• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

Çok teşekkür ederim Polly'cim,ay ne atılır ne kimseye verilir özellikle ilk çocuksa.Direk 1.çocuktan 2. ye miras kalmalı valla o kadar çok uğraşıyoruz alırken.Güzel kullandıktan sonra hiç problem yok bence de.Ben de saklayacağım ikinci kuzuya herbişileri :16:
Teşekkür ederim canım :54

Güle güle kullansın kuzun,6kg çok hafif gerçekten benimki 7 kg hiç 6 kiloluk görmemeiştim ama bizimki de katlanınca ve tekerlekleri çıkınca ancak giriyor bagaja.
sende güle güle kullan canımtekerlerine hiç bakmadım çıkıyormu diye ama bir kere katlandıktan sonra ortadan da dıkıne katlanıyor baya küçülüyor
ana kucağından ben de aldım
bebek arabasını nereden aldın fiyatı ne kadardı?
ben mağazadan aldım canım benım oldum şehir biraz pahalı olmasına karşın 340a aldık ayhan bebede 349 du fiyatı
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın minik:)))

sağolasın canım :emir_bebek:

oyyyy oyyy çok güzel bunlaaarrr..
hele kotlara bayıldım, güle güle giysin minik paşa:nazar::nazar::nazar:
çok teşekkür ederiz teyzesi senin kızının cicleri de çok güzeller

Hepsi de çok güzel canım oğluşun iyi günlerde kullansın:nazar::nazar::nazar:
teşekkür ederiz canım sağol

[I]skr1606 hepsi çok güzel allahım hayırlı hayırlı giydirmeyi nasip etsin inşallahhh[/I]
teşekkürler canım sağol

çok güzel canım bebişinin cicileri kot ceketi ayrı bir güzel yani:emir_bebek:

canım girebilirsin yani çok güzel örgülerin var modell seçmektede zevklisin
teşekkür ederiz teyzesi biz de bayıldık görünce. almadan edemedik o yuzden 9-12 aldım garanti olsun diye

hepsi çok tatlı gele güle giysin minik kuşşş:46::46:
teşekkürler teyzesi

hepsi çok güzel güle güle kullansın bebiş ilk mavi tulum aziz bebe galiba :) bende grisini aldım çok şirinler
sağol canım. evet o 2 tulum aziz bebe. senin kuzun da güle güle giysin

cnm hepsi cok güzel şu en baştaki aziz bebenin kırmızı tulumunun mavisini aldım bende bugün ihihihi
güzel günlerde giysin kuzucuklar
teşekkür ederiz çok sağol canım senin bebişin de güle güle giysin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün relaXmodeden aldığım gecelik ve sabahlık geldi kalitesi ve modelleri gerçekten çok güzel en yakın zamanda fotoları ekleyeceğim çok kaliteli ürünler bakmanızı tavsiye ederim.Ayrıca almak isteyenler ben m beden aldım tam oldu.M beden 38-40 arası oluyor.Ben Iğdır da yaşadığım için bebeğin eşyalarını hep internetten alıyorum .Geçen hafta civilden aldığım ürünlerde geldi.Çok kaliteli ürünler ve fiyatlarıda uygun inşallah tüm fotoları ekleyeceğim.Şimdi sıra bebek şekeri ve kapı süsümüze geldi siz bu konularda ne yapıyorsunuz?

$SANY0148.webp

kızlar ben aradaığım renkte bir kapı süsü bulamadım bu yüzden tülü kendim aldım ve yaptım henüz tam anlamıyla bitmedi fikir olsun diye ekliyorum...

Kızıma yeni ciciler aldım heveslendim şimdi burdakileri görünce akşam bende çekeyim de yarın eklerim :):)

Harika olmış canım yaa ben de böyle istiyorummmm,hepsini ayrı ayrı mı aldın?nerden aldın?ben de yapıyım odamıza uygun renklerde.

Ay kuzum çoook güzel bitmemiş hali mi bu harikasın millet neler yapıyor ne kaaa beceriksizim ben yaaa :17::17::17::17:

teşekkürederim arkadaşlarım sizde yapın zevkli oluyo istediğiniz gibi süsleyin hazırların renkleri hep aynı acık mavi pembe krem ama kendniz istediğiniz renklerle yapabilirsiniz....

özgeen cnm bursadan aldım cumhuriyet cad.bebek şekerleri yapan bir yer var bu nazarlıklar ve bebek oradn 20 tl tuttu ...
tüllerde ipekhandan 1.5 milyon metresi kurdelerde topuyla satılıyo 12 tl onlar tuttu ayrıca ben tülü cok almışım 8 metre artanıylada çikolatalarını kaplıycam zaten kurdelada cok arttı...ve daha ekonomik oldu...:34:

teşekkürederim arkadaşlarım sizde yapın zevkli oluyo istediğiniz gibi süsleyin hazırların renkleri hep aynı acık mavi pembe krem ama kendniz istediğiniz renklerle yapabilirsiniz....

