Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde haylim asalında açık alanda düğün fotoğraflarımı çektirmek ama sanmıyorum..
yaa şu gün oldu düğüne kısa bi zaman kaldı ama ortada bişey yok çıldıracam..
benimde haylim asalında açık alanda düğün fotoğraflarımı çektirmek ama sanmıyorum..
yaa şu gün oldu düğüne kısa bi zaman kaldı ama ortada bişey yok çıldıracam..
kızlarrrr ben 2 yıl olcak evleneli çok heves ettim size bendemi evlensem yenidennn
ayrı şehirlerde olmamız nedeniyle bizim de daha hazırlıklar yok çıldırıcaaaaaaaaaaaam çok az kaldı ya...ben çok stres oldum birden yetişmicek galiba yabirtek beyaz eşya düğün mekanı nikah tarihi ve balayı hazır...ne gelinlik var ne mobilya ne ev ne diğerleri...üstelik nisan 14 ünden sonra gidicem bu işler,i halletmek için...nişanlım ben gitmeden ev işini halledicek Allahtan..mobilya falan zaman alıyomuş ee gelinlikte yok ortada ayyyyyy çok stres oldum ya
ben hala balyında kararsızım gol kenrı ve sessız bıyer ıstıyorum karadenıze gtcektık ygmur cok oluomus.. buarada kına kıyafetlerımıde aldım kızlar bnm hersey tamammm darısı basınıza
orayı dusunduk ama kararsızız hala bızde sanırım balayı konusunda gec kalıcaz ..allah kolaylık versın canım ya
Üff kızlar ev bulamadık. Nisan başında anca bulucaz galiba, yetişir mi sizce?