2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

meraba kızlar, nişanlımla çok zor günler atlattık, araya hastalıklar, ölüm girdi ancak biz biranda karar verdik ve bugün itibariyle düğün salonumuzu 18 mayısa tuttuk.Cumartesi pazarlar eylülün sonuna kadar dolu şuanda bizde zaten 19 mayıs tatil diye düşündük ve 18 mayısa tuttuk. cuma günü gelmek isteyen yine gelir diye düşündük. Ama çok az birsüre var ve ben başka şehirde çalışıyorum, aynı zamanda nişanlımın şehrinde doktora yapıyorum gel gitim çok olucak ve herşeyi o şekilde yetiştirmeye uğraşıcaz bakalım.ama ne istediğimizi biliyoruz bütçemizide ona göre ayarladık bakalım umarım hepimizin her istediği gerçekleşir. listeye benide yazarsanız sevinirim.

kızlaaaar bende geldim bizde kısmetse mayısın ikinci haftası düşünüyoruz düğünümüzü..

stres hep var kızlar aileler o bu derken bi telaş bi koşuşturmadır gidiyor bakalım
:26:

Hoşgeldiiiiin:) Daha almadınız mı gününüzü, çabuk olun:) Hazırlıklar ne durumda?

Aynen mavigul, karakter değiştirdim resmen. Babam bile farkında bu ne sinir diye. Adam ne dese çemkiriyorum, azarlıyorum. Kızım noldu sana sen yumuşacık bi kızdın diyo. Annem anlıyo stresten, evden ayrılıcak olmamın verdiği üzüntüden yaptığımı. Umarım babacığıma durumu izah ediyodur. Nişanlımla ben de tartışıyorum hatta geçen ayrılmanın eşiğinden döndük ki biz 4 senede 1 kere ayrıldık. Bir daha ayrılsaydık mümkün değil barışmazdık. Sorunsuz geçsin şu günler ya..

Tabi yazarım:) Hayırlı uğurlu olsun Benim de daha hiçbir şeyim hazır değil. Çeyiz adına 1-2 parça şey var ve onlar da tabak çanak değil yani. Gelinliği bugün hallettim ben, annemle ilk defa çıktık ve hiç gezmeden karar verdik. Sana da tavsiyem ilk yapacağın iş -eğer değişik bir gelinlik istiyorsan- bir an önce gelinliğinin siparişini vermen. Yoksa hazırlar da var bir sürü. Maraton başladı desene, sen de benim gibi bölüneceksin, bir o şehir bir bu şehir. Hepimize Allah kolaylık versin. Hepimiz balayından buraya gelip bir oh çekeriz artık :)

ohh benim gibi biri daha varmış desene valla bu 2.5 ay nasıl geçecek anlamayacağız galiba, bu hafta değilde diğer hafta hemen gelinliğe bakarım zaten bakalım. annem çeyizim adına baya birşey almıştı saolsun bizdede çok eksik var ama artık zamanımız belli en azından ne kadar zaman kaldığını biliyoruz ve yusuf yusuf hareket edeceğiz artık bakalım...sendemi başka şehirde çalışıyorsun yoksa kolay gelsin evlenince birleşecekmisiniz? biz 2 3 sene böyle4 gün beraber 3 gün ayrı geçiricez iş dolayısıyla allah sabırlar verir inş. bakalım

kızlar mobilyalara bakmaya gittik herkes çok geç kalmışsınız dedi 1 aydan önce mobilyalar olmuyo desem olucak valla koşturmak lazım erkekler çok rahat deli olucam biz tartışmıyoruz allahtan ama yetişmicek telaşı var bende nişanlımda merak etme herşeyi halledicez dio ama bilmiyorum ya herkes tadını çıkar stres yapma nası olsa mecbur oluyo filan dio haftaya alırız mobilyayı biz nisan sonu teslim ederler beğenme işi çok zor mobilyacı gezmekten kafam iyice karıştı hayalimdeki konsept tamamen dağılmış durumda 1ay içinde beyaz eşyaları almak lazım avizesi perdesi halısı off deli olcammmm :18:

geçici bi durum diye düşün birbirimizi kırmayalım filan de stresten kendine engel olamıo insan ama geçici bi durum öle düşün canım

biz ayrı şehirlerdeyiz ve mobilya falan bakmadık...bitek düğün mekanı düğün tarihi bir de beyaz eşya aldık okadar...nisan 14 ten sonra gitmeyi düşünüyorum...çok mu geç kalmış olurum acaba...?

canım çok geç kalmış olabilirsin en erken 20 günde hazırlıyorlar mobilyacılar biz haftaya alıcaz bi aksilik çıkmazsa yani nisan sonu evime gelmesi lazım ona göre eksiklerimi bileyim sonra çok sıkışabilirsin martta halletmeye bakın mobilyalara

