• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
eminönüne tek gidceksen benide götür giderkene..bende gitmek istiom oraya..havuzlu han varmış orda..
ama ocak ayını beklom..ocakda gün sırası bende..onun parasını alıp harcıcam orda:)
aa çok sevindim yaa..detalıda unutma sor mutlaka kendi dr un yapmıcaksa..ben sorunca baktı söledi dr, öncesinde bakmamıştı eşine..
hadi inş. detaylıdada teyid edilir...onu en çok neden soryom bilyonmu hani 32. haftada gidip dr dan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alcaz ya eşi aşağıdaysa vermiomuş bazı dr lar...sonuçta o raporu devletten alcaz ya kıl birine denk geliriz falan..doğum izninin yarısını doğumdan önce kullanmak istemiom yani:50::50: inş. enfeksiyonda geçer bi an önce cnm

hadi ya...
ben bunu bilmiyodum bak :18::18::18:
valla devlet hastanesi hayatta çalışabilir raporu vermez öyle bir şey varsa yaa...
ben haftaya iyice öğreneyim...canım o havuzlu hana dalıp akşama kadar çıkmamayı hayal ediyorum bende :27::27:
herşeye el sürüp sürüp alış veriş yapmak istiyorum hehehe...
eşim yalnız bırakmaz beni de.. belki kendi annemi babamı da alırım diyorum...
bende ocak sonu gibi düşünüyorum gitmek....
konuşuruz istersen belirleriz canım...
yalnızda gideriz.... (tabii eşler olur çünkü benim kocam yalnız hiçbiyere göndermez beni..)

eminönüne tek gidceksen benide götür giderkene..bende gitmek istiom oraya..havuzlu han varmış orda..
ama ocak ayını beklom..ocakda gün sırası bende..onun parasını alıp harcıcam orda:)
aa çok sevindim yaa..detalıda unutma sor mutlaka kendi dr un yapmıcaksa..ben sorunca baktı söledi dr, öncesinde bakmamıştı eşine..
hadi inş. detaylıdada teyid edilir...onu en çok neden soryom bilyonmu hani 32. haftada gidip dr dan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alcaz ya eşi aşağıdaysa vermiomuş bazı dr lar...sonuçta o raporu devletten alcaz ya kıl birine denk geliriz falan..doğum izninin yarısını doğumdan önce kullanmak istemiom yani:50::50: inş. enfeksiyonda geçer bi an önce cnm

kuzucum arkadaşım gitti havuzlu hana.. güzelmiş çok ama onun dışında daha neler neler varmış o civarlarda.. 200 liraya doldurmuş bebik malzemelerini.. hıı ben de aziz bebeden aldım birçoğunu.. fiyatı diğer mağazalara göre çoook uygun geldi bana.. bi de benim evin orada aziz bebenin fabrika satış mağazası var.. alışveris merkezindeki aziz bebe mağazasında 17-30 arasında değişen tek altlar vardı.. böyle eşofman gibi ama cicili rahat bişey.. 3 ve 5 liraydı kızlar.. doldurdum tabi bende.. en pahalıya aldığım şey 15 liraydı.. tabi cicilerimizi ucuuza alınca babası 3500 lük odaya sıcak baktı:27:
sbilyanacğım kuzucum.. daha almadım oda takımını ama alınca çekerim fotosunu.. :34:

Günaydın kızlar yeni bir hafta daha; 24 aralıkta şeker yüklemesi (glikoz)yapılacak dedi doktorumuz aç gel dedi benim doktor erken mi istedi acaba sizlerin konuşmalarına baktım da böyle bişey yazmıyordu bu ay yaptıracaklar var mı?:26::25:

gebeliğimle birlikte sıkıntılı gunler basladı tabi bunlar bahane degil biliyorum bende cok uzuluyorum ama o bi taneyi içmezsemde duramıyorum artık. dra dedimki biliyosunuz ben sigarayı bıraktım şimdi gunde bir iki..... dememe kalamadı iç iç iç iç butun organlar olustu hiçbişey olmaz dedi. bence kızsaydı gaz verseydi daha iyiydi. bi tane içiyorum oda uyurken hareket ettiginde degil sonra içim içimi yiyo :( bugun hiç içmedim ama zaten 1 haftadır durum böyle. su an mutfaga gitmek için can atıyorum o çakmağı catlatmak için ama tutuyorum kendimiii oooooooooooooffffffffffffffffffffffffffff

hani bi belgesel var ya,national geographic indi galiba,yaşam mucizesi miydi adı neydi,hamile bir kadının 9 ayını anlatıyor,bebeğin gelişimin falan,Orada anne bir keresinde yanında sigara içen biri varken rahatsız oluyo dumandan,anne karnını gösteriyo sonra belgeselde,normalde plesanta kötü maddeleri filtre eder ve bebeğe geçirmezmiş ama sadece nikotin ve kafeinin yapı taşları plesentedan bebeğe geçecek kadar küçükmüş ve sen dumanı içine çektiğinde direk bebeğe de gidiyormuş,aynı şekilde kafein aldığında da.Bence içme,130 günün kalmış dayan derim.Youtube dan da o belgeseli bulursan izle

$don.webp
ya şuna bi bakın yaa.. bu nassı bi don yaa..

maskoya geçen hafta bende gittim. bir kaç oda beğendik en ucuzu 3000 den başlyor. birde modokoya bakmak istiyorum . zeynepcim sen hangi mağazada beğendin mobilyanı.