özgeen cnm bursadan aldım cumhuriyet cad.bebek şekerleri yapan bir yer var bu nazarlıklar ve bebek oradn 20 tl tuttu ...
tüllerde ipekhandan 1.5 milyon metresi kurdelerde topuyla satılıyo 12 tl onlar tuttu ayrıca ben tülü cok almışım 8 metre artanıylada çikolatalarını kaplıycam zaten kurdelada cok arttı...ve daha ekonomik oldu...:34:

Ben de haftaya Bursa'ya gidicem kısmetse eşimle alışveri yapıcaz c.tesi günü o yüzden sordum canım teşekkür ederim ben de gidip bakıyım.İnş.yapabilirim ben de senin gibi.Ben turunculu falan yapmak istiyorum.Bu bebek şekeri yapan yer bi tane mi bulabilir miyim gidince?Son bi soru sadece kapı için ne kadar tül almam gerekiyo canım?

Ben de haftaya Bursa'ya gidicem kısmetse eşimle alışveri yapıcaz c.tesi günü o yüzden sordum canım teşekkür ederim ben de gidip bakıyım.İnş.yapabilirim ben de senin gibi.Ben turunculu falan yapmak istiyorum.Bu bebek şekeri yapan yer bi tane mi bulabilir miyim gidince?Son bi soru sadece kapı için ne kadar tül almam gerekiyo canım?

önemli değil cnm istediğini sorabilirsin....

yok var aslında baya biyer ama ben bu süsleri sadece orada buldum cumhuriyet cad. üzerinde zafer plaza hizasında küçük bir dükkan ama orda turuncu varmı bilmiyorum birde güneş söylemişti ulu caminin altında böle incik boncuk satan yerler varmış orayada bak istersen..tül kapı için 5 metre yter gibi yarımşar metrede beyaz ve aynı maviden ayrıca kestirdim onları büzdürdüm resimdeki gibi....

Eki Görüntüle 310428

kızlar ben aradaığım renkte bir kapı süsü bulamadım bu yüzden tülü kendim aldım ve yaptım henüz tam anlamıyla bitmedi fikir olsun diye ekliyorum...

Bu annecik ne kadar marifetli Aden yafff :16:Çok şeker olmuş Işıl'cım henüz bitmemiş olmasına rağmen çokk güzel ellerine sağlık :54:

Eki Görüntüle 310428

canım çok hoş olmuş... şimdiden böyle ise bitmiş halini merak ettim...
ben kapı süs olayına girmedim. eşim dedi o gün çiçekçiden yaptırırız.

önemli değil cnm istediğini sorabilirsin....

yok var aslında baya biyer ama ben bu süsleri sadece orada buldum cumhuriyet cad. üzerinde zafer plaza hizasında küçük bir dükkan ama orda turuncu varmı bilmiyorum birde güneş söylemişti ulu caminin altında böle incik boncuk satan yerler varmış orayada bak istersen..tül kapı için 5 metre yter gibi yarımşar metrede beyaz ve aynı maviden ayrıca kestirdim onları büzdürdüm resimdeki gibi....

Tamam canım çok sağol,inş.turuncu bulurum bulamazsamda mavi olur bizimkide neyapalım.Odasına uysun diye istedim ama dediğin gibi olmayabilir.Haftaya c.tesi çok yorulucam bir günde bir sürü yere bakıcam:1:İnş.aradığım herşeyi bulurum.

Bu annecik ne kadar marifetli Aden yafff :16:Çok şeker olmuş Işıl'cım henüz bitmemiş olmasına rağmen çokk güzel ellerine sağlık :54:

sağol güneşcim bizde seninkini merak ediyoruz haydi bitir kızçenin cicisini...

canım çok hoş olmuş... şimdiden böyle ise bitmiş halini merak ettim...
ben kapı süs olayına girmedim. eşim dedi o gün çiçekçiden yaptırırız.
sen hastaneyemi evemi çiçekçiden yaptırıcaksin cnm birde ben kendi istediğim renkleri bir araya getirdim o yüzden...

Tamam canım çok sağol,inş.turuncu bulurum bulamazsamda mavi olur bizimkide neyapalım.Odasına uysun diye istedim ama dediğin gibi olmayabilir.Haftaya c.tesi çok yorulucam bir günde bir sürü yere bakıcam:1:İnş.aradığım herşeyi bulurum.
ewet ben sana bir sürü tüyolar verdim ama yerleride hazır alıp alıp çıkcan....

güneşcim saol cnm bende seninkini merak ediyorum hayde bitir kızçenin süsünü...

sen hastaneyemi evemi çiçekçiden yaptırıcaksin cnm birde ben kendi istediğim renkleri bir araya getirdim o yüzden...

ewet ben sana bir sürü tüyolar verdim ama yerleride hazır alıp alıp çıkcan....

Sağol canım çok iyi oldu gerçekten,artık sabahtan akşama kadar dolanırım,eşimin başı döncek biraz.Ben tomuycuk bebe ve civilin mağazalarına da gidicem.İnş.bi aksilik çıkmazda gidebiliriz.

Back
X