cuma artık 1 hafta daha sabrediyim diyorum,önümüzdeki hafta son,az kaldı ama akşamları çok sıkıntı çekiyorum,Allah seninde yardımcın olsun canım :50::50::50:

evet bayansucum bunlar tatlı güzel telaşlar, bide bizim ilk ya daha bi heyecanla yapıyoruz herşeyi, ama çokta panikliyorum ben zeyneple günüm aynı benim o doğum yaptı ya daha bi korku sardı beni ,ben işimi bitiriyimde oturup gelmesini bekliyim:1::1::1:

seninde öyle oluyormu bilmiyorum ama akşam olunca sağ bacağım çok ağırıyo kalçadan aşağı kadar
yere çömeldiğimde sağ bacağımın alt tarafına giren ağrıdan zor kalkıyorum neyden kaynaklanıyo acaba?
zaten şişti bacaklarım biraz koca gün otursamda yine aynı hem hareket etmek istiyorum hemde son ay fazla yormayın diyolar
napıcam bilmem:44:

evet canım hurma hem doğumu tetikliyomuş, hem kolaylaştırıyomuş hemde süt olmasını sağlıyomuş,bende önümüzdeki hafta izne ayrılcam ondan sonra hem yürüyüşe hemde hurma yemeye başlıycam, şimdi korkuyorum yemiyorum çalışıyorum ya 1 hafta sonra bol bol yiyip yürüyüşümü yapabilirim,:1::1::1::1::1:

hangi hurmadan alıcaksın ?
peki kafası aşağıda değilmi senin nasıl duruşu
benimki kafa sağ aşağıda ayaklar sol tarafta karnımda
salı günü benimde kontrol var ilk defa nst ye giricem o zaman çatı muayenesi yaparmı peki

en güzeli tatlım,bitir işini kafan rahat olsun..
ben geçenlerde bi doüuracak gibi oldum da hem heycan bastı hemde halıları vermedim,perdeleri yıkamadım,beşiği almadıkk odaya tüüühhh napcass şimdi diodum eşime:1:

benim doğum 4 nisan şimdilik senin normaldi değil mi hayırlısı olsun canım
bende kreşe vereceğim oğlumu yarım gün hiç olmazsa biraz değişik ortamlara girer

evet benimki normal gözüküyo şimdilik,30 haziran son adt tarihim..nisanın ilk haftası gelir sanırım:31:
çok iyi düşünmüşsün,senin yerinde olsam bende verirdim kreşe:29:
çalışmayı düşünüyomusun 2.den sonra..benim gözümde büyüyo biraz 2 çocuk annesi olmak..evden çıkamıcam gibi gelio:1:

Günaydın kızlar
açıp kapatıyordu

Cnm gozun aydin, herseyin yolunda olmasina sevindim

hangi hurmadan alıcaksın ?
peki kafası aşağıda değilmi senin nasıl duruşu
benimki kafa sağ aşağıda ayaklar sol tarafta karnımda
salı günü benimde kontrol var ilk defa nst ye giricem o zaman çatı muayenesi yaparmı peki

büyük turuncu olan sanırım
kafası aşağıda ama sanırım doğum yoluna
girmesi lazım dr midende bi rahtlama
hissedersin dedi bnm ilk defa dün baktı
nst de sancı çıkmazsa bakmaz canım
ama çıkarsa açılma varmı diye bakabilir

canım o büyük olan değil hurma dediğimiz şey normal hacdan gelen hurmalar varya medine hurması ondan yiyceksin:34::34::34:

hmm tmam anladım şimdi hurmayı güzel ben seviyordum yerim sorun yok
kabuğa yakın olan kısmını yemeki ağzını mayıştırmasın ve yumuşak olsun
benim midem sadece çok yemek yiyince rahatsız oluyo normalde rahat
ben ağdacıya bu ayın sonunda gideyim demiştim de gerçi ayın başında gittim çok yok ama napsam bu haftamı gitsem yine
zaten şu soru işaretleri yokmu insanı çileden çıkaran

seninde öyle oluyormu bilmiyorum ama akşam olunca sağ bacağım çok ağırıyo kalçadan aşağı kadar
yere çömeldiğimde sağ bacağımın alt tarafına giren ağrıdan zor kalkıyorum neyden kaynaklanıyo acaba?
zaten şişti bacaklarım biraz koca gün otursamda yine aynı hem hareket etmek istiyorum hemde son ay fazla yormayın diyolar
napıcam bilmem:44:

canım benim bacaklarım ve ayaklarım şişti,şöyle söyleyim artık bileğim yok,ama sol bacağım ve ayağımdaha şiş,akşamları hem çok ağrıyolar hem yanıyolar,bazen ağlıyorum ağrıdan:43::43::43::43:

Son düzenleme:
Back
X