- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.561
Eki Görüntüle 548781 Eki Görüntüle 548782
alın size çınar kızlar bu gün cuma unutmuşum :)) havamız değişir belki biraz dedim(
sunacım günaydın :))
erdemin 5 ayı dolduğunda ilk dişi çıkmıştı,15 gün sonra 2. göründü...şimdi de 1 aydır huysuz,diş etleri kabarık,ama çıkmadı nedense,belki anca zamanı gelmiştir...sizinkinde çıkan diş varmı hiç..kusura bakma,önceden demişsindir belki ama bazı sayfaları atlayarak okudum 29 ekimden sonra...
maşşallah çınar oğlan, beren çok yakışmış sana, alp deniz bere , şapka taktırmıyor..bakalım nasıl alışacak.hemen çekiyor kafasından, çıkarıyor..
inşallah temiz cıkar sonuclarınızz canım yaa. ailede var demeksöyle kalıtsal rahatsızlıgı olmayanımız yok herhalde. bizde de alerji var bende annemde kardeslerimde Astım var. Alya da alerjik belli burnu tıkanıyor akıyor hırıltısı var göz alerjisi var kızarıyor hep gözleri, kulakları kasınıyor kanatana kadar kasıyor
dün kontrolümüz vardı bzmde ciğerleri falan tertemiz cıktı Allaha sukur ama alerjik
canım çok geçmiş olsun umarım sadece değerlerinde düşüklük vardır kalıcı bir rahatsızlığı yoktur kansızlık tüm bebeklerde görülebilen bir durum içini ferah tut dilerim iyi sonuçlar alırsınız...
bu arada incileriniz hayırlı olsun :))
squaw canım çok geçmiş olsun umarım sonuçlarınız iyi çıkar.
yaklaşık 5 dişi kabarık ama çıkmıyorlar kaç aydır
henüz hiç dişimiz yok canım
9:
Ahhh pınar ahhh,kızımı evde kalmaktan kurtardın cok saol,bu cımcımeye talıpler cıkıyo sonra bıda ses cıkmıyo:) elenkturuk alamıyollar galıba:)
ah canım size de geçmiş olsun . Ablamlarda var beim kan değerlerim hep normaldi diye yaptırmadım bende yoktur diye. inşallah iyi çıksın tek dileğim o. ilk kan sonuçları bugün çıkar dediler sürekli bakıorum netten. işe geldim ama konsantre olamıyorum.
Eki Görüntüle 548781 Eki Görüntüle 548782
alın size çınar kızlar bu gün cuma unutmuşum :)) havamız değişir belki biraz dedim(
sunacım günaydın :))
Eki Görüntüle 548818
işte sizee minik heidi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?