Evet ayrıyız. Bizim durumumuz öyle bir şey ki, nişanlımın kaldığı yer gebze ama oturacağımız yer tuzla ve ben sadece haftaiçi tuzlaya gidebilirim fakat nişanlım da sadece haftasonu çıkabilir. Çok karışık bir durum. Nasıl ev bakıcaz bilmiyorum. Eve de martın sonuna doğru bakıcam diyo, bana kalsa çok geç. Hemen martın başında baksın işte ama yok beyfendi illa kendi istediğini yapıcak.​

Ayy sağol nasıl içimi açtın

geçici bi durum diye düşün birbirimizi kırmayalım filan de stresten kendine engel olamıo insan ama geçici bi durum öle düşün canım

Umarım geçicidir. İnan bazen diyorum ki ben artık böyle mi olucam, o zaman evlenmiyim daha iyi.

Canım bence geç kalmış olursun, çünkü daha eve yerleştirilicek mobilyalar. Eve düzen kurmak 1-2 günlük iş değil. İlk defa olacağı için neyi nereye koyacağın fln belli değil uğraşırsınız baya. Bir de mobilyalar zaten en erken 20 güne geliyo. Sen bilirsin yine de, gerçi benim durumum da aynen senin ki gibi olucak.:26:​

Hoşgeldiiiiin:) Daha almadınız mı gününüzü, çabuk olun:) Hazırlıklar ne durumda?

eksiklerimiz var ama tamamlamaya çalışıyoruz canım

bide bu süre zarfında tam düğün tarihi belirledik derken benim ailem bu yakada ev tutulmasını istiyor

nişanlımda mecidiyeköyde oturmamızı istiyo

işin aslı başta bu yaka da oturacaktık çünkü benim için bu yakadaydı nişanlım karşıda çalışıyodu.. tamam demişti.. şimdi bende karşıda çalışmaya başlıcam perşembe günü itibariyle her sabah akşam bi yakadan bi yakaya geçmek o kadarda kolay olmuyo yol parası bi taraftan 2-3 saat yoldasın bi taraftan

anlayacağınız kızlar arada kaldım ... :S

Anaaam forumda bi sürü yol gözleyen varmış:2:Allah kavuştursun cümlemizi inşaallah... Düğün hazırlığı gerçekten çok zor ve stresli bi işmiş yaa hele arkanda kimse olmayınca kendi maaşınlar yapmaya çalışıyorsan daha da zor nasıl yetiştireceğimizi şaşırıyoruz. Çoğu ürünü amaan düğünden sonra alırım diye kendimi kandırıyorum. Şimdilik sadece temel eşyalarımı aldım zaten 1 yıldır çalışıyorum 1 yıldır alabildiğim kadar çeyiz aldım şimdi de düğün telaşesi başladı işte.

bizimde size çok benziyor canım, benim haftasonlarım tatil, nişanlımında haftaiçi ve haftasonu 1 gün allah bize yardımcı olsun inş. ayrı gayrı olacağız ama napalım 2 3 sene idare edeceğiz artık sonra birşekilde birşeyler düşüneceğiz tatlım. sen ne yaptın hazırlıklar ne aşamada
buarada topikte senden başka bana yazan yok :)

Ama ailen istiyo diye sen saatlerini yollarda geçiremezsin, olmaz böyle. Sana yazık sonra eşine yazık. Bence ailen biraz daha mantıklı düşünmeli.

Allahtan nişanlımın babası gelinliğimi ve düğün salonunu hallediyo. Bize de gerisi kaldı artık napalım buna da şükür. Allah kolaylık versin herkese, sadece mobilya ve gelinlikle bitmiyo. Bizim de sponsorumuz olsa keşke.

Valla işte ben de geçen cuma gelinliğin siparişini verdim. Balayını 1 ay önce ayarladık. Çeyiz adına 2 tencereden başka bir şey yok :) Nikah salonum ve düğün salonum tutuldu. Ev yok, eşya yok, evlenmeye 2.5 ay var. Nolucak bakalım :)

benim mutfak eşyalarımın çoğu var ütü filanda var.Sadece düğün yerimizi tuttuk. Ne gelinlik baktım daha, ne de eşya :) sen yine gelinliği halletmişsin.Balayınıda nişanlımın eniştesi turizmci o ayarlayacak inş. ama onuda bir an önce halletmemiz lazım. Ya birde benim hastalığım düğün gününe denk geliyor büyük ihtimalle ve ben çok ağrılı geçiriyorum onun stresi oldu birde ama kalbim pırpır uzun zamandır bu hisleri yaşamamıştım. uykum azaldı,zombiye bağladım resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…