• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ne güsellll...bakalım yrn pipisi kessin onaylanacakmı:))
yaf şu sağlık ocağına bende gidip bi kaydolmak istiomda sırf onun içinde işten izin almak istemiom..
doğum iznine ayrılınca artık kayıt yaptırcam, bende takip edcek bişi kalmazda artık bebiki takip ederler:))
cnm ya bide sorsana 20. haftadaki tetanoz aşısı dışında aşı varmı ilerliyen haftalarda yapılan?
bide bu belki saçma bi soru ama bu aşı bi tek sağlık ocaklarında olmuo dimi?
yani özele didiom özeldeki dr da yapar heralde dimi:26:

bakalım bende çok merak ediyorummm:26:
bende öyle erteliyordum sürekli, şirketten başından bu işler geçmiş arkadaşlar hemen gitmelisin dediler. sakın erteleme didiler 3 doz tetanoz oluyormuş galiba.. 3 ayında mı ne ilki vurulması gerekiyormuş. yarın gidip aslını astarını öğreneceğim bakalım...
birde topuk kanı sadece sağlık ocaklarında oluyormuş ve kayıtlı olmazsan yapmıyolarmış. topuk kanıda 7*8*9 günlük bebğklerden alınıyormuş gününü geçirmemek gerekiyormuş.
tetanoz dışında başka varmı die de sorarım... inşallah unutmam hepsini kafamda o kadar çok soru var ki:37::37:

bende öyle erteliyordum sürekli, şirketten başından bu işler geçmiş arkadaşlar hemen gitmelisin dediler. sakın erteleme didiler 3 doz tetanoz oluyormuş galiba.. 3 ayında mı ne ilki vurulması gerekiyormuş. yarın gidip aslını astarını öğreneceğim bakalım...
birde topuk kanı sadece sağlık ocaklarında oluyormuş ve kayıtlı olmazsan yapmıyolarmış. topuk kanıda 7*8*9 günlük bebğklerden alınıyormuş gününü geçirmemek gerekiyormuş.
tetanoz dışında başka varmı die de sorarım... inşallah unutmam hepsini kafamda o kadar çok soru var ki:37::37:

canım sağlık ocağındaki doktorum bana eğer çocukken yapılan aşıların tam değilse 3 doz tamsa 1 doz vurulursun dedi

doktora gittiğin gün gitsen olmamı bigün öğleden önce veye sonra izin vermezmi işyerin yaa
bilemiomki :50::50:
ben aylardır bu sıkıntıyı çekiyorum, hiç mide bulantısı yaşamadım ama ekşime öyle böyle değil ejderha gibi hissediyorum kendimi bazen dayanamazsam kusmayı deniyorum ama ağlayarak vazgeçiyorum insan kendi kendinden iğrenir mi yaaa???
ejderha mı:1::1::1:
ay aynı pıt sağ göğsümün altında oldu çüşş yani oğlum meme böbrek gezmiyo yaa dimi :D:D:D
o kaa da yukarda değil, toktorun ultrasonla baktığı yerlerimiz pıtırdıo bizim:))

off offf:14:

canım sağlık ocağındaki doktorum bana eğer çocukken yapılan aşıların tam değilse 3 doz tamsa 1 doz vurulursun dedi
haydaaa çocukluğumuzda mı inicez :52::52:

tamdır herhalde... ozaman ne yapıyoruz anamızı cep telefonundan arıyoruzz:9::9::9:

[SUB][/SUB]

nirden biliolar tammı değilmiyiki...ben hiç bilmom, annemde bilmez kesin..:1::1:

haydaaa çocukluğumuzda mı inicez :52::52:

tamdır herhalde... ozaman ne yapıyoruz anamızı cep telefonundan arıyoruzz:9::9::9:

valla bacılar benim doktor öyle dedi neyse anneme sordum tam dedi de yırttım diğer dozları vurulmaktan bence sizinde tamdır sıkılmasın canlarr

2012 Nisan'ın Grip Anneleri diye saçma bir grup olsa, baş müdavimi olurdum herhalde eylül başından beri tam iyileşiyorum, tekrar başlıyor, bademcik grip, ateş, öksürük.. Normalde böyle değilimdir ama o kadar da multivitamin, kan ilacı alıyoruz, meyve tüketiyoruz , dikkat ediyoruz. Yine de hamileyken bünyemiz çok hassas demek ki.. :(

