• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

Hanımlar merhaba :3: mayıs 2012 de evlenecekler toplanalım buraya, neler aldık, neler alacağız, sıkıntıları, sorunları paylaşalım...Hepinizi bekliyorum :16:

Ay insallah bende katilirim bu gruba :16:

Simdilik tek sıkıntım kesin tarih bilmememiz ve bütün salonlarin tutulmus olmasi Mayis ayi için :18:Bir umut bekliyoruz bakalim tarih almak için..

Aldiklarim ise söyle simdilik : Karaca yemek takimi, tencere takimi, kahvalti takimi ve çay takimi ile su bardaklari takimi.

Baskada bisey almadim. Yani simdilik :34:

Ne güzel telaslar bunlar :16:

ben de 20 mayısta evleniyorum kısmetse...düğün ve çeyiz hazırlığı yok foraaaa.....

Valla bende de bir haızrlık yok, sadece 3 tane tombik tencerem var :))

ben internetten küçük ev aletlerimi düzdüm bakalım nası gelicek

Elektrikli aletleri en sona bırakmak istiyorum, garanti süreleri malum. Sen de biraz bekleseydin keşke canım.

slm kızlar..bizimde mayısta tam tarih konuşulmadı ama biz nişanlımla 20 mayıs diye konuşuyoruz bakalım :)

Hayırlı olsun :) Ocak' tan sonra günleri almaya başlarız artık.

Ay insallah bende katilirim bu gruba :16:

Simdilik tek sıkıntım kesin tarih bilmememiz ve bütün salonlarin tutulmus olmasi Mayis ayi için :18:Bir umut bekliyoruz bakalim tarih almak için..

Aldiklarim ise söyle simdilik : Karaca yemek takimi, tencere takimi, kahvalti takimi ve çay takimi ile su bardaklari takimi.

Baskada bisey almadim. Yani simdilik :34:

Ne güzel telaslar bunlar :16:

Aldıklarımızı paylaşalım burda bence :)) Tarihi bir an önce belirleyin canımcım, millet 1 sene önceden tutuyo salonları. Elinizi çabuk tutun :46:

O zaman ben buraya bi tablo yapayım, geri sayalım hep birlikte. Günlerimiz çok yakın birbirine. Of heyecanlandım :)

Hanımlar merhaba :3: mayıs 2012 de evlenecekler toplanalım buraya, neler aldık, neler alacağız, sıkıntıları, sorunları paylaşalım...Hepinizi bekliyorum :16:

1. neenone ___ 12 Mayıs
2. mavigul86 ___ 20 Mayıs
3. HayatımM ___ 19 Mayıs
4. Cakil Tasi_ ___ 12 Mayıs
5. skalonga45 ___ 19 Mayıs
6. esra192 ___ 20 Mayıs
7. tatlikedi ___ ???

benim beyaz eşyalarım mobilyam ve birkaç tekstil ürünlerim kaldı hemen hemen çoğunu aldım asıl demirbaşları en sona bıraktım elimden geldiği kadarı ile biriktirdiğim paramı harcamadım hatta dokunmadım demirbaşları alırken harcıycam Allah nasip ederse

Valla bende de bir haızrlık yok, sadece 3 tane tombik tencerem var :))

Elektrikli aletleri en sona bırakmak istiyorum, garanti süreleri malum. Sen de biraz bekleseydin keşke canım.

Hayırlı olsun :) Ocak' tan sonra günleri almaya başlarız artık.

Aldıklarımızı paylaşalım burda bence :)) Tarihi bir an önce belirleyin canımcım, millet 1 sene önceden tutuyo salonları. Elinizi çabuk tutun :46:

garanti süreleri çok fazla farketmez ya bikaç aydan bişey olmaz diye düşünüyorum hepsi,ni denedim hepsiburadayı tavsiye ederim hepsi süper geldi ve en ünlü markaların son modellerini gayet cazip fiyata aldım tavsiye ederim arkadaşlar

garanti süreleri çok fazla farketmez ya bikaç aydan bişey olmaz diye düşünüyorum hepsi,ni denedim hepsiburadayı tavsiye ederim hepsi süper geldi ve en ünlü markaların son modellerini gayet cazip fiyata aldım tavsiye ederim arkadaşlar

Ben nakit almayı düşünüyorum. Hepsiburada' dan almıştım zamanında ufak tefek şeyler. Gerçekten güvenilir bir site. Gün aldınız mı nikah için?

Ben nakit almayı düşünüyorum. Hepsiburada' dan almıştım zamanında ufak tefek şeyler. Gerçekten güvenilir bir site. Gün aldınız mı nikah için?

henüz almadık daha erken diye düşünüyorum mart gibi alırız sanırım

evet ben izmirde kalıcam nişanlımda izmirli senin nişanlın erzincanlı sanırım hayırlısı olsun :34:

Teşekkür ederim :) Evet Erzincanlı nişanlım ama İstanbul Tuzla' da yaşıcaz gibi görünüyor. Aslında ilerde İzmir' de oturmayı düşünüyoruz tayin işlerimizi halledersek.

Biz haftaya bir adım atalım istiyoruz. Hangi belgeler isteniyor, memuru salona getirmek için ne yapmamız gerekiyor bir öğrenelim diyoruz.

valla canım doktor raporu ile gidiosun ve nikah kıyılacak olan ilçenin belediyesine para yatırıosun sanırım o makbuzla ve raporla gidiosun diye biliyorum ben henüz bi araştırma yapmadık biz kulaktan dolma bilgiler bendeki :)

Valla bizdeki de kulaktan dolma. Gidip bi konuşmak lazım.

Gelinlik bakıyo musun, beğendin mi hiç?

Valla bizdeki de kulaktan dolma. Gidip bi konuşmak lazım.

Gelinlik bakıyo musun, beğendin mi hiç?

aklımda bi model var diktiricem gibi görünüo ama yinede bu hafta sonu bakıcam modelleri bi üstümde göreyim diyorum :) sen baktınmı hiç

Ben hiç internette araştırmadan gelinlikçi gezdim. Baktım hiç düşündüğüm gibi yok, onun altı bunun üstü gibi kombinleri kafamda oturtamıyorum, nette araştırıyım dedim ve pronoviasta buldum istediğim gibi. Burda da konu açtım zaten fikir almak için. Cuma hem pronoviasa gidicem hem de bi kaç modaevi gezip fiyat alıcam.

Back