Günaydın herkeslere :))) gece sırt ve bel ağrısından hiç uyuyamadım o yüzden de geç kalktım şimdi kahvaltı yapıp odalarımı temizleyeceğim sil toz al falan öpüyoruz hepinizi

kızlarrrrrr biz geldik herkese günaydınn güzel bi hafta geçirmenizi diliyorum bebişlerimizle inş. :46::46::46:
alışverişlere gidenler alışveriş yapanlar olmuş güle güle kullanın canım sağlıklı günlerde inş..:nazar::nazar:
herkes iyidir bebişlerin keyfi yerindedir umarım :1:

Günaydın kızlar yeni bir hafta daha; 24 aralıkta şeker yüklemesi (glikoz)yapılacak dedi doktorumuz aç gel dedi benim doktor erken mi istedi acaba sizlerin konuşmalarına baktım da böyle bişey yazmıyordu bu ay yaptıracaklar var mı?:26::25:[/QUOTE

bizde canım bu ay yaptıracaz 3 hafta sonra yani 24.haftamıza denk geliyo
dr bizede aç gelin dedii
erken değil tam zamnı diye biliyorum

Ya kizlar 22 hafta oldu ama halen bebegimin hareketlerini hissedemiyorm.arada pit pit biseyler oluyo ama gazmi degilmi anlamiyorm.benm gibi halen hissetmeyen varmi.endise etmiyo degilim.acaba biraz kiloluyum o yuzdenmiki

ben de ilk geçen hafta hissettim,pıt pıt şekildeydi ama çok hafifti,muhtemelen bebek hissettiğin şey ama insan ilk anda emin olamıyor.Bir de bir kere hissediyosun mesela ama sonra uzunca bir süre tık yok,yanıldım galiba falan diyosun :) benim bu hafta biraz daha belirgin,daha bir şiddeti arttı sanki,sen de haftaya daha net duymaya başlarsın,bizler geç hissedenlerdeniz canım,ben de 20 haftama girince hissettim ilk.ama bebişin keyfi ne zaman gelirse o zaman hissediyorum,öyle her istediğimde değil henüz :49:)

Ya kizlar 22 hafta oldu ama halen bebegimin hareketlerini hissedemiyorm.arada pit pit biseyler oluyo ama gazmi degilmi anlamiyorm.benm gibi halen hissetmeyen varmi.endise etmiyo degilim.acaba biraz kiloluyum o yuzdenmiki

Bende aynı senin gibiyim canım yaa. Doğru düzgün hissedemiyorum. Kıskanıyorum arkadaşları vallahi :47: Dıştan bile belli oluyormuş kiminin :41: Ama kişiden kişiye değişen bişi canım ya.

Maşallah ya bazı anne adayları bebeklerin alışverişini neredeyse tamamlamışlar ben daha bi tek çorap bile almadım :14:zor tutuyorum kendimi aralık ayını da çıkalım inş.bende hemen başlıcam:46: önce ne alsam neyden başlasam :emir_bebek:

günaydın arkadaşlar bizde hafta sonu oğlumuz görmeye gittik. 433 gram 24 cm olmuş. maşallah keyfi yerindeydi bacak bacak üstüne atmış beyfendi . dr iki hafta sonra obsestrik ultrasyon yapacağız dedi . sanırım ayrıntılı ultrasyon. onun için ayrı ücret alıyorlarmış. 145 tl sizin bir bilginiz var mı kızlar. yaptırılması gerekiyormu. bu fiyat uygun mu

benim de ayrıntılı ultrasonum yarın,özel hastaneye gidiyoum ben de,ikili teste ayrı ücret almadılar,üçlü için 11 tl fark verdim,bunda para isteyecekler mi bilmiyorum,radyoloji bölümüne randevu al dedi doktorum,oradaki uzman bakıcakmış,yarın yazarım size.Gerçi ben Eskişehirdeyim,ist da fiyatlar maşallah almış başını gitmiş :53: inşallah bu muayeneyi de hayırlısıyla atlatırız oğluşumla :emir_bebek:

Günaydın kızlar yeni bir hafta daha; 24 aralıkta şeker yüklemesi (glikoz)yapılacak dedi doktorumuz aç gel dedi benim doktor erken mi istedi acaba sizlerin konuşmalarına baktım da böyle bişey yazmıyordu bu ay yaptıracaklar var mı?:26::25:

24. hafta ile 28. hafta arasında yapılıyor diye biliyorum canım...

