2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım siz ne kadar hızlı başlamışınız ek gıdaya anlamadım ben :) biz çok ufak ufak başladık, ilk ay hafta hafta eklemek suretiyle; önce meyve suları sonra püreler sonra yoğurt sonra muhallebi. 7. ayımızda anca kahvaltıya başladık.

Tr'de demir eksikliği çok yaygın olduğundan sağlık bakanlığının onayıyla 4. ayda bütün bebeklere zorunlu olarak veriliyor, tahlil de yapılmıyor.

iyiyiz canım iyiyiz, Arda da dönmede artık iyice ilerledi, hatta geri geri öyle sürünüyor ki sanki ayaklarından biri tutup çekiyormuş gibi hızlı:)

Arda aslında meyilli gibi ama önce ben sallayayım istiyor. ya ben şey diye düşünüyorum; ben onu uyurken izlemeye bayılıyorum o da uyumadan beni görmek istiyor bence:)) yatağına koyunca gideceğim sanıp hemen gözüme bakıyor mızırdanıyor, buradayım anneciğim hadi uyuyalım diyorum emziğini veriyorum, o zaman başını gömüyor yastığına bir iki sallıyorum sonra kendi kendine ıııı-ııı diye gözlerini yumup uyumaya çalışıyor:))

yoğun ve yorucu bi haftasonu daha bitti yarın iş var ya ( oğluşu doğumgünü partisine götürdüm.o süslere ballonlara nasıl heyecanlandı anlatamam.tabi bi saat sonra kalabalıktan sıkılıp vik vik vik ama yinede eğlendi onu öyle görmek çokkk keyifliydi..bugünde diştendir diye tahmin etiğim bi huzursuzluğu vardı bakalım.inşallah hasta falan olmazda geçiverir.biraz önce uyudu yani benim gece mesaisi başlamış oldu...oğlum ne zaman uzun süre uyuyacak çoooooook merak ediyorum walla..

Arda aslında meyilli gibi ama önce ben sallayayım istiyor. ya ben şey diye düşünüyorum; ben onu uyurken izlemeye bayılıyorum o da uyumadan beni görmek istiyor bence:)) yatağına koyunca gideceğim sanıp hemen gözüme bakıyor mızırdanıyor, buradayım anneciğim hadi uyuyalım diyorum emziğini veriyorum, o zaman başını gömüyor yastığına bir iki sallıyorum sonra kendi kendine ıııı-ııı diye gözlerini yumup uyumaya çalışıyor:))[/QUOTE]

bende senin gibiyim..emerken yada kucağımdayken uykuya dalmıyomu yavaş yavaş bayılıyorum.dayanamayıp kaç kere öpüp uyandırmışlığım vardır..

bende senin gibiyim..emerken yada kucağımdayken uykuya dalmıyomu yavaş yavaş bayılıyorum.dayanamayıp kaç kere öpüp uyandırmışlığım vardır..[/QUOTE]

bende aynen ya... yavaş öptüğümü sanıyorum ama bir anda gülmeye başlıyor :) çok tatlı oluyorlar ya...

iyi geceler mart anneleri.olan birkaç kişi de forum okuyor..sabah okursunuz mesajımı.. nasılsınız keyifler nasıl? biz iyiyiz oğluşumla, alp deniz bugün evde fır döndü..yürüteci çok sevdiğini belirtmiştim daha önce...evi turluyor onunla,emeklemesi de çok hızlandı tutabilene aşkolsun onu..çekmeceler, dolaplar ,daha keşfedemediği varsa oradan oraya ilerliyor..tutanarak ayağa kalkmayı da öğrendi artık..
öğlen sonu dışarı çıktık, antalya da hava hala çok güzel, deniz kenarında çok sevdiğimiz bir yere gittik aylar sonra..alp deniz yediğim simitin içinden yedi, ayrandan almadan da olmazdı..armavut kaldırımlı sokaklarda dolaştı..saat kulesine gitti ardından, mağazaların camlarına bakarken daldı arabada, dönüşte evde yemek olmadığı için pizzacıya uğradık geldik..ana bizimkisi pizzacıda 3 yaşında süper güzel bir kızın yakın markajındaydı..şaka maka çocukları çok seviyor oğlum, gülümseyip durdu kıza..
benim bugünlerde kafama takılan şey ise şu, oğlumun başı çok terliyor, kalın mı giydiriyorum yoksa başka bir nedeni mi var henüz çözemedim? emerken, emeklerken, bir bakmışım terlemiş..siz ne dersiniz bayanlar? kafa terlemesi ile ilgili fikri olan var mı?

