• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

Ben hiç internette araştırmadan gelinlikçi gezdim. Baktım hiç düşündüğüm gibi yok, onun altı bunun üstü gibi kombinleri kafamda oturtamıyorum, nette araştırıyım dedim ve pronoviasta buldum istediğim gibi. Burda da konu açtım zaten fikir almak için. Cuma hem pronoviasa gidicem hem de bi kaç modaevi gezip fiyat alıcam.

tabi ilk önce denemen lazım vücut şekline göre hangi modelin güzel durduğunu gör ki ona göre diktirirsin ya da hazır alırsın zor kararlar bunlar umarım sorunsuz atlatırız

Bu ara balayı arayışındayım. Var mı belirlediğiniz, yer ayırttığınız?

Bu ara balayı arayışındayım. Var mı belirlediğiniz, yer ayırttığınız?

Bende son günlerde durmadan otel bakıyorum, Antalya istiyoruz hatta uçak biletlerimizi bile biraz önce aldık ama daha rezervasyon yok :1:
ets den bi arkadaş bütçemize göre martı myra kemer yada silence beach resort sideyi tavsiye etti, biri tatil köyü gibi diğeri bildiğin büyük bi otelmiş zevkinimize göre seçicez, fiyatları aşşağı yukarı aynı 1750 civarı şuan 6 gece için. Haftaya indirim oranlarında düşüş olcakmış o yüzden bugün yarın birini tercih eder alırız sanırım..
Siz nereyi düşünüyosunuz?

Nişanlım bana bırakmış durumda, ben de voyage belek düşünüyorum. Henüz ets ye gitmedik ama uçak biletleriyle birlikte bize 2500 e falan malolucak. Salı nişanlım geliyor, gelsin de bi kararlaştıralım. Aslında gitmesek bile olur ama o gidelim diyo.

biz de düğün mekanımızı tuttuk çok şükür..2 haftaya kadarda nikah tarihi alıcaz..beyaz eşyalarımızı almadık henüz ayrı şehirlerde yaşadığımız için okulların kapanmasını bekliyoruz..10 güne kadar da beyaz eşyalarımızı aLICAZ..GELİNLİK HİÇ BAKMADIM DAHA..hatta gelinlikçiye hiç adım bile atmadım..uzakta olunca bitakım şeyleri halletmek çok zormuş..elim kolum bağlı hiç bir şey yapamıyorum malesef..mobilyaları da nisan gibi hallederiz gelinliği falan diye düşünüyorum inş. yetişir..sizin hazırlıklar nasıl gidiyor..?

Benim çeyiz adına aldığım hiçbir şey yok. Beyaz eşyaları bir kaç ay önce halletmiştik. Gelinlik için çok dolaşmadım ama modeline karar verdim. Yarın da çıkıp istediğim gelinliği dikebilecek modaevi arıcam. Şubatta diktiririm diye düşünüyorum. Bir de haftaya balayını halledersek biraz rahatlarım sanırım. Gerçi çeyize daha hiç başlamamışken, bütün alışverişi nisana bırakmışken, üstelik ev tutma ve yerleştirme de nisana kalmışken nasıl rahatlarım bilmiyorum...

Söylemeyi unuttum, hayırlı olsun mavigül, çok güzel geçsin inşallah düğünün :)

Nişanlım bana bırakmış durumda, ben de voyage belek düşünüyorum. Henüz ets ye gitmedik ama uçak biletleriyle birlikte bize 2500 e falan malolucak. Salı nişanlım geliyor, gelsin de bi kararlaştıralım. Aslında gitmesek bile olur ama o gidelim diyo.

Voyage yi herkes çok beğeniyo, arkadaş bize cornelia belek i tavsiye etmişti birde ama bizi aşıyo 2226 şuanki fiyatı, 360 da uçak biletleri tuttu zaten çok para, ama sana uyuyosa orayada bakabilirsin güzel yer.. Biz martı myra ya karar verdik, tatil köyü doğası çok güzel, memnun kalırız inşallh.. :69:

Benim çeyiz adına aldığım hiçbir şey yok. Beyaz eşyaları bir kaç ay önce halletmiştik. Gelinlik için çok dolaşmadım ama modeline karar verdim. Yarın da çıkıp istediğim gelinliği dikebilecek modaevi arıcam. Şubatta diktiririm diye düşünüyorum. Bir de haftaya balayını halledersek biraz rahatlarım sanırım. Gerçi çeyize daha hiç başlamamışken, bütün alışverişi nisana bırakmışken, üstelik ev tutma ve yerleştirme de nisana kalmışken nasıl rahatlarım bilmiyorum...

seninle aynı gibiyiz..bizimde mobilyalar ev bulma yerleştirme hepsi nisana kaldı..e tabi bir de gelinlik var..tuttuğumuz düğün mekenı 2 gün 3 gece ağva da balayı tatili hediye ediyor biz bi oraya gidicez sonra 4 günlüğüne de marmariz ya da fethiye düşünüyoruz ama daha karar vermedik henüz..nişanlımın tur şirketinde arkadaşı var o yardımcı olucaktı bakalım artık..ama voyage yi çok öneriyolar...senin de inş. çok ama çok güzel bir düğünün mutlu bir yuvan olur iş.

