2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaklaşık 5 dişi kabarık ama çıkmıyorlar kaç aydır
henüz hiç dişimiz yok canım

fatma seni boşver aysimaya göster agzı dualı yakışıklı bi beyfendü ile tanışmak istemez mi

maşşallah çınar oğlan, beren çok yakışmış sana, alp deniz bere , şapka taktırmıyor..bakalım nasıl alışacak.hemen çekiyor kafasından, çıkarıyor..

benim gibi kapıdan çıkarken geçiriver kafasına ozaman dışarı çıktım diye seviniyorlar ellemez belki :))

sizden de bekliyoruz fotoğraf olmuyor böyle

kızlar cipskola isimli arkadaş yardımımızı rica etmişti..ikiz bebeği varmış..arada gözden kaçmış olabilir diye hatırlatmak istedim..bebekleri 3 aylık ve kız bebekler...çocuklarımızın küçülenlerini, kullanmayacaklarımızı gönderebilirsk çok güzel olur..ben cevap verdim arkadaşa ama benim kıyafet öyle çok değil.ban da hep arkadaşlar vermişti zaten..göndermek isteyenler benim özelime mesaj atsınlar, onlara adres bildireyim..hayırlı cumalar herkese..ben çıkıyorum..görüşürüz inşallah

ah canım size de geçmiş olsun . Ablamlarda var beim kan değerlerim hep normaldi diye yaptırmadım bende yoktur diye. inşallah iyi çıksın tek dileğim o. ilk kan sonuçları bugün çıkar dediler sürekli bakıorum netten. işe geldim ama konsantre olamıyorum.

çok teşekkrüler canım sağolasın. inşalalh yoktur. iyi haberler alırız.

Ahhh pınar ahhh,kızımı evde kalmaktan kurtardın cok saol,bu cımcımeye talıpler cıkıyo sonra bıda ses cıkmıyo:) elenkturuk alamıyollar galıba:)

Ahhh pınar ahhh,kızımı evde kalmaktan kurtardın cok saol,bu cımcımeye talıpler cıkıyo sonra bıda ses cıkmıyo:) elenkturuk alamıyollar galıba:)

ben de yabncı gelin istemem topikten olsun diye oğlum için albümler bile yaptım bi kız anası görür begenr diye ama hiç pas veren olmadı
biz ay yüzlü kızımızdan çok elektrk alıok toprak mı çekio nedir
Allahın emri peygambern kavliyle talibim bi müddet görüşsünler birlikte emeklesn day dursunlar belki bi yerlerde buluşup muhallebi yerler filan
anlaşırlarsa ne ala

sen içini ferah tut kuzum inşallah temiz cıkcak sonucları yavrunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…