2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya belki anne yardım et desem yardım eder de bende gururuma yediremiyorum bebeğe bakamıyor altından kalkamıyor diye düşünsünler istemiyorum. ama bu aralar çok bunalmaya başladım... ne güzel yakınmış annen benimki çok uzakta. ben küçükyalıda annem büyükçekmecede oturuyor :)

Sonunda ekleye bildim :)
Çok uğraştım ama uğraştığıma değdi :)

aysel hepsi çok güzel olmuş. hayırlı olsun tekrardan incileriniz.

teşekkürler.yürüteç zararlı deniyor, ilk arabam gibi olanlarda de kayıp düşüyormuş çocuklar bilemiyorum hala

ben ilk arabam aldım ama memnun kaldım diyemeyeceğim. çok kayıyor bebek gitsin diye seninde peşinden gitmen gerekiyor düşmemesi için. o da sana bel ağrısı olarak geri dönüyor...

Son düzenleme:
günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hepinizi çokçokçok öpüyorum içimden sizi kucaklamak geliyo epeydir girmiyom ya özlemişim hepinizee

büyüme atağı geçiriyodur..üşüyo olabilir yada çok sıcak basıyo olabilir..bunlara bi bak bence..sallamaya değilde pışlamaya alıştırırsan daha rahat edersin..

cevabın için sağol.haklı olabilirsin çünkü çok terleyen bi kızım var.buna daha bi dikkat etcem teşkr ederim.sallamaya alıştı sanırım ama vazgeçirmem lazım ama nasıl.

Eki Görüntüle 560213 eweeet kızlar merhaba.
bgn gökalp e diş partisi yaptım , gerçekten çok keyifliydi.. bu da diş pastamız..

hayırlı olsun gökalpin dişleri baharcım...çok çok geçmiş olsun ayrıca umarım bir an evvel iyileşir kuzu...

sonunda oldu demek çok güzel bir gün olduğu belli hayırlı uğurlu olsun inşallah inci gibi dişleri olsun :))

çok yakışıklı olmış maşallah yaaaa :))

............................................

ayselcim ellerine sağlık çok güzel bir davet olmuş gülnihalin güzelliğine diyecek söz yok zaten :))

poyraaazzzz okadar çok yeme kuzum kabız olcan :)))

allahtan muz çok etkilemiyo poyrazı yoksa hiiçççç kaka yapamazdı:))))))) çok seviyo muzu..

kızlar hastalık mevsimi sizide vurmuş anlaşılan dün gece okadar zordu ki anlatamam çınar bir saat bile kesintisiz uyumadı ve uyutmadı burnu tıkanmış yavrumun nefes almakta zorlanıyor haliyle uykusu bölünüyor acaip yorgunum en kötüsüde işe gelmek zorunda olmak...bizde antibiyotiğe başladık cuma günü kontrolümüz vardı doktoru çınarın iç ateşi olduğunu söylemişti ertesi günü burnu tıkandı zaten..götürdük ilaç yazdı saolsun doktorumuzu çok seviyorum istediğim zaman arayabilmek çok önemliydi benim için her seferinde de sabırla cevaplıyor sorularımı özel olmasına rağmen acil durumlarda para talep etmiyor dünyada hala herşeyi para olarak görmeyen doktorlar varmış meğer...

hasta bebişlere ve annelere çok geçmiş olsun diliyorum dilerim bir an önce iyileşirsiniz...

dişi çıkan bebişlerede hayırlı uğurlu olsun inşallah :))

geçmiş olsun canım sanada. Allahtan işe gitmek zorunda değilim bir de öyle olsa herhalde bayılırdım. bizimki de daha iyileşmedi aptal gibiyim artık... babanesinde duran park yatağını aldık bizim eve, bizim odada yatsın diye. Adam alışmış yatağına her 45 dk da uyandı farklı yerde yattığı için. gece 3 te dayanamadım odasına götürdüm yatırdım ama bu sefer de iyice uykusu kaçtı. Artık sabaha doğru ağlayacaktım sinirimden, eşim de ilgileniyordu aslında ama onunda yüksek lisans sınavı var bugün o yüzden hiç kalkmadı dün. resmen canım çıktı.
bizim doktorumuzda çok iyi. genelde randevuları dolu oluyor arıyoruz acil durumlarda hemen aradan randevu fln veriyor ya da telefonda cevap veriyor.

bugün cadde çok güzeldiiii vee makaronnn buldummmm..görgülü pastanesininkiler güzelll..oğluşumla gezdik..ohh oda açıldı bendeeee

poyraz nasıl oldu? o alerjiler de geçti mi?
bende istiyorum caddeye gitmek oğluşumla... ama alp in sesi hala tam çıkmıyor biraz daha iyileşmesi lazım. aslında ben bebişi bırakıp tek başıma saatlerce gezmek istiyorum, tek tek bütün mağazalara girip çıkmak :)

2 gün olmadan geçti o allerjiler çok şükür..hastalığıda geçti gibi hava alsın diye çıkardım dün..temiz hava almaları lazım..evde sonuçta hep mikrop var..bırak güzelim alpi bana:) git gez sen sonra gelir alırsın noolcak..oğlumla oynarlar..
bende bugün çokk yoruldummm..sabahtan beri sokaktayım..cağaloğluna gittim..poyrazın ismi için ilan işini hallettim..cuma çıkıyo gazete..p.teside alıp adliyeye götürücem hemen..bitsin bu işkence artık..dönerkende mısır çarşısına uğradım..oğluma patik aldım oyuncak aldım bide mis gibi kahve aldım döndüm:) ama koptum yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…