kızlar günaydın geçmişi okuyamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.
kuzum c.tesi günü tam olarak emekledi.ben mutfaktaydım.oturma odasından çıkmış koridorda pat pat emekliyor.o kadar mutlu oldumki.
bir kaç kere daha gitti.sonra beni kaybettiğini sandı.arkasına dönüp de bakmıyor. ağlamaya başladı seslendim seslendim sonra döndü beni gördü ve mutlu oldu :)

günaydın hanımlar...haftasonu kaybolup haftaiçi görünen bendeniz geldim, mesaime başladım :) tarık hafta sonu tutunarak yürümeyi öğrendi..kanepeden tutunup kelkıyo, yanlara adım atıyo biraz biraz..ama arada bi küt diye düşüyo..tohumları dökülcek oğluşun :) zatwn bi hafta on gündür çok huzursuzdu..gece filan saat başı uyanıyodu..eşime demiştim, 'yeni bi gelişim aşaması geliyo, sanırım kalkacak, ondan sonra rahatlar' diye..aynen öyle oldu..tutunarak yürümeye geçti, rahatladı..gece de uyumaya başladı..eşim epey takdir etti beni tabi :) nerden bildin diyo..ee, KK sağolsun..üç beş çocuk büyütmüş gibi oldum :)

Kızlar dün çok ama çok güzel bir gündü fotoğraflarda gördüğünüz bütün herşeyi pasta dahil olmak üzere (son anda eşim bir süpriz yapıp pasta siparişini vermeyi unuttuğunu söyledi) herşeyi kendim yaptım misafirlere dağıtılan kurabiyeleri görmüş olduğunuz o hediye kavanozları içini lokumla doldurdum kaşıkları tabakları bardakları diş buğdayıma hoşgeldiniz yazısını ve dilek köşemizi kendim hazırladım emeklerimin boşa gitmediğini görmek beni okadar mutlu ettiki dün anlatamam gelen bütün misafirlerime teşekkür ediyorum umarım sizde beğenirsiniz....

herşey çok güzel görünüyor annesi, ellerine sağlık, siz de çok şirin görünüyorsunuz paşayla,
resimlerinizi gördüm iyi dileklerimi yazmadan geçmek istemedim..
sağlıklı günlerde nice güzel günlerini görürsünüz minik Çınar'ın inşaallah..

harika olmuş esra..ne güzel yapmışsın herşeyi..valla beni bile heveslendirdin..ne gerek varcılardanımdır normalde..ama pek güzel olmuş...nice güzel günlerini görürsün inşallah..ee, kalabalıkmıydınız?onca şeyi nasıl yaptın, nasıl yetiştirdinnn

okuyorum esracım işte yapacak bişi yok elden bşii gelmiyo insanın sinirini bozanda bu :)

esracım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık herhalde eşim pastayı unuttuğunu söylese panik olurdum ben yapabileceğim varsa bile yapamazdım pastayı... ne seçti kuzucuğun?

birbirlerini basamak olarak kullanan insanlar çok..ama bn inanıyormki öle insanlar hayatta hiçbiyere varamıyolar..içindeki fesatlıklarıyla beraber günün birinde silinip gidiyolar..Allah bi yerden vuruyo hain planlarını

ne alaka memnunsuz..bebek bu yani tabiki huysuzlukları olcak..bide yavrum o kdr hastalık geçrdi bahar yeni kendine geldi normaldir yani..bnde hep hiçbi şklde memnun edemiyorm diye snr oluyorm ama demekki o anki ihtiyacını anlayamıorm yada derdine çare bulamıyormki ağlıyo yoksa niye ağlasın..bide dişler hala yok meydanda oda sinirimi bozuyo bi çıksaydı rahat ederdk belki..bn çok geç çıkrmışım annemde hiç çıkmıcak sanıyodm dişin dedi..dmkki bna çkmiş

aynen sapancada annemlerdeyken bi komşu vardı geldiinde hep uslu çocuk uslu oğlum bnm diye severdi ne kdr uslu bu ya derdi bnde nazar değdrcen öle deme derdm yok yok uslu bu usluu derdi inat gibi yaa..al sna uslu

çok teşekkür ederiz teyzesi iyi dileklerin için sizde bebişinizin hep güzel günlerini görün inşallah :))

ne gerek var olur mu yaa bir daha bu zamanlara dönmek istesekde dönemicez çok güzel bir hatıra olarak kalacak bebeklerimize dair...çok kalabalık değildik canım malım pazar olduğu için herkesin önceden kendine göre bir planı vardı gelemediler..onca şeyi nasıl yaptım cumartesi saat 18:00de mutfağa bir girdim gece 01:00 da çıktım pazar sabahta 07:00 da kalktım ve masamı hazırladım çok yorucu oldu benim için ama değdi sanıyorum :))

harika görünüyor hepsi ellerine sağlık keşke vaktim olsaydı da ben de hazırlayabilseydim

vakit yok neden ?? eğer çalışıyorum diyorsan bende aynı durumdayım tatlım akşam eve gidince yapabiliyordum ancak 1 hafta her akşam birşeyler yaptım :))

esracım hepsi çok güzel olmuş ellerine sağlık herhalde eşim pastayı unuttuğunu söylese panik olurdum ben yapabileceğim varsa bile yapamazdım pastayı... ne seçti kuzucuğun?

teşekkür ederim zeynepcim beğendiğinize sevindim gerçekten :)) sorma pasta beni de çok tedirgin etti bir pastaneye girip sordum acil istediğim için tam 170 tl istedi benden bende kendim yapmaya karar verdim zaten asıl niyetim oydu tam olarak istediğim gibi olmasada yinede güzeldi eşim saolsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…