- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.521
merhaba cnm..bizim gittiğimiz kaplıcada 10 yaşından küçük çocukları kaplıca suyuna sokulmaması uyarısı vardı, içerdiği minerallerin yoğunluğundan ötürü..ama kaplıca suyunu normal su ile karıştırıp sokabilirsin o zaman kaplıca suyu özelliği de kalmıyormuş zaten..iyi akşamlar hanımlar bi sorum olacak.bayramda ailecek termale gidicez.oğlumu sıcak suya sokmamda bi sakınca varmıdır acaba?birde kulağına su kaçmaması için ne yapabilirim?
Gagnam style cıktıgı zaman aysıma delı oluyo yaaa:) ne cok sevıyo bu sarkıyı
Çok sevinçliyim !! arkadaşım tüp bebek için 2 hafta önce 3.denemeyi yapmıştı.çok zor bir süreçten geçti.
bugün sonuç açıklanacaktı kara kara düşünüyordum. yine nasıl soracağım bu kez de olumsuz olursa diye. az önce kendisi aradı bu defa olmuş.:))
Alla'a şükürler olsun inşallah bir aksilik çıkmaz 9 ay boyunca bebeğine kavuşur.
istanbulda yaşayan mart anneleri;gece yatarken doğalgazı açıyormusunuz.gece çok üşüdük açsammı karar veremedim.bebeğimi kalın giydirdim ne giydireceğimi şaşırdım kaldım.siz gece yatarken bebeğinize neler giydiriyorsunuz doğalgazı açan var mı?
istanbulda yaşayan mart anneleri;gece yatarken doğalgazı açıyormusunuz.gece çok üşüdük açsammı karar veremedim.bebeğimi kalın giydirdim ne giydireceğimi şaşırdım kaldım.siz gece yatarken bebeğinize neler giydiriyorsunuz doğalgazı açan var mı?
anadolu yakasındayız,henüz doğalgaz yakma ihtiyacımız olmadı ama dediğin gibi geceler soğumaya başladı.biz gece çok sık uyandığımızdan sürekli elim üzerinde,örtüyorum.çok kalın giydirnce de terliyo,o yüzden kalın giydirmiyorum.dün BİM den uyku tulumu aldım,o da kalın değil.biraz soğuyunca denicem.bence uyku tulumu en mantıklı çözüm
ay sen bide benimkini gör yasemin uyku tulumuyla yuvarlanıyo istediği gibi sağa sola dönemediği için hemen uyanıyo:)
fatma çınarda damat halayını duyduğu zaman sallannıyor kendi kendine bir an önce evlencek galiba bu oğlan
Gagnam style cıktıgı zaman aysıma delı oluyo yaaa:) ne cok sevıyo bu sarkıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?