2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mekik çek baya sertleşir karnında benim karnım baya sertleşti mekikten sonra

mekik çek baya sertleşir karnında benim karnım baya sertleşti mekikten sonra

ara ara çekiyorum ama düzenli çekemedim hiç. düzenli yapabildiğim tek şey yürüyüş şu sıra. platese tekrar başlamak istiyorum ama yakın zamanda mümkün görünmüyor. kızıma ben bakıyorum ve bırakabileceğim bir yer yok

bende kendim bakıyorum canım oğluma o uyuduğu zaman yatmadan ip atlayıp mekik çekiyorum

maşallah ya Önlük yine boynunda :)

kızlar günaydın bizim tembel velet dün ilk defa süründü birazcık ama ters süründü teyzeleri çok komikti hali herkes gider mersine kemal gider tersine

Öyleler canım Arda kaç aydır aynı modda düz gidemiyor ya geri sürünüyor ya da yuvarlanıyor.

ohh ne güzel, boşver dağılabildiği yere kadar bebeğinizle doyasıya eğlenin de bugünler bi daha gelmez ev nasılsa toplanır.

ayy canım ya zorla nazar ettirdin çocuğa Ayça, ay bunu yiyor yok şunu yiyor...

bizde önlük hiç çıkmazki çünkü poyraz tükürrüyo sürekli..evet nazar ettim oğluma ama deterjan gibi dedi doktor..bakalım erşeyden kısıcaz biraz..

hasta bebişlere çok geçmiş olsun...
Alp in de yüzü kıpkırmızı ve kupkuru ilk önemsemedim rüzgardan oldu diye düşündüm ama geçmiyor ne kadar nemlendirsem de geçer gibi oluyor tekrar kızarıyor.

başladım ve bitti canım ertesi gün ilk gündüz uykusu ile beraber.
eşime bir gün önce sende benle aynı fikirdeysen başlayalım sen farklı davranacaksan hiç kimse boşuna yorulmasın, alp üzülmesin ben üzülmeyeyim dedim. ok dedi. sonra gündüz uykusu için yatırdım tam yatacak gibi oluyor tekrar ayağa kalkıyor tekrar baştan başlıyor ağlamaya. ağladıkça kucağıma alıyorum sakinleştiriyorum tekrar yatırıyorum ama yatırdığım an tekrar başlıyor. bu kadar dayandın az daha dayan zeynep şimdi uyuyacak deyip durdum ama saçımı başımı yolacaktım resmen...
eşim en sonunda dayanamadı girdi odaya. Alp direk onun kucağına atladı. eşim dedi ki böyle olmaz bu dedi çocuk kendine işkence yapıyorsun sanıyor dedi ki Alp in gözyaşı kanalları tıkalı bir de. Şimdi kaç gün gözü şiş dolaşacak. böyle sonlandı uyku eğitimi maceramız. zaten çok kötü oldum bende. kalbim ağırdı resmen yaşlandım 1 saatte.
şunu anladım ağlatmadan uyku eğitimi diye birşey yok. en azından benim keşfettiklerim arasında yok. son umudum elizabeth pantley. zaten ben bunları okuyup uygulayana kadar çocuk kendi kendine uyumayı öğrenecek.
şimdilik planım gündüz uyku sürelerine dikkat etmek. rutin oluşturmak. ve yine kucağımda tutacağım ama oturacağım. yürümeyeceğim koridorda. eğer yapabilirsem tam dalmadan hafif uyanıkken yatıracağım.

maşaallah canım gayet iyi duruyorsun. bende eski kiloma döndüm ama aynı benimde karnım yumuşak kaldı. öyle mekik çekmek felan da pek bana göre değil. üşeniyorum mekik çekmeye ben... ben karnım adet olunca gideceğe güveniyordum ama meğerse o benim karnımmış :)

teşekkür ederim cnm. ben baya hızlı kilo vermiştim şükürler olsun ki. ama daha öncesinde de zayıf olmamın etkisi var.
mekik çekmeye ben de üşeniyorum, hiç düzenli şekilde yapamadım. önceden spora gidiyordum. öyle olunca insan zorunlu hissediyor, evde zaman olsa bile üşengeçliğim tutuyor.

çok geçmiş olsun.. deterjandandır umarım bir de neden olduğunu aramak zorunda kalmazsınız inşallah.

bende çok kilo almamıştım endokrinoloji doktorumun korkusundan. adam daha 2 aylık hamileyken bir ayda 1 kilo aldım diye azarlamıştı beni. her ay ona da kontrole gidiyordum onun korkusuna kilo alamamıştım :)
evet spor salonu olunca mecbur gidiliyor ama evde zor oluyor. gerçi çocukla spor salonu olsa bile zor gidilir spora.

slm kızlar,
hepinize iyi pazarlar... Hayal az önce başına mandalina sıktı. saçları uzun olduğu için mahvoldu, yapış yapış oldu. hemen banyoya girdik. zaten yarın sabah doktor kontrolümüz var, temiz temiz gitsin kızım. yarın şu voiding meselesi açıklığa kavuşucak umarım. doktor ne diycek bakalım. bi de kültür yapılıcak tekrar.
bıktım İYE'dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…