Amin canım çok teşekkür ederim inşallah. Balayını ayarladık biz. Cornelia Diamond Otel de karar kıldık. Voyage Belek i çok istiyordum ama ets de çalışan arkadaşım Cornelia yı çok önerdi. Kendi kalmış orda, çok memnun kalmış. 4 gece ayarladık bakalım inşallah güzel geçer. Bir kaç sene sonra çouk falan olmadan adam&eve i ben de istiyorum. Gelinliğe karar verdim az çok ama henüz çıkıp diktireceğim yeri bulamadım. Yarın belki çıkarım. Ykm de indirim var, tantitoni de indirim var. Kaçırmayın kızlar...

hayırlı olsun canım umarım güzel geçer bizde ayırttık balayımızı adam eve yi. bende gelinliğimi ve elbisemi kınalığı hepsini ayarladm martta başlıyorum diktirmeye mutfak eşyalarımı azalttım iyice mobilya ve beyaz eşya bakıyoruz şimdi tantitonideki indirimi gördüm ama gereksiz buluyorum internette günlük indirime giren sitelerde daha uygun bulabilirsiniz evim neti tavsiye ederim.

neonee balayınız kaça denk geldi?biz de 4 gün düşünüyoruz da daha neresi karar vermedik...bu arada nikah tarihimizi aldık yemekli düğün mekanımızı tuttuk ve de beyaz eşyalarımızı aldıııııııık:)içim şimdi daha rahat valla çok şükür...ama daha gelinlik mobilya falan bakmadık inş onlarda nisana kaldı inş. hemen halledebiliriz...sizler aldınız mı nikah tarihini falan nasıl gidiyor hazırlıklar?

bizde bu aralar alıcaz nikah tarihimizi evlenmek gerçekten çok zormuş Allah yardımcımız olsun herkesin yardımcısı olur inşallah yavaş yavaş bir ev oluşturuyosun ayrı bi düzen ailemden ayrılmak beni üzüyo buruk bi sevinçmiş evlenmek güzel bişey ama aynı zamanda da buruk :25:

bizde bu aralar alıcaz nikah tarihimizi evlenmek gerçekten çok zormuş Allah yardımcımız olsun herkesin yardımcısı olur inşallah yavaş yavaş bir ev oluşturuyosun ayrı bi düzen ailemden ayrılmak beni üzüyo buruk bi sevinçmiş evlenmek güzel bişey ama aynı zamanda da buruk :25:

evet evlenmek hem buruk hem güzel hem hüzün hem mutluluk verici aynı zamanda endişelendiren kafanda binbir soru işaretinin dolaştığı bişey benim için...ikinci bir hayat aynı zamanda hele ki benim gibi ailenizden on saat uzağa çok ama çok büyük bir şehre gidiyorsanız...düğünüme 3 ay kaldı ve ben çok karışığım..son demlerimi yaşıyorum galiba son rahat günlerim belkide bilmiyorum herkes öyle diyor...6 yıldır beklediğim bir şeydi oysa..ama şunu anladım evlenmek çok zormuş ayrı bir sorumlulukmuş...

evet evlenmek hem buruk hem güzel hem hüzün hem mutluluk verici aynı zamanda endişelendiren kafanda binbir soru işaretinin dolaştığı bişey benim için...ikinci bir hayat aynı zamanda hele ki benim gibi ailenizden on saat uzağa çok ama çok büyük bir şehre gidiyorsanız...düğünüme 3 ay kaldı ve ben çok karışığım..son demlerimi yaşıyorum galiba son rahat günlerim belkide bilmiyorum herkes öyle diyor...6 yıldır beklediğim bir şeydi oysa..ama şunu anladım evlenmek çok zormuş ayrı bir sorumlulukmuş...

nerelisin canım nereden nereye gidiceksin ilk zamanlar zor olabilir ama insan herşeye alışıyo yeni bi hayatın olcak benim yakın ama evlilik farklı bişey evden çıkıosun bi kere işte bu düğün dönemlerimiz umarım güzel geçer ve evliliğimizde sağlık mutluluk refah dolu olur inşallah tüm temennim bu

ıspartalıyım canım istanbula gidicem...evlilik güzel bir şey buna eminim ama işte bırakıp gitmek evlilik süreci ve galiba evliliğe alışma dönemleri zor olsa gerek...bazen çok sıkıyor bu şehir artık gitsem diyorum bazende çok özlicem zor olucak deyip gitmek istemiyorum karışık biraz...bir de annemi yalnız bırakmak var..burasıda yetmiyor aslında artık bana tüm arkadaşlarım evlendi kimse kalmadı gibi birşey üni. dışında hep bu şehirdeydim artık sıkıyor beni hayatımda değişiklik istiyorum falan ama bir yandandan gitmek istemiyorum...öyle tuhaf şeyler işte..sevdiğimin sesini duyunca unutuyorum aslında herşeyi birden...

ıspartalıyım canım istanbula gidicem...evlilik güzel bir şey buna eminim ama işte bırakıp gitmek evlilik süreci ve galiba evliliğe alışma dönemleri zor olsa gerek...bazen çok sıkıyor bu şehir artık gitsem diyorum bazende çok özlicem zor olucak deyip gitmek istemiyorum karışık biraz...bir de annemi yalnız bırakmak var..burasıda yetmiyor aslında artık bana tüm arkadaşlarım evlendi kimse kalmadı gibi birşey üni. dışında hep bu şehirdeydim artık sıkıyor beni hayatımda değişiklik istiyorum falan ama bir yandandan gitmek istemiyorum...öyle tuhaf şeyler işte..sevdiğimin sesini duyunca unutuyorum aslında herşeyi birden...

hem ağlarım hem giderim dio annem bana napalım tek böle mutlu bir buruklukla ağlayamalım üzüntüyle değil çalışırsan evlenince o kadar koymaz yalnızlık alışırsın

aynen canım Allah dert vermesin sağlıklı olalım yeterki...inş. herkes binbir hayalle kurduğu yuvasında mutlu huzurlu olur..

Back