2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

senin bu yazdıklarını okuyunca uzuluyorum gercekten, yalnız cocuk buyutmenin ne demek oldugunu bildigim icin belkide, bi de ustune cınarın bu uykusuzlugu hırcınlıgı bence eger maddi durumda bi sıkıntı olmıcaksa ve her iki profunda iyi olduguna inanıyosan bir ay daha bekleme derim. belrsizlik insanı cok sıkıntıya sokuyo, ablamın durumunda yasadık bizde o teshis ve tahlil surecleri cok yıprattı bizi ama ameliyattan sonra tablonun o kdr korkunc olmadıgını gorduk rahatladık biraz. oyle umuyorum bu profta seni rahatlatıcak en azından cocugundaki sıkıntının ne oldugunu ogreniceksin, ustelik sana yol da gostericek nasıl davranman ne yapman konusunda.. yani ben herseyin iyi olcgna inanıyorum bi kere cınar daha cok kucuk,eger aksi bi durum varsa bile hiperaktivitede erken teshis cok onemli. bizim bi tanıdık vardı inanılmaz yaramaz bi oglu vardı kimse evine cagırmak istemiyodu benim yegenim de kucukken ondan cok korkuyodu, sonra okula basladı daha buyuk sorunlar en sonunda pskologlar psikiyatrlar.. hatta yankı yazgan diye unlu bi cocuk psikiyatrı var tv de cıkıyo bazen ona gidiyolardı, cocuk suanda buyudu nooldu bilmem ama o ailenin caresizligine sahit olmustum iste gec kalınmıstı mudahale icin, simdi benimde cocugum olunca daha iyi yorumluyorum. dicegim o ki senin boylesine ozverili ve bilincli bi anne olman cocugun icin en buyuk hediye olacak inan bana..

insan ne yasadıgını bi tek kendisi biliyo canım. yani benim esimde cok rahat, ve keyfine de fazlasıyla duskun bi insan o yuzdenben onu yok sayıyorum cogu zaman cunku biraz beklentimi yukselttigim zaman sonucunda mutsuz oluyorum ve karsılıklı geriliyoruz o nedenle trnagın varsa basını kasırsın diyorum kendi kendime napiim, gelelim tabi bence annenin oyle demesi sana daha cok koyuyodur insan annesinden bari destek gormek ister zor zamanında ama ne diceksin iste, ona da dencek bisey yok... iste o yuzden boyle yazıp duruyoruz ya sıkıntılarımızı en azından care olamasak da dinliyoruz anlamaya calısıyoruz bu da iyi geliyo insana cnm napıcaksın...

Pişman değilim iyikide olmuş bu kaza aslında iyi tarflarida var ama çok sıkılıyor evde eğer yardımcı olacak biri varsa hiç düşünme en azından alır dışarı falan götürür enerjisini atar bizim babamizda geç geliyo eve oda sıkıntı bende Allah yardım ediyor bi şekilde çok yoruluyorum ama yapacak birşey yok 2sini yijiyorum uyutuyorum sürekli bez değiştiriyorum sürekli b.k görüyorum çamaşır hiç bitmiyor

iyi fikir verdin cnm bende deneyeyim dediklerini eminim kızımda zevk alır :)

kızlar elifi şu hastaneye yattığımızdan beri uyutmada zorluk çekiyoruz belki 1 saatten fazla uğraşıyoruz valla nasıl uyutacağımı şaşırdım biraz sıksak başlıyor ağlamaya neyden kaynaklanıyo olabilirki acaba ilaç değişti ondanmı hastalandı huymu değiştirdi yoksa büyüdü inatlaşıyomu 2 yaşa az kaldı onun inadımı nedir anlamıyorum psikolojik zarar vermekten korkuyorum devamlı böyle olsaydı derdim normal hali ama değildiki

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689154&p=33841601#post33841601
keçeden yaptığımız ürünlerimizi görmek isterseniz linki tıklayın lütfen
keçe bebek şekeri, lohusa tacı , kapı süsü, diş buğdayı magnetleri tütü etek setlerimz mevcuttur buyrun bir göz atın bebeğinizin 1 yaş doğum günü içinde ürünlerimiz vardır isteğe göre de yapılır

inşallah çabucak eski haline döner canım
annem der her zaman çocuk hasta oldumu huyu degişir diye
ilaçta agır gelmiş olabilir canım allah başka sıkıntı vermesin

inşallah çabucak eski haline döner canım
annem der her zaman çocuk hasta oldumu huyu degişir diye
ilaçta agır gelmiş olabilir canım allah başka sıkıntı vermesin

inş cnm acaba diyorum gündüzki uykusundanmı öyle oluyor sizinkiler nasıl uyuyor biz 9:30 da kalkıyoruz ve uyursa uyuyor bazn 12 lerde bazende 11 lerde kalkıyor sonrasında akşam üstü tekrar uyuyor 4 gibi 5 yada 6 larda uyanıyor sonra gece 11 den sonra sütü veriyorum ama biz uyuyanaa kadar nerdeyse 1 oluyor

pzrtesi dr.a gidicez bi sorayım bakalım ne dicek cnm

Canim bence gunduz uykusundan dolayi oluyordur..11-12de kalkiyosa gec uyur.mesela bizim sabah isten dolayi 7-8 gece uyumadiysa 9-10 da kalkiyor..ogleden sonrada 2-3gibi uyuyup 3-4 bazen 5te kalkiyor.aksamda en gec 11:30 da uyur..eger gece uyanmasa sabah 6:30 -7gibi uyanir ve uyumaz ogleden sonraya kadar..bizde boyle..
Bu arada herkese selam..bizde ankaraya geldik..1ay burdayiz bakalim nasıl olacak..duzen bozulmaz ins..

