- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
hadi ya ben daha gelinlikçi gezmeye başlamadım gidebilirsem haftasonu gideceğim ancak, ben o yüzden dikimden korkmuştum.Tatlım ya buradan yada özelden yazabilirmisin moda evini bende gideyim oraya...bu arada kuaförümü kesinlikle tavsiye ederim.ama yinede sen bilirsin öğrenmek istersen özelden atarım mesajGelinlik için çok gezmedim. Tunalı' da gezdim çok pahalı buldum, kızılay izmir caddesinde moda evleri var, fiyatları da uygun. Ben yukardan gelirken sırayla gidiyim dedim, ilk gördüğüm moda evine girdim ve oraya siparişimi verdim. Kimse bana o kadar yardımcı olmamıştı çünkü. Nereye gitsem istediğim modele bakıp 'tamam olur yaparız, şu kadara mal olur' dediler. Ama siparişimi verdiğim yer bana önce gelinlik giydirdi sonra dantel seçtirip üstüme yerleştirdi, altıma da istediğim tülden koydu falan. Kafamdaki soru işareterini giderdiler. Bi gelinliğin altını başka bir gelinliğin üstünü beğeniyodum ve hiç sonuçta neye benzer bilemiyodum. Somut bir şey çıkarınca hoşuma gitti. Umarım bir terslik olmaz.
Ben daha makyaj ve kuaförü halledemedim. Benim kuaförle hiç işim olmaz, senede 1 kere kestiririm. Dolayısıyla öyle eskiden tanıdığım kimse yok :) Napıcam bilmiyorum.
bence bir kadın doğum uzmanına sorup öyle ilaç kullanılmalı diye düşünüyorum, hem ilerisi içinde sormanız gerekenleri sorarsınız diye düşünüyorum.çokta bünyeyle oynamamak lazım. hem regl söktürücü hemde yasmin kullanmak çok kötü olabilir...aynı durumdayım galiba benimde denk geliyo ama yasmin içicem ben regl günümü kendim ayarlıycam arkadaşlarım öyle yaptı balayıma da denk gelmesin
bizde yarın nikah işlemlerini halledicez beyaz eşya bakıcaz ev bakıcaz tv filan bakıcaz mayısa kadar tüm hafta sonları dolu geçicek galiba
cuma günü gelinlik provam olucak kınalıklarımı nisanda almayı planlıyorum kınalığımıda beğendim benim kilo kaybım başladı 1kilo vermişim bile bu iyi bişey :)))
Ya yok tanidik var nikah dairesinde gunu saati yazdirdik randevu olarak islem icin gereken belgeleri ve tahlilleri felan yaptirmadik yarin ben evraklarimi halkedicem cuma gunude nisanlim evraklarini halledicek haftaya bir gun gidip resmi basvuruyu yapicaz.inan buyuk isleri halletmek kolay kucuk isler o kadar cok ve o kadar zaman aliyor o kadar ugtastiriyorki eksikler bitmiyor.yuzum
İcin uc tane doktora gittim en son gittigim
Expigment renk acici krem verdi biraz acilamya basladi gibi ama paikoljim alt ust durumda bunun yuzunden o yuzden tek derdim hu suanda doktor tamamen ecmeebilir ama belirgin olmaz makyajla kapatilabilicek kadar azalir uzun donemli bir tedavi bu felan dedi.Kafami hangi duvara vursam
Acaba kas yapayim derken goz cikardim.Sabahtan aksama kadar agliyorum aynaya bakip zaten ya gecezse bebek gibi cilim vardi mahvettim dugun oncesi diye.
Buarada benimde regl donemim tam dugun zamanina denk geliyor ama hapla korunmayi dusunuyorum iki ay oceden mi bir ay onceden mi hap icmeye baslamam lazim tam olarak korunmak icin ve bu korunma haplariyla adet geciktirince bitaktigin gun adet oluyormusun cunku ben hemen dugunun ertesi gunu birakmak istiyorum tam dugunden bir hafta sonra balayina gidicem
Yuzmek istiyorum
En azindan adetimin son gunlerine denk gelir balayi.
ben 2 3 hafta sonra gidip doktora gitmeyi düşünüyorum kızlar sizde gidin regl dönemi için.
bu arada dün nikah işlemlerimizi tamamladık. mobilya baktık muhtemelen yarın onları alacağız.beyaz eşyadada buzdolabını beğendik ama gerisi hakkında pek bir fikrimiz yok daha tv de bakıcaz. çok iş var ama sağolsun annem çeyis seti olarak 2 3 sene önce mikrodalgadan tefal actifry a kadar herşeyimi almış.mutfakta çok az ihtiyacım olacak inş.