- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.581
canım çok teşekkür ederim.. hepimizin iyi günleri olsun inşallah.
bugün çocuk doktoru gördü. kansızlık için akdeniz anemisi ailede varmı die sordu. teyzelerinde var olduğunu söyledim. ayrıntılı kan tahlilleri yapılacak.pazartesi bir kısmnını alacağız.
akdeniz anemisi için yapılan sonucuda 2hafta sonra alacağız. inşalalh iyi çıkar sonuçlarımız.
Eki Görüntüle 548818
işte sizee minik heidi :))
oyyy yerim bn bu çınarı..
onu yeme beni ye onu yeme beni yenapcaksan beni gibi kart tavuğu tazecik horoz varken
nie kart diyon kız kndine..bırak bu ayakları gayette çıtırsın..
kardeşimin benden istekleri;
1-kar çizmesi
2-kaz tüyü bir mont
3-şu defter taşımak için gençlerin elinde bişi oluyo işte ondan
4-en az 30 tllik kontör
5-YAZIN BENİ AMERİKAYA GÖNDERSENE
ALIN SİZE SINIR KOYULMADAN BÜYÜTÜLEN BİR GENÇ....
Eki Görüntüle 548971 Eki Görüntüle 548970
bunlarda bizden... ilk ek gıda günlerimizden :)
yeni fotolar hep cep telde, bir ara onları da yüklerim.
bende regl oldum sonunda... migrenim tuttu. Alp bütün gece uyumadı. offf çok kötüyüm.
kardeşimin benden istekleri;
1-kar çizmesi
2-kaz tüyü bir mont
3-şu defter taşımak için gençlerin elinde bişi oluyo işte ondan
4-en az 30 tllik kontör
5-YAZIN BENİ AMERİKAYA GÖNDERSENE
ALIN SİZE SINIR KOYULMADAN BÜYÜTÜLEN BİR GENÇ....
balımm ne güzel oturmussun öyle mama sandalyesineee :)) ben daha almadım ne bekliyorsam suan düşündüm de :44:
hayırlı ugurlu olsun halan gelmişbas agrısı 2 gündür canıma okuyor benimde migrenim yok ama migren kadar acı cekiyorumdur herhalde
senin o kardeşin tam dayaklık
Eki Görüntüle 548971 Eki Görüntüle 548970
bunlarda bizden... ilk ek gıda günlerimizden :)
yeni fotolar hep cep telde, bir ara onları da yüklerim.
yine iyiymiş benim kardeşim ev istiyor yahu... kendisi 85 li, daha çalışma hayatı başlamadı. ev alacakmış annemler ona o zaman küçük bir düğün isterlermiş. sözlüsü de ayrı cins. atla alacakmışız onu evinden...babamları sabancı sanıyor...
canım al bence mama sandalyesi. ben rahat ettim mama sandalyesi ile, öteki türlü alp i nereye koyacağımı bilemiyordum. bumbo ya koyuyordum ama bumbo dan çıkmayı becerince koyacak yer bulamadım. bana çok gereksiz geliyordu mama sandalyesi, para tuzağı gibi. ama gerekliymiş. en azından mutfakta işim varken onda oyalanıyor, hem de yemeğini yiyor...
ilk ek gıda günlerine göre üzeri gayet temiz zeynep çınar ek gıdaya ilk başladığı zamanlarda görsen sokaktan alıp geldim sanardın :)) maşallah kuzuya gayet temiz ve pak o şapka biraz küçükmü ki :))
anacım ben bu kardeşimin istekleriyle nasıl baş edeyim kuş kadar maaşla hadi ilk 4 madde yine yapılabilirde o 5. ne öyle amerikaya gidicekmiş Allahtan work and travel sistemiyle gitmek istiyor makul bir fiyata bişiler bulabiliriz sanıyorum
balımm ne güzel oturmussun öyle mama sandalyesineee :)) ben daha almadım ne bekliyorsam suan düşündüm de :44:
hayırlı ugurlu olsun halan gelmişbas agrısı 2 gündür canıma okuyor benimde migrenim yok ama migren kadar acı cekiyorumdur herhalde
senin o kardeşin tam dayaklık
canım o fotoğrafta dışarıdaydık ondan temiz çalıştım al sana evde olduğumuz günden bir fotoğraf... şapka küçük yeni doğduğunda almıştık o şapkayı, yazın biraz esince kulakları üşümesin diye takmıştım :)
Eki Görüntüle 548998
hemde ne dayaklık merve beni türkan sabancıyla filan karıştırdı sanırım şu an yanımda olsa bir çimdik atar dünyaya dön derdim zatenmama sandalyesi çok kullanışlı oluyor mervecim okadar rahat ettim ki anlatamam hem ayakta yemek yemeğe alışmamış oluyor hemde sabit durabiliyor pis çocuk edasından kurtulduk bir de koskocaman bir önlük geçiriveriyom boynunaa ohhh o rahat ben rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?