- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #72.041
tünaydınn hanımlar...umarım herkes iyidir.biz 1.5 ayı anneannemizde geçirdikten sonra tekrar evimize geldik.oğlumda bende bi boşluğa düştük sormayın.gurbette olmak zor ne kadar sık gitmeye ççalışşanda olmuyor işte.biz 6 ayı doldurduk doktorumuz kan sayımı istedei biz hiç kan damlası kullanmadık mamayla büyüdümüz için.değerleri normal başlamana gerek yok dedi.kahvaltı şart dedei sabah uyanır uyanmaz 6-7-8 kaçta kalkarsa önce kahvaltı dedi.ben 11 gibi mamayala c.bebe veriyorudum.şimdi erkene aldık aldık labne yumurta c.bebe şeklinde başladım listede pekmez t.yağ da var.pekmezi yoğurtla t.yağı peynirlee dönüşümlü vermeye denicem.sebze meyve yoğurt kıyma tavuk listede var henüz başlamadım.tarhana çorbası veren arkadaşlarrr ben ilk gün çeyrek çay bardağı 2.gün biraz fazla bugün yarım çay bardağı vericem sevdi ama kakasısını ishal yapıyor günde bir yada 2 kez ağırmı geldi acaba sizde sorun oldumu?en azından 1 hafta felan tarhana vereyim bağırsak alışsın sonra t.suyu yoğurt çobası dönüşümlü vereyim diyorum doğrumu düşünüyorum acaba?
canım zahmet olmazsa çıkan kan sayımı değerlerini yazarmısın
çünkü bizde dün doktordaydık kansızlık varmı diye kızımı dr. götürdüm ona göre kullanacaktım ama dr çok yanlış yapmışsın tahlilsiz kullaman gerekirdi dedi bende ısrarla istedim kan alındı pzt sonuçları alcam.o dr a pek güvenmedim normal çıksa bile kullandıracak gibi o yüzden yazarmısın canım
Merhaba güzeller, iyisinizdir umarım. Biz ehh işte orta halli, Alyanın burnu akıyor ama genel durumu iyi. Sürekli serum fizy. otribebe devam ediyoruz.
Küçük hanımın zerre emekleme hevesi yok , yeltenmiyor bile. Bende her hareketini gözlemliyorum olurda emeklerse kaçırmayım diye ama cıkkİstemiyorsa emeklemesin napalım .
Dönüyor ordan oraya :))
ben uyku eğitimine başlamaya karar verdim aslında alp uyuyordu yatağında hiçbir problemimiz yoktu ama babanesi ısrarla kucağında uyutuyordu en sonunda da alp kucakta uyumak istedi yatağı görünce ağlamaya başlamıştı bende ondan sonra zorlamadım. zaten odası dışında bir yerde de uyumakta zorlanıyordu hatta uyumuyordu çok zor durumda kalıyordum dışarıda. ama çok kilo aldı alp artık kollarım dayanmıyor taşıyamıyorum. gerçi çok zorlamıyor çoğu zaman beni hemen uyuyor ama tek ben uyuttuğum için çok zorlanıyorum. o yüzden uyku eğitimi şart oldu. bir de ayaklanırsa daha da kötü olacak yatağın içinde ayağa kalkmaya çalışacak ben yatırmaya çalışacam o zaman daha inatçı olacak. o yüzden şimdi en doğru zaman diye düşünüyorum.
ama zamanı gelince kendiliğinden uyuyor da olabilirler sonuçta eskiden herkes bebeğini sallıyormuş. bilmiyorum belki de çok zorlamamak lazım. şimdi uyku eğitiminden sonra da en ufak birşeyde rutini bozulacak sürekli uğraşacaksın ama gerçekten artık taşıyamıyorum. bakalım hayırlısı...
Arda aslında meyilli gibi ama önce ben sallayayım istiyor. ya ben şey diye düşünüyorum; ben onu uyurken izlemeye bayılıyorum o da uyumadan beni görmek istiyor bence:)) yatağına koyunca gideceğim sanıp hemen gözüme bakıyor mızırdanıyor, buradayım anneciğim hadi uyuyalım diyorum emziğini veriyorum, o zaman başını gömüyor yastığına bir iki sallıyorum sonra kendi kendine ıııı-ııı diye gözlerini yumup uyumaya çalışıyor:))
Kızlar dün çok ama çok güzel bir gündü fotoğraflarda gördüğünüz bütün herşeyi pasta dahil olmak üzere (son anda eşim bir süpriz yapıp pasta siparişini vermeyi unuttuğunu söyledi) herşeyi kendim yaptım misafirlere dağıtılan kurabiyeleri görmüş olduğunuz o hediye kavanozları içini lokumla doldurdum kaşıkları tabakları bardakları diş buğdayıma hoşgeldiniz yazısını ve dilek köşemizi kendim hazırladım emeklerimin boşa gitmediğini görmek beni okadar mutlu ettiki dün anlatamam gelen bütün misafirlerime teşekkür ediyorum umarım sizde beğenirsiniz....
