• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
merhaba kızlar bende mayıs anneleriden geliyorum sizleride takip ediyorum nede olsa hemen arkanızdayız:1: bazen sohbetleriniz çok eğlendiriyor beni petunyapet espriler süper demek üçtel saçıda olsa toka takıcan :9::9::9::9: allahda sizi güldürsün emi kızlar öpüldünüz.

merhaba arkadaşlar. epeydir giremiyordum foruma bugün biraz vaktim var bir gireyim dedim, maşallah forum almış yürümüş. şöyle bir baktım da herkesin bebişi hareketlenmiş, benim tembel oğlum hala yatıyor galiba. doktorumuz baya hareketli bir bebek dedi ama ben hala öyle net bir şey hissedemedim. yani bir kıpırtı var ama o mu yoksa karın gurultusu mu tam anlayamıyorum. geç mi kaldık acaba biz? endişelendim şimdi ya :(

bu detaylıda hani iyice inceliyorlar ya organları damarları falan.. hemen sonuç veriyolarmı. çünkü ona göre aynı gün detaylıdan sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum..

merhaba paristebirgece, detaylı taramayı yaptırdık biz, doktor ultrasounddan tek tek her organını inceliyor. parmaklarını sayıyor falan. benim hiç haberim yoktu böyle bir uygulama yapacağından öyle saf saf dinledim, ekrandan bebişe baktım falan. sonra bitirdik gayet güzel dedi. ulan neyi bitirdik diye düşünürken, aa erkenmiş daha, erkenden bitirdik taramayı dedi. sanırım 19-21 hafta aralığında yapılıyor. umarım herşey süper güzel gelişir.

bu detaylıda hani iyice inceliyorlar ya organları damarları falan.. hemen sonuç veriyolarmı. çünkü ona göre aynı gün detaylıdan sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum..

Evet hemen veriyorlar raporu canım zaten bakarken bir yandan da sana da anlatıyor gelişimini cdsi ve resmi bile 5 dk. yı bulmuyor en azından bizimkisi öyle oldu.

kızlar saç baş muhabbeti açılmışken,yıllarca duyduğum karınca yumurtası yağı yöntemini kızıma yapıcam..düşünün teee eşimin anneanesi kızkardeşi doğunca malum bölgesine fln bi karınca yuvasından aldığu yumurtaları sürmüş..kadında tek bi tüy bile çıkmamış büyyünce:53::53:
walla ben eskilerden çook duydum bu yöntemi kızıma ilk 3 ay sürücem,arkadaşımda kızına sürdü bırakın yan etkiyi bide yumuşatıyo miss gibi...her alt açmamda pamukla sürmek istiyorum,banyo yaptırdığımda da tüm vücuduna:12:

merhaba paristebirgece, detaylı taramayı yaptırdık biz, doktor ultrasounddan tek tek her organını inceliyor. parmaklarını sayıyor falan. benim hiç haberim yoktu böyle bir uygulama yapacağından öyle saf saf dinledim, ekrandan bebişe baktım falan. sonra bitirdik gayet güzel dedi. ulan neyi bitirdik diye düşünürken, aa erkenmiş daha, erkenden bitirdik taramayı dedi. sanırım 19-21 hafta aralığında yapılıyor. umarım herşey süper güzel gelişir.

inşallah sağlıkla atlatırım canım bende. çok heyecanlıyım.tedirginim. Allahım sağlık sıhhat versin inşallah miniğimee

Evet hemen veriyorlar raporu canım zaten bakarken bir yandan da sana da anlatıyor gelişimini cdsi ve resmi bile 5 dk. yı bulmuyor en azından bizimkisi öyle oldu.

kısamı sürüyo canım:26:

hahahahahaah gülmeye de halim yok koptum yine :9: :9: bizimkisinin de saçı az olursa eğer dicem ki kız ne koydun kafana bu kadar eşşek kafaya bu kadar mı saç heee bunca çile üç tel için miydi :9: :9: :9:

Petuş ya kucağımıza alalım da o mis kokularına doyalım inşallah. Dün bizi yine uğraştırdı değişik bir bebek oalcak sanırım ikili testte o kadar hareketliydi ki boyun ölçüsünü 1,5 saatte alabilmişti doktor dün dopplerde de hanımefendi kıpırdamıyor çikolatada yemekten içim tadelle dışım ülker çikolatalı gofret oldu. Doktor biraz ittiriyor kaktırıyor yok efendim uyuyuor dedi resmini çekti orada da hani zorla uyanır da uyku mahmuru olursun ya öyle poz vermiş diyorum ki aferin doğduğunda da böyle güzel güzel uyu, uğraştırma bizi ben uykuya çok düşkünüm bana mı çekti ne :9: :9:
benimkide detaylıda hep eli yzündeydi ya..dr karnıma 2-3 kere dürttü o aleti çeksin ellerini die..
yefrum hiç oralaı olmadı...:1::1::1:
iç organlar, uzuvlar, damarlar..anne bebeği besliyebilomu, bebek onları alabiliomu..beyin vs. incelenio cnm..benimkini hemen verdiler..sanırım bi çok kişide hemen aldı..ben bekledim diyeni duymadım sanki..ama sormak gerek tabisi..
merhaba kızlar bende mayıs anneleriden geliyorum sizleride takip ediyorum nede olsa hemen arkanızdayız:1: bazen sohbetleriniz çok eğlendiriyor beni petunyapet espriler süper demek üçtel saçıda olsa toka takıcan :9::9::9::9: allahda sizi güldürsün emi kızlar öpüldünüz.
ama ama napim ya..o kaaa bulantı kusma..hep diolar saçlı olcak ondandır..
inşallah öledir kel felan doğarsa büyyük hayal kırıklığı yani:))
zaten ben kızımı ya eşek sıpası ya eşşolusu ya zilli felan die seviom..tatlık balım diemiom hiç kibarlığımdan ötürü:))
sağlıkla doğsunlarda inş..:nazar::nazar:
merhaba arkadaşlar. epeydir giremiyordum foruma bugün biraz vaktim var bir gireyim dedim, maşallah forum almış yürümüş. şöyle bir baktım da herkesin bebişi hareketlenmiş, benim tembel oğlum hala yatıyor galiba. doktorumuz baya hareketli bir bebek dedi ama ben hala öyle net bir şey hissedemedim. yani bir kıpırtı var ama o mu yoksa karın gurultusu mu tam anlayamıyorum. geç mi kaldık acaba biz? endişelendim şimdi ya :(

cnm sanırım erkek bebiklerin hareketleri biraz daha geç hissediliyor...benim anladığım o bu topikten...:31::31:

kızlar saç baş muhabbeti açılmışken,yıllarca duyduğum karınca yumurtası yağı yöntemini kızıma yapıcam..düşünün teee eşimin anneanesi kızkardeşi doğunca malum bölgesine fln bi karınca yuvasından aldığu yumurtaları sürmüş..kadında tek bi tüy bile çıkmamış büyyünce:53::53:
walla ben eskilerden çook duydum bu yöntemi kızıma ilk 3 ay sürücem,arkadaşımda kızına sürdü bırakın yan etkiyi bide yumuşatıyo miss gibi...her alt açmamda pamukla sürmek istiyorum,banyo yaptırdığımda da tüm vücuduna:12:

:53::53::53::53:
heç duymamışıyım..şimdi yuvaya gidip karıncanın yumurtasını gerçekten toplayıpmı sürcez yoksa satılıoda yağ alcazmı..hııı:44::44:

benimkide detaylıda hep eli yzündeydi ya..dr karnıma 2-3 kere dürttü o aleti çeksin ellerini die..
yefrum hiç oralaı olmadı...:1::1::1:

iç organlar, uzuvlar, damarlar..anne bebeği besliyebilomu, bebek onları alabiliomu..beyin vs. incelenio cnm..benimkini hemen verdiler..sanırım bi çok kişide hemen aldı..ben bekledim diyeni duymadım sanki..ama sormak gerek tabisi..

ama ama napim ya..o kaaa bulantı kusma..hep diolar saçlı olcak ondandır..
inşallah öledir kel felan doğarsa büyyük hayal kırıklığı yani:))
zaten ben kızımı ya eşek sıpası ya eşşolusu ya zilli felan die seviom..tatlık balım diemiom hiç kibarlığımdan ötürü:))
sağlıkla doğsunlarda inş..:nazar::nazar:

cnm sanırım erkek bebiklerin hareketleri biraz daha geç hissediliyor...benim anladığım o bu topikten...:31::31:

iyi o zaman canım sonuçlarımıda o gün göstereyim barii

ayyy bende hep eşşoğlusuuuu diye seviyomm:1: sıpam benim diyomm:9:

:53::53::53::53:
heç duymamışıyım..şimdi yuvaya gidip karıncanın yumurtasını gerçekten toplayıpmı sürcez yoksa satılıoda yağ alcazmı..hııı:44::44:

talanın kendi sitesinde 2 tanesi 25tl üstelik kapıda ödeme olunca +10 tl eklenio,botanikshop die bi sitede 2 tanesi 20 tl ordan aldım az önce...5 tl kapıda ödeme için eklenio yani 25tl ye 2 ad. denemeye değer kızım ilerde rahat edicekse..denemezsen sonunda pişman olurum çok duydum bu yöntemi yeni doğan bebeğe uygulayanı

İran’dan ithal edilen Tala Karınca Yumurtası Yağı, geçmişten bugüne kullanılan, istenmeyen tüylere çözüm olan ağrısız , iğnesiz kullanımı ile ortadoğuda ve uzakdoğuda kadınların ve erkeklerin gözbebeği haline gelmiş bir üründür.