Maşallah ya bazı anne adayları bebeklerin alışverişini neredeyse tamamlamışlar ben daha bi tek çorap bile almadım :14:zor tutuyorum kendimi aralık ayını da çıkalım inş.bende hemen başlıcam:46: önce ne alsam neyden başlasam :emir_bebek:

bende öle aman aman bişi almadım daha yılbaşından sonrasını bekliyorum kısmetse :1::1::1:

günaydın kızlar biz geldikkk
nasılsınız bakalım
alışverişler yapılmış alınacaklara bakılmış mşlhh
bizde h.sonu aldık bişeyler
bizimde listemiz baya azaldı birtek tekstil ürünleri kaldı
yorgan uykuseti tül perde halı gibii

petuş yağmura maşlhh facede gördüm çok bellii
benm kızım yüzünü hiç göstermiyorr
bide ben facede yeniyim kim kimdr daha tam bilmiyorum:)
SAOL CANIM...bu hafta sonu yine gidcez..yine koyarız bi kare foto..kızlar öle sanırım cnm ya..hep elleri yüslerinde:))
bende face e burası kadar hakim değilim cnm zaten:))
Canım, biz Bayrampaşadaydık.
Beğendik, ama gezeceğiz daha...
Çok güzel şeyler vardı yaa...
evet rengarenkkkkk...
hadi ya...
ben bunu bilmiyodum bak :18::18::18:
valla devlet hastanesi hayatta çalışabilir raporu vermez öyle bir şey varsa yaa...
ben haftaya iyice öğreneyim...canım o havuzlu hana dalıp akşama kadar çıkmamayı hayal ediyorum bende :27::27:
herşeye el sürüp sürüp alış veriş yapmak istiyorum hehehe...
eşim yalnız bırakmaz beni de.. belki kendi annemi babamı da alırım diyorum...
bende ocak sonu gibi düşünüyorum gitmek....
konuşuruz istersen belirleriz canım...
yalnızda gideriz.... (tabii eşler olur çünkü benim kocam yalnız hiçbiyere göndermez beni..)
bende öle gezmeyi istiom ama mümkünse babamıza bile şutingen goingen yapmak istiom:)) free format takılcam, hadi aşkım hadi demicek yani...
kuzucum arkadaşım gitti havuzlu hana.. güzelmiş çok ama onun dışında daha neler neler varmış o civarlarda.. 200 liraya doldurmuş bebik malzemelerini.. hıı ben de aziz bebeden aldım birçoğunu.. fiyatı diğer mağazalara göre çoook uygun geldi bana.. bi de benim evin orada aziz bebenin fabrika satış mağazası var.. alışveris merkezindeki aziz bebe mağazasında 17-30 arasında değişen tek altlar vardı.. böyle eşofman gibi ama cicili rahat bişey.. 3 ve 5 liraydı kızlar.. doldurdum tabi bende.. en pahalıya aldığım şey 15 liraydı.. tabi cicilerimizi ucuuza alınca babası 3500 lük odaya sıcak baktı:27:
sbilyanacğım kuzucum.. daha almadım oda takımını ama alınca çekerim fotosunu.. :34:
evet ya ne varsa eminönünde varda bende pek bilmom yani.
hayırlısı bakalım, ocak ayı bi geleydi:))
24-28. haftalarda yapılo die bakmıştım netten..
Eki Görüntüle 301356
ya şuna bi bakın yaa.. bu nassı bi don yaa..

bu don babaları katilll eder:1:

Günaydınlar güzel anneler...
İyi haftalar.
Dün bebek görmeye gittik, Allah'ım o nasıl bir güzellikti yaa.
İsmi de pek güzel di İlayda Eylül :) Tam bir pamuk prenses. Bütün gün gülücükler dağıttı. Hiç kucağımdan bırakmadım.
Misler gibi kokuyordu. Harikaydı tek kelimeyle. Kız hasretim arttı :)
Neyse diyorum artık yakışıklı oğlumu doğurayım ona güzel bir kız kardeş yapıcam hihihiihihi :) -İşin gırgırı Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.-

Ayrıca C.tesi günü İkea da dolaştım. Ürünler çok güzeldi.

Şifonyer ve dolap beğendim.

Ahşap desenli, bir süre bebek odası olarak kullanıp, sonra kendim kullanırım.
Oğluşuma isteği gibi bir oda yaparım. Rabbim bağışlar ve ömür nasip ederse.

Fiyatlarda genelde uygun.

günaydınnnnn
missaltin banada bi şifonyer lazım ve ikeaya gitmeyi düşünüyorum.zaten kızımın gardrobuda ikeanın ona takım bişey almak istiyorum.sen aldığının resim ve fiyatını ekleyebilirmisin.banada fikir olur

petunyacım senin şu resmi gördükçe spro yapmadığım için vicdan azabı çekiyorum
çook şirin ya
bu arada eminönüne mutlaka git.ilk kızımın heeerşeyini eminönünde bir mağazadan almıştım.ama çok güzel bi mağazaydı.a dan z ye herşey vardı.çok büyük bi mağaza ve fiyatlarda uygun.saatlerce dolaşmaya gerek kalmıyo.giyim,yatak,yorgan,battaniye,b.arabası,beşik,biberon,elektrikli ürünler.....

Back
X