- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Ankara' dan herkese selam bende 12 mayıs ta evleniyorum. Ben pek çok işi halletmişim sanırım. Evi tuttuk. çeyizi tamamladım küçük ev aletleri falan hepsini aldım beyaz eşyalarım alındı mobilyalarımı aldık nisan 15 de teslim edecekler. Gelinliğim haftaya bitiyor onu da alıp evde bir odanın tavanına asarım heralde:) fotoğrafçı tmam kuaför tmm nikah işlemleri tmm davetiyeleri aldım bakıp bakıp duruyorum:) gecen hafta avizelerimi taktık temizlikten önce matkap işi bitsin falan diye halı için eşyaları bekliyoruz. Perdelere 2 hafta sonra bakıcaz. Temizlik biter ozamana kadar sormak istediğiniz birşey olursa sorabilirsiniz yardımcı olurum amaaaa bindallım yok ve almak istemiyorum kiralayabileceğim bir yer varmı kızlar sizde bana bu konuda yardımcı olun
maşallah her işi bitirmişsiniz ne güzel, tek bindallı sorun olsun ya birsürü yer kiralanıyor diye biliyorum ben. Bende arkadaşımdan ödünç alacağım.
Bizde ev ara ara mahvolduk, istediğimiz yerlerde güzel binalar bütçemize göre pahalı, uygun olanlarında içi pek yapılı değil.. ne yapacağız bilmiyoruz, gerçi daha 1 hafta oldu evlere bakmaya başlayalı, nisanın başında fln tutabilirsek yeterli olur heralde.nisanın 20si gibi mobilyalar gelecek çünkü...