• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Bebişlerinin Mini Mini Cicileri

ozgeengin, pollyanna çok sevindim beğendiğinize. kız olunca pembelere dayanamıyoruz işte:)

genişliği 73cm, uzunluğu104 cm. çok büyük değil. kraftın 504 veya 604 modeli kadar büyük değil yani. ben bu sebeple tercih ettim. çantasına sığıveriyor tamamı, taşımak pratik. sadece dönence ve alt değiştirme ünitesi sığmıyor çantaya onları ayrı poşete koymak gerekiyor. zaten bir yere seyahate giderken dönence gitmese de olur bence. henüz açıp kurmadık, inşallah memnun kalırız

anladım canım,teşekkür ederim...inşlh memnun kalırsınız,,,genişliği iyiymiş,,,bunun içinde rahat rahat uyusun bebişin....:emir_bebek::90:

$Fotoğraf1289.webp$Fotoğraf1288.webp$Fotoğraf1290.webp$Fotoğraf1291.webp$Fotoğraf1292.webp$Fotoğraf1294.webp$Fotoğraf1295.webp

ayy çok tatlı hepsi,oğluşun güle güle giyinsinn,,,,
canım şu albimini nin 3 lü çıtçıtlı badileri varya,onları ne kadara aldın?e bebeğin sitesinde 3 ü 6 tl idi ben kaçırmıştım o kampanyayı,,,şimdi nekadar acaba,,,

Teşekkür ederiz :71: ben internetten değil kendi mağazasından 3 tanesini 12 tl ye aldım canım.

çok güzeller:)Allah güle güle iyi günlerde kullanmayı nasip etsin:49:

amin inşallah :71:

çok ama çok tatlılar

hayırlısıyla bir doğsa içinde görsem birdee :69:

anamm çok güzeller güle güle giysin evlatlarımız aldığımız tüm cicileri ben bişiy sorcam süperman tulumunu nerden aldın ben eşime almştm tişörtünü oğlumada bu tulumdan alayım çok tatlı olurlarr:)

teşekkür ederim. mothercare den aldım canım :) aslında gereksiz pahalı ama çok beğendim

bende bu gün biricik kızıma bu cicileri aldım teyzeleri:69::69::69:

Eklentiler

• $Kadriye-0015.webp
    $Kadriye-0015.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $Kadriye-0014.webp
    $Kadriye-0014.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 28
  • $Kadriye-0012.webp
    $Kadriye-0012.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $Kadriye-0010.webp
    $Kadriye-0010.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $Kadriye-0011.webp
    $Kadriye-0011.webp
    8 KB · Görüntüleme: 25
ayy pembişlerde çokk tatlıı yaaa
güle güle giysin prensesin :46:

ayrıca, mickey mouse beğenenler için söylüyorum onun kız için tulumlarıda var mothercarede çokk tatlılar ama şapkasını bulamadım, birde şapkasını bulursam hemen alıcam, gören olursa haber versin :1:

çitooooooşşşşş bunlar ne güzel....

aman Yarabbiii ne kadar tatlı bunlar böyleee yaaaa..

hele o eteğe bayıldım.. hani yeni gençlik ne der bu duruma: Dibim düştü :60::60::60::60::60::60:

Rabbim güzel günlerde güle güle giymek nasip etsin fıstık kızına inşallah.

Son düzenleme:
bayıldım cicişlerinize. allah giydirmeyi nasip etsin cnm.
ayy düşünsene o eteği giycek popoda bez,bacakalr böle tam ısırmalık falan ... allah sağlık versin...:69::69:
teşek. ederim.Amin canım.evet mini etek popoda bez çok şirin olcak kızım inşallah:))
ayy pembişlerde çokk tatlıı yaaa
güle güle giysin prensesin :46:
ayrıca, mickey mouse beğenenler için söylüyorum onun kız için tulumlarıda var mothercarede çokk tatlılar ama şapkasını bulamadım, birde şapkasını bulursam hemen alıcam, gören olursa haber versin :1:
mersi canım teşekürler.

canım güle güle iyi günlerde kullansın bebişin allahın izniyle.hepsi birbirinden güzel ve cici[/QUO

TE]
sağol bitanem.beğendiğinize sevindim:)
çok güzeller cnm :nazar:
tşk. canım
cnm mükemmel nerden aldın bende alayım pamuğuma:nazar::nazar::nazar::nazar:
lcw den aldım tatlım sende al bazı minik kıyafetlerde %50 indirim yapmışlar.battaniyeyi başka yerden aldım bebek giysileri satan bi yerden içinde patiği ve şapkası hediye.
çitooooooşşşşş bunlar ne güzel....

aman Yarabbiii ne kadar tatlı bunlar böyleee yaaaa..

hele o eteğe bayıldım.. hani yeni gençlik ne der bu duruma: Dibim düştü :60::60::60::60::60::60:

Rabbim güzel günlerde güle güle giymek nasip etsin fıstık kızına inşallah.
ayyyy sağol bitanem ya.hele o eteği görür görmez aldım 12.90 dan 6.90 inmiş bi de bayıldım
o eteğin büyüğünüde yapsınlarda bizde alalım ozaman kızlarımızla takım oluruz beraber giyeriz tabii evde:60::60:

Back
X