- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.821
ben chicco poly safari modelini aldım çok memnunum. renkleri de çok güzel
esra günaydın
herkese günaydın hanımlar bebekleriniz yürüyor öyle mi
maşallah vallaha ne diyim bizimki daha ancak kalkma çabası verebiliyor yürümesi biraz zaman alacak sanırım ama yavaş yavaş babababa dedede arada anni gibi sesler çıkartmaya başladı her ne kadar bilinçsiz söylesede çok hoşuma gidiyor doğrusuhele bababa derken ağzını büzüşü yokmu ısırasım geliyor :))
benim bebeğime annem bakıyor o yüzden ben 2 tane aldım iyikide almışım çok işime yarıyor doğrusu oğlum ona oturuyor bizimle aynı masada oturmak çok hoşuna gidiyor ve mamasını daha da bir iştahla yiyor :))benimkilerin 1i ikeadan canım fonksiyonel değil ama iş görüyor diğeride chicco ama modelini şu an hatırlayamadım :26::26: arkaya doğru yatırabiliyosun aşağı yukarı yapabiliyosun kullanışlı bayağa...
canım otri bebe denemedin mi burnunu açmak için çok işe yarıyor birde deniz suyu çınarın burnu tıkandığında hemen ondan yapıyorum tamamen açmaz belki ama en azından geceyi daha rahat geçirmesini sağlar...çok geçmiş olsun
günaydın sunacım nasılsın kemal napıyor uyuyormu kuzucuk
Peki su ikeadakine 6 aylikken oturabilir mi?
iyiyim canım kemal uyuyor evet o uyanıkken açmıyorum pc yi iki gündür temizlik yapıyorum bitmedi gitti ya sen nasılsın canım
canım benim oğlum şu an 8 aylık ve rahat rahat oturuyor tabi minyon tipli bir bebek olduğu için hala sığabiliyoruz eğer bebişin tombişse oturamayabilir yalnız önünde ki aparatı kaldırdığın zaman olur...
ii vallah ne olsun çınar paşaya bişeyler bakıyorum internetten bu çocukların ihtiyaçları hiç bitmiyor ki...
Eki Görüntüle 551461 Eki Görüntüle 551462
canım 1.si ıkeadan alınan diğeride chicconun ki fikir olsun diye ekliim dedim :))
sabah telsizden sesi geldi Alp in. uykumdan bir türlü uyanıp gidip alamadım. gittim almaya bir de ne göreyim yatağın içinde kalkmış ayağa beni bekliyor. odasındaykende kalkıyordu yatağında ayağa ama sabah sersemliği ile genelde oturuyor oluyordu yatakta. beni görünce de çok sevindi, bende de uyku muyku kalmadı...
aman canım yatağın yanlarına yumuşak bişiyler ser kalkıyorsa düşer filan allah korusun bu arada alp ne zaman doğdu
ben ilk bumbo almıştım mama sandalyesi olarak da kullanırım diye düşünmüştüm ama benimki bumbodan çıkıyor. şimdi bumbo ile oynuyor ona tutunup kalkıyor, bumboyu ters çevirip üstüne oturtup evin içinde sürüklüyoruz kendisini çok hoşuna gidiyor :)
sonra chicco polly safari aldım onda çok rahat etti. renkleri de çok güzel çok sevdi Alp onu.
şimdi kayınvalideme de ikea nınkini alacağız genelde akşam orada yemek yiyoruz alp durmuyor artık bumboda...
evet canım bitmiyor valla bizim kışlık çok ihtiyacımız olmaz heralde evden çıkamayızya soğuktan
canım aynen çınarda mama sandalyesinde çok rahat ediyor en çokta ben :)) şimdi bide şu bez olanlar varya onlardan alıcam gecen akşam arkadaşlara gittik akşam yemeğine amannn işkence oldu resmen kucağıma oturttum durmaz yere bırakırım ağlar illa bizle birlikte masada oturcakmış o kumaş mama sandalyesinden olsa çok rahat ederdim heralde...
ya bu çocuk kendi eşyalarını ütülerken uyuyor, tam babasının eşyalarına geçiyorum uyanıyor. gıcığı kime anlamadım...
bende onlardan almak istiyorum ama sanki bebek biraz dengesiz mi duruyor onda pek yorumda bulamadım nette... bir de ben dışarıda mama sandalyesi kullanmak istemiyorum her yeri leş gibi oluyor dışardakilerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?