2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayal bu ara taktı, sürekli dandini dandini danalı bebek ninnisinin klibini izliyor, evde hep onu dinliyoruz. elimde laptopu görünce hemen geliyor yanıma aç diye. onu açmayınca bağırıyor çığlık çığlığa. neyse ki onunla oyalanıyor biraz. şuanda da dinliyoruz, beynim uyuştu resmen

çıktı çıktı :) bu ara her eve lazım sanırım bunlardan :)

buldum e bebekte mama sandalyesi indirime girmiş almışken güvenlik setini de aldım bir de yanına uyku tulumunu ekliyeverdim :))

hayırlı olsun :)

poyrazdan ve berradan cesaret alıp sabah sabah nehirin eline önce muz verdim gayet güzel yedi sonra onu aldım elinden salatalık verdim salatalığı babası daha öncede veriyordu ben kızıp alıyordum elinden ya boğulursa diye ama bu sefer cesaretimi toplayıp verdim bayıldı ve çok güzel yedi ama korkumu hala yenebilmiş değilim. doğduğunda da 2 gece hiç uyumamıştım ya kusarda boğulursa diye nasıl yenicem bu korkumu bilmiyorum((

hayırlı cumalar herkese

geçmişi şimdi bitirdim,son 15 -20gündür sürekli okuyorum,yazmaya fırsat bulamıyorum.sizin de beni anlayacağınızdan eminim

valla inanın ki sadece şunu yazmak için giriş yaptım bugün ;

hepinizi ve özellikle de bebişlerinizi çok seviyorum.hepsine sağlık diliyorum

şuan uyuyor oğlum,ama eli kulağında,uyanır şimdi.nezaman uyudu desem uyanıyor...bebeklerle ilgili sıkıntılar ortak,Allah sabır versin bizlere,onlara da kuvvet versin,dişleri kolay çıksın,çabuk yürüyüp çabuk dillensin.aminn

bitki çayı yapmıştım,uyanmadan içeyim bi bardak

öpüyorum

aynı kendimi gördüm. bende doğduğunda ya boğulursa diye uyuyamıyordum...
gündüz beni zorla uyutmaya çalışıyorlardı annemleri başında oturtuyordum birşey olursa diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…