Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba herkeze ..konunn acılması ıyı olmus bnmde myıs 12 13 dgn gnler gecmıo
bizde tutmadık canım ama sonuçta sürekli o evde oturmucaksın ki ortalama 130-140 mt2 evler aşırı büyük avangard bişi almadım zaten mobilyanın 1 ay hatta 5 hafta sürmesi kötü o yüzden onu ilk önce halletmek gerekiyor bana 21 nisanda teslim edeceklerini söylediler evi tutunca perdeleri ve halıları ayarlıcaz beyaz eşyada yoğunlaştık şu ara bosh mu arçelik mi diye sizce hangisi bosch biraz daha pahalı ama karar veremedik henüz bayileri gezmekte fayda var 1 bayide uygun bulduk bakalım
bizde tutmadık canım ama sonuçta sürekli o evde oturmucaksın ki ortalama 130-140 mt2 evler aşırı büyük avangard bişi almadım zaten mobilyanın 1 ay hatta 5 hafta sürmesi kötü o yüzden onu ilk önce halletmek gerekiyor bana 21 nisanda teslim edeceklerini söylediler evi tutunca perdeleri ve halıları ayarlıcaz beyaz eşyada yoğunlaştık şu ara bosh mu arçelik mi diye sizce hangisi bosch biraz daha pahalı ama karar veremedik henüz bayileri gezmekte fayda var 1 bayide uygun bulduk bakalım
merhaba herkeze ..konunn acılması ıyı olmus bnmde myıs 12 13 dgn gnler gecmıo
Benim kayinvalidemler bosch alim dediler en pahalisi olmasina ragmen ben istemedi
Annemin arcelik hersey 2-3 yillik hic memnun degil arcelikten gecen sene yazlik aldik herseyi vestelden aldik cok memnundu o yuzden bosch almadim bende herseyimi vestelden aldim kullananlardanda memnun olduklarini duydum ben tadilatcima sordum od vestel onerdi ankastrede cunku dediki vestel artik yuticinde uretiliyor ve hehangi bir problemde hemen parca bulabiliyorsun ve daha ucuza mal oluyor burda uretildigi icin direk fabrikayla muhattab oluyorlar daha cabuk gesaglikli cozumler uretiliyor demisti.
Selam Mayis gelinleri :)
Benimde kismetse 13 mayis 2012 dugunum cok az kaldi ve heyecan gittikce artiyor Allah hepimizin yardimci olsun
Bu arada fotografci olayini halleden varmi istanbul civarindan :)
merhaba ttlım bnmde aynı gun dgunum ya daha var zman gecmıo hıc
Benimkide Mayıs 26 ama nedense hiç heyecan yok Biz herşeyi ocak ayından hallettik Kadıköyde Photobank var öneririm çekimleri çok güzel. Gidip görüşün derim
hosbuldum canım bnım ..ya daha vakıt var ıste gnler gecmıo yaaaa yetsır bn herseımı halettım bıtek kına kıyfetlerım ve davetyem kldı
Selam Mayis gelinleri :)
Benimde kismetse 13 mayis 2012 dugunum cok az kaldi ve heyecan gittikce artiyor Allah hepimizin yardimci olsun
Bu arada fotografci olayini halleden varmi istanbul civarindan :)