Kızlar dün çok ama çok güzel bir gündü fotoğraflarda gördüğünüz bütün herşeyi pasta dahil olmak üzere (son anda eşim bir süpriz yapıp pasta siparişini vermeyi unuttuğunu söyledi) herşeyi kendim yaptım misafirlere dağıtılan kurabiyeleri görmüş olduğunuz o hediye kavanozları içini lokumla doldurdum kaşıkları tabakları bardakları diş buğdayıma hoşgeldiniz yazısını ve dilek köşemizi kendim hazırladım emeklerimin boşa gitmediğini görmek beni okadar mutlu ettiki dün anlatamam gelen bütün misafirlerime teşekkür ediyorum umarım sizde beğenirsiniz....
harika görünüyor hepsi ellerine sağlık keşke vaktim olsaydı da ben de hazırlayabilseydim
bernacım hepimiz hemen hemen aynı durumdayız çocuklar son zamanlarda çok huzursuz kimi dişten kimi hava değişiminden kimide büyüme ataklarından dolayı sebepleri ne kadar farklı olsada ortak noktaları mızmızlıkları Allah yardımcın olsun canım bol bol oku istersen selçuğu sakinleşmesinde yardımcı olur yapıyorsundur mutlaka eminim ama aklıma da başka birşey gelmiyor ki yaaa
:
kızlar okadar sinirliyim ki anlatamam patron yalakası insanlardan nefret ediyorum ya benlik bir durum değil Allahtan ama nedir bu insanların birbirlerini çekememeleri başkasının ekmeğiyle oynamanın ne anlamı var ya kadın gelmiş durmadan birilerini şikayet edip eleştiriyor offf çok sinirlendim....ya o insanın çalışmaya ihtiyacı olmasa ne diye sıcak yatağını bırakıp gelsin buraya neden sen başkasının işine burnunu sokarsın be kadın ekmeğinden olunca başın göğemi erecek sanki
merhaba bernacım.. aynıları bizdede mevcut..selçuk eşittir gökalp.. gece kaç defa çığlıkla uyandı ve geri uyumadı sayısını bilmiyorum..o kadar yoruldum ki gece, oturup ağlıcktım onla beraber..kaç gündür hep mıkır mıkır hep huzursuz.. diş çıkaramdık bizde , bende buna bağlıyorum.. çocuğuma lakap bile taktı eş dost: MEMNUNSUZ..
mesela gökalp çok sakin olduğu zamanlarda bi komşumuz onu ''mazlum çocuk mazlum şey seni'' gibi ifadelerle sevmişti, neyse dedim.. ikinci gördüğünde yine gökalp sakin sakin bakınıyordu, yine dedi ''mazluuummmm napıyorsun mazlumm...'' .. dedim ''abla çocuk mazlum falan değil, sen alışık değilsin diye sakin çocuk sana garip mi geldi..'' kendi çocukları pek bi yaramaz.. daha da mazlum demiyor, rahatsız olduğumu anladı zaar..
herşey çok güzel görünüyor annesi, ellerine sağlık, siz de çok şirin görünüyorsunuz paşayla,
resimlerinizi gördüm iyi dileklerimi yazmadan geçmek istemedim..
sağlıklı günlerde nice güzel günlerini görürsünüz minik Çınar'ın inşaallah..
harika olmuş esra..ne güzel yapmışsın herşeyi..valla beni bile heveslendirdin..ne gerek varcılardanımdır normalde..ama pek güzel olmuş...nice güzel günlerini görürsün inşallah..ee, kalabalıkmıydınız?onca şeyi nasıl yaptın, nasıl yetiştirdinnn
harika görünüyor hepsi ellerine sağlık keşke vaktim olsaydı da ben de hazırlayabilseydim
esracım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık herhalde eşim pastayı unuttuğunu söylese panik olurdum ben yapabileceğim varsa bile yapamazdım pastayı... ne seçti kuzucuğun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?