Nasıl Kullanılır?

Tüylü olan bölge klasik (ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi) yöntemlerle tüylerden kökünden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası yağını tüylerden temizlenen bölgeye; deriye iyice yedirecek şekilde 5-10 dk masaj yaparak sürülür. Her seanstan sonra bu işlem 4-5 geceleri yatmadan önce yapılır.

Tüyler alındıkdan sonra cildiniz tahriş olduysa duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayın. Unutmayın yağ tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemi etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlemi yeniden tekrarlanır.

Tüylerde ilk ayda belirgin bir azalma görülür. Daha sonraki aylarda tüyler tamamen yok olur.

Karınca yumurtası yağı hem bayanlarda hem de erkeklerde kullanılabilir . Güvenli ve doğal olduğu için çocuklarda da kullanılabilmektedir .

Genellikle kadınların büyük sorunu gibi görünse de, erkeklerin de büyük bir kısmının sorunu olan tüyler (yanak , koltuk altı , sırt vb) Tala Karınca yumurtası yağı ile sorun olmaktan çıkıyor. Bayanların olduğu kadar erkeklerin de kullanabileceği Tala , düzenli kullanımla Vücudunuzda ki istenmeyen tüylere son verir.

Kadınların kullanım şekli olduğu gibi erkekler içinde geçerlidir. Fakat erkeklerde kullanım süresi bayanlara göre biraz daha fazla olabilir.

Karınca Yumurtası Yağı, yeni doğan bebeklerin koltuk altı ve diğer bölgelerine sürülerek ileri yaşlardaki tüylenmesini tamamen geçirir.:29:

» Karınca Yumurtası Yağı Nedir? Nasıl Kullanılır ? Kimler Kullanabilir ? Yan Etkisi Var mıdır? » Doğal Ve Güzel

:29:
yapıcam bunu ben...:27:

Son düzenleme:
umarım olay budur tatlım ya. gerçekten bir terslik mi var acaba diye araştırmaya başlamıştım.

bence de olay bu cnm.. benim de bebikim erkek ve halaa hissetmiyorum.. bazen bişi oluyo ama bağırsak hareketi gibi, zaten fazla uzun da sürmüyo.. aslında hareket ediyolar , en son doktora gittiğimde çok kıpır kıpır demişti mesela..
hissederiz herhalde en geç bi kaç haftaya..

talanın kendi sitesinde 2 tanesi 25tl üstelik kapıda ödeme olunca +10 tl eklenio,botanikshop die bi sitede 2 tanesi 20 tl ordan aldım az önce...5 tl kapıda ödeme için eklenio yani 25tl ye 2 ad. denemeye değer kızım ilerde rahat edicekse..denemezsen sonunda pişman olurum çok duydum bu yöntemi yeni doğan bebeğe uygulayanı

canım aldığın sitenin linkini gönderebilirmisin bi

kk_bayansu

benim de bi arkadaşıma yapmışlar bebekken ve gerçekten hiç bişey yok, ilk duyduğumda çok imrenmiştim..ve kesin kızım olursa yapıcam demiştim, ama benim ki erkek...
kesin yapmalısın..

kk_bayansu

benim de bi arkadaşıma yapmışlar bebekken ve gerçekten hiç bişey yok, ilk duyduğumda çok imrenmiştim..ve kesin kızım olursa yapıcam demiştim, ama benim ki erkek...
kesin yapmalısın..

bencede tatlım,umarım işe yarar ve kızım bana ömür boyu dua eder bu nedenle:1:

bayansu bebem, bilmediğim bişi daha öğrendim..tabiki yaparım bende:1::1::1:

erkek bebiklerede yapılabilir bence..yani kaymak gibi olurlar işte...öle evde bi yürüyünce her yer kıl topuna dönmez..çarşaf silkelemeye gerenk kalmaz ne güzelll...karısından bol bol hayır dua alırsınız walla:)):27:

bayansu bebem, bilmediğim bişi daha öğrendim..tabiki yaparım bende:1::1::1:

erkek bebiklerede yapılabilir bence..yani kaymak gibi olurlar işte...öle evde bi yürüyünce her yer kıl topuna dönmez..çarşaf silkelemeye gerenk kalmaz ne güzelll...karısından bol bol hayır dua alırsınız walla:)):27:

hee canım,bilgi paylaştıkça çoğalır:54:
ben oğlumda da biliodumda gerek duymadım,3 tel kılı var babası gibi o da kalsın,erkek olduğu belli olsun accık die:1::1:

geçengün kızkardeşim bile dioki;
ablaaaa bak herşeyi alıpta karıncayumurtasıyağını unutma sakın..:27:
yiyenimin hayatıyla oynama,lazerlerde sürünmesin yaerucağız dio bana:1::1:

Back
X