cnm bugün 9:30 da ilaç vericem diye uyandırıyorum sonra uyumadı 3 lerde uyudu 6ya doğru uyandı ve 1e doğru yada 1de uyudu inat ediyo uyumayacakmış oyun oynayacak evde gezecek tüm lambaları kapatıyoruz karanlıkta geziniyo karanlıktanda korkmuyo hanımefendi :)

canım ahsen artık tek uyku uyuyor gündüz
sabah en geç 8 normalde 6 30 7 gibi uyanmış oluyor sonrada ögleden sonra 2 gibi uyuyor gecede keyfine göre takılıyor bazen hemen dalıyor bazen 2 3 saat ugraştırıyor

kızlar ahsen son 3 gündür cozutmuştu gece çıglıkla uyanıyordu sonrada epeyi aglayıp bütün evi başına topluyordu
bende nazar degdi kızıma diye okuyup duruyorduk
bugün kulagından kan gibi koyu renk akıntı gelmiş nasıl farkettiysem aklım çıktı hemen aldım doktora gittik doktor kulagında kızarıklık var diyip bi torba ilaç yazdı hiç bana birşey sormadı benide dinlemedi hemen aldım başka bir doktora daha götürdüm oda bi torba ilaç yazdı iki torba ilaçla eve döndük antibiyotik damla krem alerji ilacı bile var içinde antibiyotik kullanmasak dedim yok kulak zarı delinir dedi of of gelde verme bişey olsa viçdan azabından ölürüm şimdilik sadece antibiyotigi kullanmayı düşünüyorum bi doktor kesinlikle kulagına bişey damlatmayın dedi bir doktorda 2 tane ddamla vermiş hangisine inanıcam bende bilmiyorum ikisi sadece antibiyotikte hemfikir olmuşlar gerisi farklı farklı ilaçlar

Allah Allah ya niye oyle olduki. Su doktorlarda iki cift laf edip aydinlatmiyplar,insan ne yapicgni sasiriyo. Eger kesinlikle dediyse damla kullnma bence. Gecmis olsun

geçmiş olsun canım ya şu çocuklara ne oluyor böyle hastalıklar uykusuzluklar vallahi onlar büyüyecekler ama biz ne olacağız merak ediyorum endişelenmekten bence de damlatma yarın başka doktora mı gitsen acaba insan ne yapacağını şaşırıyor söz konusu çocuğu olunca

canım bence çok geç kalktığından geç uyuyor elif, bir de saat 4 ten sonra uyuyunca gece uyuması zorlaşır, ben çınarı artık uyanmasa bile en geç 8 de kaldırıyorum bazen kendi 7 gibi de kalkıyor öğlen erken uyutmaya çalışıyorum ki gece daha erken uyusun gece kaçta yatırırsam yatırayım uykuya zor dalma problemimiz var, zaten gece muhakkak uyanıyor ve geri uyuması uzun zaman alıyor. Ama bir ara geç uyanmaya başlamıştı o zaman öğleden sonra geç uyuyunca 4-5 civarı uyandığında 23-24 buluyordu uyuması

cnm bence sen ikisinede için sinmediyse üçüncüyede götür valla insan çıldırı bu neya biri başka diğeri başka diyor hatta sen 3. gittiğin dr.a ilaçlarıda götür ve iki dr.a gittiğinide söyleki bakalım hangini haklı bulacak
bugün cnm 9:30 da kalkınca tekrar uyudu bide o uykuda sorun çıkartmıyor hemen uyumaya çalışıyor 11 de uyandı ve dışarı çıktığımız için uyumadı 10 larda uykusu geldi zorluk çıkartmadan uyudu ama uykudan iyice sapıtmıştı böyle devammı etsem uyutmadan ama böylede içime sinmiyo

kızlar akşam nettede biraz araştırdık eşimle eger ateş yoksa hemen antibiyotik vermeyin diyor akşam vermedim şimdide eşim eczacı arkadaşına sormuş oda ikinci doktorun verdiklerini verin demiş başka doktora götüreyim dedim eşimde oda ilaç vericek boşuna çocugu mikroplu ortamlara götürme diyor oda haklı

kızlar bizim domatesler bitikten sonra kahvaltı resmen eziyete dönüştü ne yapsam yemiyor sadece patates kızartması
yumurtanın her çeşitini denedim yok asla 1 lokma bile yediremiyorum peynir zeytin asla agzına sürmüyor
agzına bi lokma koyuyorum 1 bardak portakal suyunu içiyor gene o lokma agzında duruyor
sizler neler yapıyorsunuz çok bunaldım kahvaltı vermek bile istemiyorum

Kahvalti sorunu bizde de var,ben cogunlukla corba veriyorum.yumurta asla yemiyor,haftada 1_2 kez yumurta peynir sut ceviz karisimi yapip yediriyorum zar zor'arkadasim seneye yer benim kizim da yemiyordu merak etme diyor,ben de zorlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…