- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.401
ben yürüteç aldım çok memnunum kızımda memnun,işim olduğu zaman koyuyorum içine çok faydası oluyor bana
hatta bu gün resmini çekmiştim yürüteçteyken unutmadan onlarıda koyyim
birinde evi süpürüyor yonca:)
medical park göztepe..evimde hemen yanında:) orda doğurdum başından beride doktorumuz orda..ben hatunlarla çok anlaşamam ama doktorumuzu seviyorum..oğlumda bayılıyo doktoruna:)
annamm sana gelmesinler ozaman..benim annem karşı apartmanda oturuyo..gelir evimi toplar çamaşır yıkar bulaşık yıkar..kaynanadan kime hayır gelmiş zaten:)
Sonunda ekleye bildim :)
Çok uğraştım ama uğraştığıma değdi :)
teşekkürler.yürüteç zararlı deniyor, ilk arabam gibi olanlarda de kayıp düşüyormuş çocuklar bilemiyorum hala
büyüme atağı geçiriyodur..üşüyo olabilir yada çok sıcak basıyo olabilir..bunlara bi bak bence..sallamaya değilde pışlamaya alıştırırsan daha rahat edersin..
Eki Görüntüle 560213 eweeet kızlar merhaba.
bgn gökalp e diş partisi yaptım , gerçekten çok keyifliydi.. bu da diş pastamız..
günaydın kızlar herkese iyi haftalar... işte zeynebimin diş buğdayı :)
Eki Görüntüle 560739 Eki Görüntüle 560738 Eki Görüntüle 560742 Eki Görüntüle 560741 Eki Görüntüle 560740 Eki Görüntüle 560743
............................................
hayırlı olsun gökalpin dişleri baharcım...çok çok geçmiş olsun ayrıca umarım bir an evvel iyileşir kuzu...
sonunda oldu demek çok güzel bir gün olduğu belli hayırlı uğurlu olsun inşallah inci gibi dişleri olsun :))
çok yakışıklı olmış maşallah yaaaa :))
ayselcim ellerine sağlık çok güzel bir davet olmuş gülnihalin güzelliğine diyecek söz yok zaten :))
poyraaazzzz okadar çok yeme kuzum kabız olcan :)))
yaaaa benim canım makaron istiyoo çok fenaaaa..ama güzel yapan biyer biliyonus muuuuuu...ben yapmayı denedim olmadıı..
kızlar hastalık mevsimi sizide vurmuş anlaşılan dün gece okadar zordu ki anlatamam çınar bir saat bile kesintisiz uyumadı ve uyutmadı burnu tıkanmış yavrumun nefes almakta zorlanıyor haliyle uykusu bölünüyor acaip yorgunum en kötüsüde işe gelmek zorunda olmak...bizde antibiyotiğe başladık cuma günü kontrolümüz vardı doktoru çınarın iç ateşi olduğunu söylemişti ertesi günü burnu tıkandı zaten..götürdük ilaç yazdı saolsun doktorumuzu çok seviyorum istediğim zaman arayabilmek çok önemliydi benim için her seferinde de sabırla cevaplıyor sorularımı özel olmasına rağmen acil durumlarda para talep etmiyor dünyada hala herşeyi para olarak görmeyen doktorlar varmış meğer...
hasta bebişlere ve annelere çok geçmiş olsun diliyorum dilerim bir an önce iyileşirsiniz...
dişi çıkan bebişlerede hayırlı uğurlu olsun inşallah :))
nefroloğa git arkadaşım mutlaka. ben bağdat cad.de bir prof.a gitt
Cevap verdigin icin tes.ederim
ben avr.yakasinda oturuyorum hmn nrfrolog arastiricam sizde de mi tekrarlayan enfrksiyon vardi
biri 2,5 aylıkken diğeri de 7,5 aylıkken 2 kez enfeksiyon geçirdi. bir yılda 2 kez enfeksiyon geçiren çocuklarda mutlaka böbrek reflüsü araştırılıyor.
ooo makaron yapmayı deneyecek zamanın var demek. çok kıskandım şu an :)
bugün cadde çok güzeldiiii vee makaronnn buldummmm..görgülü pastanesininkiler güzelll..oğluşumla gezdik..ohh oda açıldı bendeeee
poyraz nasıl oldu? o alerjiler de geçti mi?
bende istiyorum caddeye gitmek oğluşumla... ama alp in sesi hala tam çıkmıyor biraz daha iyileşmesi lazım. aslında ben bebişi bırakıp tek başıma saatlerce gezmek istiyorum, tek tek bütün mağazalara girip çıkmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?