• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

benimde haylim asalında açık alanda düğün fotoğraflarımı çektirmek ama sanmıyorum..
yaa şu gün oldu düğüne kısa bi zaman kaldı ama ortada bişey yok çıldıracam..

benimde haylim asalında açık alanda düğün fotoğraflarımı çektirmek ama sanmıyorum..
yaa şu gün oldu düğüne kısa bi zaman kaldı ama ortada bişey yok çıldıracam..

Genelde Anadolu yakasında açık alan diyince çamlıca tepesinde, Avrupa yakasındada yıldız parkında çekiliyor fotoları. Ben fotocumda baktım resimlere. Yıldız parkını beğendim. Olurda o gün hava kapalı olursa Koç müzesinde çekim yapılacak. Orasıda gayet güzel.

ayrı şehirlerde olmamız nedeniyle bizim de daha hazırlıklar yok çıldırıcaaaaaaaaaaaam çok az kaldı ya...ben çok stres oldum birden yetişmicek galiba ya:(birtek beyaz eşya düğün mekanı nikah tarihi ve balayı hazır...ne gelinlik var ne mobilya ne ev ne diğerleri...üstelik nisan 14 ünden sonra gidicem bu işler,i halletmek için...nişanlım ben gitmeden ev işini halledicek Allahtan..mobilya falan zaman alıyomuş ee gelinlikte yok ortada ayyyyyy çok stres oldum ya:(

ayrı şehirlerde olmamız nedeniyle bizim de daha hazırlıklar yok çıldırıcaaaaaaaaaaaam çok az kaldı ya...ben çok stres oldum birden yetişmicek galiba ya:(birtek beyaz eşya düğün mekanı nikah tarihi ve balayı hazır...ne gelinlik var ne mobilya ne ev ne diğerleri...üstelik nisan 14 ünden sonra gidicem bu işler,i halletmek için...nişanlım ben gitmeden ev işini halledicek Allahtan..mobilya falan zaman alıyomuş ee gelinlikte yok ortada ayyyyyy çok stres oldum ya:(

yalnız değilsin. benim de hiçbir şeyim yok. yemek takımı, çatal bıçak, tencere, mobilya vs vsvs hiçbir şey yok. en önemlisi gelinliğim de henüz yok. hatta hiç bakmadım ve düğünüm mayısın beşinde. panik yapmayın kızlar. iki haftada her şey olur. (umarım)

Çeyiz yok, gelinlik hazırlanıyo, ev bakmaya nişanlıcanım yarın çıkıyo, balayı ve nikah tarihi tamam, mobilya ev bulunduktan sonra bakılıcak ve bunları yetiştirmek için 2 ay kalmışken ben hastaladım nerdeyse yataktan kalkamıyorum. Allah yardım etsin hepimize ne diyim.

Arkadaşlar panik olmanıza gerek yok, kafanızda ne tarz şeyler istediğinize karar verirseniz, seçmesi daha kolay oluyor.
mobilyayı sadece 2 günde hallettik, yalnız eve elmesi 45 ünü bulacak o yüzden evi tutmadan bence mobilyalara bakabilirsiniz diye düşünüyorum.
ne çok büyük ne de kullanışsız eşyalar almamanızı tavsiye ederim.
beyaz eşyayı kafamda model belirlemediğim için 1 hafta gezdim, ama 1 haftanın sonunda hepsini aldık.
gelinlik için de 4 5 yere girdim çıktım, tesadüf güvenilir birine denk geldik, 3 prova sonunda teslim ediyorlar.
halı perde avize zaten ev tutulduktan sonra halledilecek şeyler.
dolayısıyla panik olmayın arkadaşlar, bizde farklı şehirlerdeyiz her hafta gel git yaparak hallediyoruz herşeyi,sadece ne istediğinize iyi karar verin,bütçenize göre fiyat aralığı belirleyin, ona öre seçmek daha kolaylaşır.

vala sekerım bana tecrube kesmez delı olcam ya takıntı halıne gldı sevdgn uzkta olunca ozlem cok oluo o yuzden bnmkı sız sanslısınız:34:

vala sekerım bana tecrube kesmez delı olcam ya takıntı halıne gldı sevdgn uzkta olunca ozlem cok oluo o yuzden bnmkı sız sanslısınız:34:

olur gıder canım ya uzulme 1 gunde bıle haloluo hersey sn bnm gbısın sevdıgın uzktaaa:43:

ben hala balyında kararsızım gol kenrı ve sessız bıyer ıstıyorum karadenıze gtcektık ygmur cok oluomus.. buarada kına kıyafetlerımıde aldım kızlar bnm hersey tamammm darısı basınıza:1:

yazılanları okudukça iyice heyecanlandım bugün gelin arabsı gördüm bi tuhaf oldum sanki ben varmışım içinde gibi :52:

ben hala balyında kararsızım gol kenrı ve sessız bıyer ıstıyorum karadenıze gtcektık ygmur cok oluomus.. buarada kına kıyafetlerımıde aldım kızlar bnm hersey tamammm darısı basınıza:1:

abanta gidebilirsin mesela göl kenarı süper olur

bizde tamamlıcaz mı acaba bugün yatak örtüsü filan aldım kınalık alışverişine nisan başı çıkıcaz

orayı dusunduk ama kararsızız hala bızde sanırım balayı konusunda gec kalıcaz ..allah kolaylık versın canım ya

orayı dusunduk ama kararsızız hala bızde sanırım balayı konusunda gec kalıcaz ..allah kolaylık versın canım ya

geç kalmazsınızda daha pahalıya patlar sizin için indirimleri kaçırabilirsiniz o sorun olur yoksa geç kalmazsınız tabiki yermi yok :)

Üff kızlar ev bulamadık. Nisan başında anca bulucaz galiba, yetişir mi sizce?

Üff kızlar ev bulamadık. Nisan başında anca bulucaz galiba, yetişir mi sizce?

yetişir canım hiç canını sıkma moralini bozma içini ferah tut

bu arada iyileştinmi tesadüfen bi yazını gördüm test yaptırmışsın sanırım Allah şifa versin iyimisin?

ole canım zten pahalıya patlıcak balayı bıze aama olsun ya deger.. ya buarada bıse sorucam kızlar gelın bası nasıl yaptrsam krar veremıyorum tacmı cıcekmı taktrsam hıc bılmıyorum ufff sac modelınızı secen varmı aranızada

Back