- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.441
Eki Görüntüle 548040 Eki Görüntüle 548041 Eki Görüntüle 548042
bakalım beğenicekmisin esra patikleride geçen hafta yaptım
çok güzel bir duygu olsa gerek. inşallah ben de duyabilirim o sözcüğü canım :))
ayy benim bile canım çekti valla. herhalde çok güzel olmuştur.
Esracım bana kalırsa o kalıpları iptal et. içine de sinmediyse verme Çınar'a. ben daha tavuk-ete geçemedim. haftaya başlayacağım inşallah.
esra canım tavuk suyunu buz kalıplarına dökme ağzı açık olduğu için koku yapabilir.diğer yiyeceklerin kokusu sinebilir.buz dolabı poşetlerine koy öyle sakla
suna ne kadar hoş olmuş patikler ya içim gitti maşallah eline sağlık.kenarlarına ip geçir sıkıca bağlarsın aksi takdirde ayaklarından hemen çıkartıyolar minik cadılar
tabi ya doğru söylüyosun üzerini örtmek alkıma gelmemişti o yüzden tadı öyle değişik geldi bana buz dolabı poşetlerine koyduktan sonra erittiğimizde herhangibir sorun olmuyor dimi
canım ben buz kalıplarına koyuyorum önce. buz kalıbını da buzdolabı poşetine koyuyorum. kalıplardaki et suları donunca onların hepsini tek tek buzdolabı poşetine koyuyorum. böylelikle daha verimli oluyor, istediğin kadarını al kullan geri kalanı buzdolabı poşetinde kalsın.
kemalde affetmiyor canım çıkarıyorbunları kemal ayağında tutuyor mu çok merak ettim. bizimki ayağına ne giydirsek çekiştirip ağzına sokuyor böyle süslü birşey olacak hiç affetmez...
ip güzel fikir şimdi çıkaramaz danaesra canım tavuk suyunu buz kalıplarına dökme ağzı açık olduğu için koku yapabilir.diğer yiyeceklerin kokusu sinebilir.buz dolabı poşetlerine koy öyle sakla
suna ne kadar hoş olmuş patikler ya içim gitti maşallah eline sağlık.kenarlarına ip geçir sıkıca bağlarsın aksi takdirde ayaklarından hemen çıkartıyolar minik cadılar
tabi ya doğru söylüyosun üzerini örtmek alkıma gelmemişti o yüzden tadı öyle değişik geldi bana buz dolabı poşetlerine koyduktan sonra erittiğimizde herhangibir sorun olmuyor dimi
tavuk çabuk bozulan bir besin dolap ömrüde kırmızı ete nazaran kısa tavuk suyunu saklamadım hiç ama bende kemikli etleri haşlayıp suyunu buz torbalarında saklıyorum liva'nın çorbaları için ama öyle bir durum yaşamadım.
o çay tarifini bende istiyoruummmmm
kendimden alıntı yaptım esra bahsettiğim buz torbaları buzdolabı poşeti gibi ama bölmeleri var yap et suyunu doldur içine gerektikçe kalıp kalıp kullan böylece kalıba koy çıkart poşetle derdin olmaz daha pratik. alıntı yaptığım bir fotoğrafı ekleyebilirim umarım. işte böyle birşey bahsettiğim buz torbası
Eki Görüntüle 548104
suna hanıııım suna hanııııımmmmmm tarifi isteyenlerin sayısı artıyor bak bizde isteriz çay tarifini bizde gönder :)
suna hanıııım suna hanııııımmmmmm tarifi isteyenlerin sayısı artıyor bak bizde isteriz çay tarifini bizde gönder :)
çok teşekkür ediyorum canım benim hakketten çok pratik bişimiş , böyle bir buz dolabı poşeti olduğunu da ilk kez sende gördüm açıkçası ne kadar cahil kalmışım ben yabunları nerden alabiliriz ki acep
neyse okadrını da ben araştırayım artık iyice tembelle bağladım saol canım benim
suna cidden nerde kaldı bizim tarif yoksa çayı yapıpta adrese teslmmi yapcan cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?