- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #73.141
oooooooo kilo milo kalmamış maşallah
ben çok zayıftım doğumdan önce. şuanda 38 bedenim. ama karnım eskisi kadar sert değil, yumuşak kaldı maalesef. onun dışında eskiye döndüm diyebilirim, 3-4 kilo fazlam var sadece. ama baya dikkat ettim yine de yediklerime
mekik çek baya sertleşir karnında benim karnım baya sertleşti mekikten sonra
ara ara çekiyorum ama düzenli çekemedim hiç. düzenli yapabildiğim tek şey yürüyüş şu sıra. platese tekrar başlamak istiyorum ama yakın zamanda mümkün görünmüyor. kızıma ben bakıyorum ve bırakabileceğim bir yer yok
yok yaaa yakaladım dün..başına oturmuş yolukluyodu:))) ne sürünücek adam koşar gibi emekliyo şuanda:))) dizleri acicak diye dizlik alıcam ona..kabloları söktü babası kapının üstünden geçirdi yolucak bişi bulamadı halıya sardırdı velet..Eki Görüntüle 555137 ...tipe baksanaa:))) yaramazlığa koşuyo resmennn
kızlar günaydın bizim tembel velet dün ilk defa süründü birazcık ama ters süründü teyzeleri çok komikti hali herkes gider mersine kemal gider tersine
suna bu arada çınar çok iyi maşallahı var dün akşam babsıyla birlikte delirttiler beni çınara oyuncak sepeti almıştım tekerlekli içini boşaltmışlar halıyıda kaldırmışlar babası çınarı oturtmuş ona parkenin üzerinde bir o tarafa bir bu tarafa sürüyor ohhh benim küçük beyde kahkahalar atıyor içeri bir girdim çıfıl çarşısı yanında halt etmiş resmen yaaa
oğluşuma nazar değdiii((( allerji olduuuu..dün ensesinde kırmızı bi leke gibi vardı ben önlük tahriş etti falan sandım ama demin altını değiştirirken bi baktım bütün vücudu kırmızı kırmızı noktacıklar olmuş..hemen doktoa koştuk allerji dedi..deterjan allerjisine benziyo dedi..ama herşey yapmış olabilir dedi..ilaçlarımızı verdi..bikaçgün dikkat edicez şimdi..çamaşırlarını 3 4 kere durulicam falan..üfff..kuzum benim yaaa..
maşallah ya Önlük yine boynunda :)
Öyleler canım Arda kaç aydır aynı modda düz gidemiyor ya geri sürünüyor ya da yuvarlanıyor.
ohh ne güzel, boşver dağılabildiği yere kadar bebeğinizle doyasıya eğlenin de bugünler bi daha gelmez ev nasılsa toplanır.
ayy canım ya zorla nazar ettirdin çocuğa Ayça, ay bunu yiyor yok şunu yiyor...
zeynep alpin kemirdiği yerleri gösterseydin eşine bak bizim ağaçkakan ne yaptı diye :)) ah şu erkekler herşeyi bildiklerini zannederler...
hasta bebişlere çok geçmiş olsun...
Alp in de yüzü kıpkırmızı ve kupkuru ilk önemsemedim rüzgardan oldu diye düşündüm ama geçmiyor ne kadar nemlendirsem de geçer gibi oluyor tekrar kızarıyor.
haha onun yanında da kemirince bak ağaçkakanımıza dedim. o da sen oraları siliyor musun dedi cevap olarak :)))
hadi bakalım hayırlısı olsun nasıl zevk almıştır kendi kendine bişi yemekten zeynepcim kim bilir :))
sonunda başladın demek hadi bakalım kolay gelsin zeynep umarım bundan sonraki günler daha kolay olur senin için ne yaptın ilk gün yazarmısın canım ya alp çok ağladımı nasıl tepkiler verdi sana??
zeynep bi doktora götür alerjik bişey olmasın çok geçmiş olsun
ben çok zayıftım doğumdan önce. şuanda 38 bedenim. ama karnım eskisi kadar sert değil, yumuşak kaldı maalesef. onun dışında eskiye döndüm diyebilirim, 3-4 kilo fazlam var sadece. ama baya dikkat ettim yine de yediklerime
maşaallah canım gayet iyi duruyorsun. bende eski kiloma döndüm ama aynı benimde karnım yumuşak kaldı. öyle mekik çekmek felan da pek bana göre değil. üşeniyorum mekik çekmeye ben... ben karnım adet olunca gideceğe güveniyordum ama meğerse o benim karnımmış :)
oğluşuma nazar değdiii((( allerji olduuuu..dün ensesinde kırmızı bi leke gibi vardı ben önlük tahriş etti falan sandım ama demin altını değiştirirken bi baktım bütün vücudu kırmızı kırmızı noktacıklar olmuş..hemen doktoa koştuk allerji dedi..deterjan allerjisine benziyo dedi..ama herşey yapmış olabilir dedi..ilaçlarımızı verdi..bikaçgün dikkat edicez şimdi..çamaşırlarını 3 4 kere durulicam falan..üfff..kuzum benim yaaa..
teşekkür ederim cnm. ben baya hızlı kilo vermiştim şükürler olsun ki. ama daha öncesinde de zayıf olmamın etkisi var.
mekik çekmeye ben de üşeniyorum, hiç düzenli şekilde yapamadım. önceden spora gidiyordum. öyle olunca insan zorunlu hissediyor, evde zaman olsa bile üşengeçliğim tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?