Kendi doktorum uzakta olduğu için grip için burdaki sağlık ocağına gittim, zaten kaydım vardı, gebe kartı oluşturmuşlar, belirli sürelerde izleme yapıyorlarmış, gitmişken o da yapıldı, tansiyon, kilo bakıldı, varis, ödem var mı diye bile bakıldı, hatta ufak bir cihazla bebeşimin kalp atışlarını dinledi. Ben sadece parol fln yazar gelirim sanmıştım :) Özel doktora gidemeyenler için çok sevindim sağlık ocaklarında da böyle ilgilenilmesine.. Sonra ikili üçlü test sonuçlarımı da götürdüm, kendi doktorun ne istediyse onlarda görmek istiyorlar.

Bu arada bunların dışında en büyük sıkıntım kaşıntım, göğsüm ve karnım deli gibi kaşınıyor, içimden Hulk çıkacak sanki :)
Kendinize dikkat edin, öpüyorum göbüşünü kaşıyan herkesi :)

valla bacılar benim doktor öyle dedi neyse anneme sordum tam dedi de yırttım diğer dozları vurulmaktan bence sizinde tamdır sıkılmasın canlarr

sanki bu tetanozu ilkokulda ojkula gelip aşıcılar vuryodu hıı???
annem hayatta bilmez walla garı bi doğurduğunu hatırlıo, tarih olarakda havalar çok güzeldi dio, o derece yani:)):9::9:

sanki bu tetanozu ilkokulda ojkula gelip aşıcılar vuryodu hıı???
annem hayatta bilmez walla garı bi doğurduğunu hatırlıo, tarih olarakda havalar çok güzeldi dio, o derece yani:)):9::9:

evet ilkokulda da hatta bide sankim lisede vurulduk bi aşı tatlım sen ihmal etmede git şu sğlık ocağına en iyisi ben çok edepsiz bi çocukmuşumda annem her ince ayrıntıyı hatırlıyor o yüzden öpüyorum seni iyi akşamlar

evet ilkokulda da hatta bide sankim lisede vurulduk bi aşı tatlım sen ihmal etmede git şu sğlık ocağına en iyisi ben çok edepsiz bi çocukmuşumda annem her ince ayrıntıyı hatırlıyor o yüzden öpüyorum seni iyi akşamlar

evet cnm...19+2 de toktoruma gidcem..bakalım ne dicek...olmazsa o hafta içinde gidim bi şekilde..
bisde kaçıoz teyozşlar, bai bai:54::54::54:

evet cnm...19+2 de toktoruma gidcem..bakalım ne dicek...olmazsa o hafta içinde gidim bi şekilde..
bisde kaçıoz teyozşlar, bai bai:54::54::54:

20. haftada mutlaka yapılması gerekiyor. bende gidemiyordum sağlık ocağına bana cep telefonundan ulaştılar numaramıda özel hastaneden almışlar. sanırım hastane ve sağlık ocakları paralel çalışıyor. mutlaka gelmeniz gerekiyor falan dediler. bakanlık bu konuda onları sıkıştırıyormuş gebeleri güzel takip ediyorlar gerçekten.

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrr

MAVİLEFFF hadi gel bacım meraklan bekliyorummm :52:

prensmi geliyo prensesmii acabaa:52:

günaydın gadınlar..
günaydın parıscim...
evvvett mavilef o minnak şey kimliğini gösterdimi bakim dün, hııı :46::46::46::46:

Son düzenleme:
günaydın gadınlar..
günaydın parsicim...
evvvett mavilef o minnak şey kişiliğini gösterdimi bakim dün, hııı :46::46::46::46:

günaydın bebeimm:29:

petu sen hergün yumurta yiyonmu bacım

burada beraber çalıştığımız şahsiyetin karısı hamileyken hergün yumurta yiyomuş adamcez hergün kalkıp karısına yumurta yapıp sofra hazırlıyomuş:53:
ben böyle duyunca moralim bozuluyo yaf ben besleyemiyorum bebeğimi ya hiç hemde:14: hergün poça yenirmi ya:14:

Back
X