2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarr,hayırlı cumalar herkese
Gülnihal tekrar meme sevdalısı oldu,öyle emzik gibi emiyor hiç süt yok çünkü,bende ellemiyorum emsin bakalım belki gelir süt
Buda bugünkü menümüz.
Kahvaltı :Yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,2 bebe bisküvisi.Bu gün ıhlamur yerine meyve suyu vardı,armutu cam rendede çektim,tülbentle suyunu sıktım,kalan püreden 2 çay kaşığı kadar da kahvaltıya kattım,bu gün pekmez katmadım.
Ara:Çeyrek muz,yarım elma püresi.
Öğlen:Şehriyeli havuç,patates çorbası,dün çektiğim ekmekten içine ekleyecek annem,sabahatan katmadm hamur olmasın diye.
İkindi:Meyveli yoğurt. Sabahki armut püresinden 2 tatlı kaşığı kadar kaldı onu da yoğurtla karıştırdım.
Akşam:Öğlenden kalan çorba.

afiyet olsun liva ya yalnız pekmez hani süt ve süt ürünleriyle verilmez deniliyor yada benmi yanlış hatırlıyorum cnm meyve katıp yedirsen nasıl olur

ben de tam da bunu diyecektim, Ebrar da söylemiş daha önce de yazmıştım( bu arada ismim Gönül:) burada amaç pekmez vermek değil zaten yoğurdu yedirmek. e amaç yerine ulaşmış daha ne olsun, Liva'ya afiyet olsun:)

canım senin yazdıklarını okuyunca biraz daha karalı oldum ve söz verdim kendi kendime zaten dikkat ediyorum ama gerek yok cidden çok saol

İşe yaramasına sevindim canım. Kanada da yapılan bir araştırmada eğitsel videolar izleyen ve izlemeyen 2 grup çocuk izleniyor ve izlemeyen grubun iletişimde daha başarılı olduğu sonucuna ulaşılıyor. bak o da eğitsel videolar yani. Ve televizyon çocuklarda epilepsiyi tetikleyen bir unsur, biz bilinçli anneler olarak bebeklerimizi korumalıyız:)

günaydın kızlarrrr

dün akşamdan itibaren milupa still-tee ye başladım ne kadar içimden sonra etki ediyordu süte bilen varmı?

günaydın güzel mart anneleri ve bebişleri cumamız mübarek olsun rabbim yuvalarımıza mutluluk bizlere sağlık sabır versin evlatlarımızı bize bağışlasın inşalalah dualarımızı kabul etsin bizden dua bekleyenlerinde dualarını kabul eder inşallah...

bidaha mothercarein önünden bile geçmicem arkadaş..adamlar bizi düdüklüyo resmen yaaa...uk sitesinde bi ayakkabı beğenmiştim poyraza..palladium a gittim mc var orda..ayakkabının uk fiyatı 3 chf..yani yaklaşık 9 lira..aynı ayakkabı burda 38 lira..nerdeyse 4 katı..ne bu yaaa..millette kapış kapış alıyo anasını satiiim..patikli tulumlar penye yani 75 lira..ca dan aldım aynısını 25 lira..üstelik mc çin malı,ca alman malı bari:)) millet olarak kakalanmaya bayılıyoruz..benim eski ceo ingilizdi..mail atiim bari ona alsında yollasın bize:))) uk sitesinden vericem sipariş ama ordada kargo kol gibi..100 liraya getiriyolar buraya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…