- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.401
günaydın kızlar
anladım cnm peki kahvaltıda peynir var diye pekmez koymayın diyorlar peynire koyulmazda yoğurt ve sütemi koyuluyor bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın
maşallah Çınar Beye. mama sandalyesi arıyorum Esracım. hangiisnden aldın sen?
sana da maşallah Aras Bey. :))
bir çorapçı da burda. dün zor aldım Umay Deniz'in elinden. sırılsıklam olmuş
Hayırlı cumalar hepinize bu arada annişler
çok tatlı maşallah boy ve kilosu nedir canım
kızının boyu ve kilosu kaç canım aylarımız aynı sanırım
7 buçuk aylık 27 şubat doğumlu 70cm 9 buçuktan fazlaydı en son
kilo alımımız az ama sağlıklıyız canım. 6300 - boy: 69 cm.
Günaydın kızlarr,hayırlı cumalar herkese
Gülnihal tekrar meme sevdalısı oldu,öyle emzik gibi emiyor hiç süt yok çünkü,bende ellemiyorum emsin bakalım belki gelir süt
Buda bugünkü menümüz.
Kahvaltı :Yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,2 bebe bisküvisi.Bu gün ıhlamur yerine meyve suyu vardı,armutu cam rendede çektim,tülbentle suyunu sıktım,kalan püreden 2 çay kaşığı kadar da kahvaltıya kattım,bu gün pekmez katmadım.
Ara:Çeyrek muz,yarım elma püresi.
Öğlen:Şehriyeli havuç,patates çorbası,dün çektiğim ekmekten içine ekleyecek annem,sabahatan katmadm hamur olmasın diye.
İkindi:Meyveli yoğurt. Sabahki armut püresinden 2 tatlı kaşığı kadar kaldı onu da yoğurtla karıştırdım.
Akşam:Öğlenden kalan çorba.
7 buçuk aylık 27 şubat doğumlu 70cm 9 buçuktan fazlaydı en son
acaba Arda bu nedenle mi sürünmüyor hala, evde kasa da yok mouse da annede bir minibook çocuk çığlık atınca koyuyor önüne o da kendini hiç yormadan başlıyor vurmaya:) Hele bu ara o kadar tembelleşti ki yatsa kalkmıyor, sırt üstünden yüzüstüne bile dönmüyor beyefendi, her şeyi benden bekliyorartık yürüsün istiyorum oysa ben...
)
günaydın kızlarrrr
dün akşamdan itibaren milupa still-tee ye başladım ne kadar içimden sonra etki ediyordu süte bilen varmı?
Geleneksel cuma resimlerinde ilk resim bizden,devamını siz getirin artık :)
Eki Görüntüle 531392
1. fotoda annem bandana denemesi yapmış teyzelerim
2. fotoda çok çalışıyorumm çokkk :))
3. parka gidiyorduk annişle :))
Eki Görüntüle 531410 Eki Görüntüle 531413 Eki Görüntüle 531414
Yaa BErnaaa işi ekip sana gelesim var ya,hele şu Selçük iyice delirtiyor beni,yok a sakinleşitiryor ne kaa tatlı yaaaaa,nide kibarcık ağlaması var aman ya rabbi benimki gibi değil .Sabah annemi aradım parka gittiniz mi diye ''bu vahşiyle nere gideyim''dedi gerisini sen düşün Gülnihal ne hale geldi artık annem bile illallah ettiayselim geldim ama Selçuk çok huysuz bugün yaa..bide bugün annemler geliyo bnden pek hayır yok :))) herkesi öptm elimden geldiince girerm
bunlarda günün fotoları
Eki Görüntüle 531424 Eki Görüntüle 531425
Püre haline getiriyom cnm,bide ne kusuru olur öyle şeylerzaten oturdamadık daha öğünleri 6.5 aylık daha ama düzenli öğünümüz tek yogurt ve meyve püresi.
kahvaltıyı öylece veriyormusun püre haline getiriyormusun cnm? oturtmussun maşallah. yalnış anlaşılmadan dolayı tekrar kusurabakma.
oyyy sultanım şaşkoloz sultanım açmış yine pörtletmiş gözleri..hiç kapalı görmedk zty :))
heyy maşallah kuzucuk seni annesi ne yediriyosun bu fıstığada böyle kilo alabilmiş maşallah maşalahhsıırını bizede söylede bizde yapalım emziriyorum diyosan 1-0 yenik durumdayım
protein ağırlıklı yemek gerekli demekki kaç kilosun peki canım benim yediklerim içtiklerim kilo olarak döncek diede korkuyorum kızım için herşey yiyorum ama Allahtan daha almadım kilo sütüm olsunda kilo gider umrumda diilcanım benim mkızım 2800 doğdu emziriyorum ben sütüm çok fena keşke size de versem çok isterim faydam olsun allahım sağlık versin kilo hiç öenmli değil bebişlerin hepsinin yapısı farklı ama ben çok fena yiyorum genelde protein tüketiuorum
canım benim mkızım 2800 doğdu emziriyorum ben sütüm çok fena keşke size de versem çok isterim faydam olsun allahım sağlık versin kilo hiç öenmli değil bebişlerin hepsinin yapısı farklı ama ben çok fena yiyorum genelde protein tüketiuorum
Maşallah canımbenimde kızım 2300 gr doğdu sütüm çok iyi oldu hemen toparladı,işe çıkınca bitti şimdi 7300 gr mız yani en son kontrolde o kadardık,dediğin gibi her bebeğin yapısı farklı o yüzden ben hiç kilosuna takılmıyorum,doktorumuz herşey yolunda diyor çünkü
hepimizin bebişleri aynı kilolarda ayları aynı olduğu için 100 200 gr farkediyo sadece ama şansı yarım gün çalışıyo olması dilediği kadar ezirebiliyo, ben akşam 6 da koşa koşa gidiyorum ki mama yemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?