2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğim öksürüyor...

pazartesi hem dr kontrolü vardı hemde öksürüyordu, dr öksürüğü kendisi yenecek dedi. bol bol burun damlası kullanın dedi. antibiyotik veya ilaç olmaz dedi.
bugün perşembe burun damlası kullanıyoruz fakat uykudan öksürmesi sebebi ile uyanıyor.
ben çalıştığım için babannesi kontrolünde. ve dr götürmemiz gerekiyor dedi.
dr aradım getir herkesin içi rahat etsin dedi bakalım ne olacak saat14,00 gibi gideceğiz.

aslında bana kalsa 1 gün daha burun damlası ve otri bebe uygulardım fakat babanne ve babası evhamlı yada benmi rahatım kararsızım.

Afiyet olsun yavruşuna cnm,bizde çok huzursuzuz hep bi bağırış ,çağırış geçiyor günler ama diş fln yok ortada daha

tşk ederim canım. ewet bu dişler çıksada rahatsak. yavrumun böyel ağlamasına alışkın değilim çok üzülüyorum canım bu arada seni tebrik ederim seni harika şeyler hazırlamışsın yavruna.. bende çalışıyorum malum hiç vakit olmuyor bisküvi yapamadım daha ama lor yaptım yoğurt yapıyorum bide yavaş yavaş bir fırsat bulsam hepsini yapıcam ama yetişmiyor.

ay ay çok kokoş, güle güle giyinsin:)
Teşekkürler teyzesi

Canım çok geçmiş olsun,inş. bişey çıkmaz

3 gün geçmezse getirin diyor zaten doktorlar, bir gidin bakalım ne zararı var. geceleri yüksek yastık ve yan yatırmak öksürüğü hafifletiyor canım. yani biz de öyle oluyor belki uyguluyorsundur aama yine de yazayım dedim

bu ne arkadaş herkes burda grup olmuş kendi aranızda muhabbet edip duruosunuz!!
birbirnize şekerimler cicimler bilmemne muç muçç hiç hoşlanmam laubailikten!!!
2012 mart anneleri topicimi 2012 mart cicişleri topicimi belli deil cıxcıxıcıxxxxxxxxx

çok geçmiş olsun, biraz ıhlamur biraz da pekmez ver kuzucuğuna..hemen iyileşir inşallah..

Canım güle güle giysin kızın.
Bende bunu aldım Gülnihal'e B&G den,baya kalın te dizine kadar iniyor, 1 yaş aldım ama gömüldü resmen içine
Eki Görüntüle 530959 Eki Görüntüle 530963

ay ay yesinler sizin cicilerinizi ,çok güzellermiş..kız annesi olmanın güzelliği işte renk renk,çeşit çeşit..ben astronot tulum düşünmüyorum..ben antalya da olduğum için abes kaçar teyzesi hediye getirmişti montunu, belki ihtiyaç olursa ben de alırım :)

Kızlar bende astronot tulum almıcam,sureklı dısarıda olmıcaz cunku..bı mont alırım,bıde arkadasın burda bahsettıgı kar pantolonu tabı onu nerde bulurum bılmıyorum..yeter bıze

biliyorm cnm ama bn dolaba koyuyorm hmn ve gün içinde tüketiyorm...1 saatte ne olabilir Allahaşkına..günü geçmiş inek sütü kaç gündür bekliyo dmktir..bn gün içinde tüketiyorm..püresine katıyorm bişi yapıyorm..1 saatte bitmeyen şeyi döksem mama 2 günde biter bnde habire mama alırm onlarında amacı bu zaten :))

kızlar bn pekmezi sebze püresini yedikten sonra kaşıkla veriyorm..hani c vitaminiyle fln demir emili fazla oluyomuş ya..bunun içindede her vitamin var valla..

selçuk sürünmeye başladıından beri hep bilgisayarın kasasına gidiyo mavi ışık dikkatini çekiyo..yastıkla kapadm şimdi gelmiş yan tarafını dövüp duruyo..nedir bunlrdaki bu kablo merakı yaa.
ha bide mouse a deli oluyo onun nasıl peşinden gidiyo yuvarlak hatlı olduu içinde o tutuyo bu elinden kayıyo böylece baya sürünüyo..zaty onn sevdasına sürünmeyi öğrendi ya..bilgisayarla ilgili bişi olcak bu çock

Son düzenleme:
selçuk sürünmeye başladıından beri hep bilgisayarın kasasına gidiyo mavi ışık dikkatini çekiyo..yastıkla kapadm şimdi gelmiş yan tarafını dövüp duruyo..nedir bunlrdaki bu kablo merakı yaa.

Kablo ,kulaklık,telefon,kumanda,terlik yani oynamaması gerken ne varsa onlara bi merakı var bizimkininde

hep hasta olan bebekler için bir formül söylüyosunuz şimdi hasta bir anne için antibiyotiksiz iyileşmenin bir yolunu söyleyin kızlar ne olur ya sabahtan beri ıhlamur içmekten lavobadan çıkamaz oldum ama ne olur başka bir yol bilen varmı

ayselcim yaptıklarının tarifinide yazarmısın ya ben kaçırmışım sanırım bende yapayım oğluma çok kıskandım şu an seni
hay ağzına sağlık Esracım ben de isteyecektim özellikle Ekmek tarifini yazar mıısn AYSELL!!

Canım güle güle giysin kızın.
Bende bunu aldım Gülnihal'e B&G den,baya kalın te dizine kadar iniyor, 1 yaş aldım ama gömüldü resmen içine
Eki Görüntüle 530959 Eki Görüntüle 530963

AMAN ne güzel montlar alınmış. ben sadece 2 eşofman altı 1-2 üst aldım. bir ara alışverişe çıkmam gerek.

ah o kablolar ne bilgisayar kablosu kaldı ne de internet . lap topun bir tuşu iptal :)) kullanmadığımız minik bir laptop vardı onu verdik önüne tuşlara vura vura bi hal oluyor. ama bizim laptopun açık olduğunu görür görmez bir sürünüşü var ki Umay Denizin işte o an kopuyoruz eşimle :))

işten çıkınca slikon patates ezici aradım ama yok bulamadım. plastik ve metal vardı. plastik içime hiç sinmez zaten alamadan geldim.

Kablo ,kulaklık,telefon,kumanda,terlik yani oynamaması gerken ne varsa onlara bi merakı var bizimkininde

bilgisayar,telefon,kumanda,perde ve mama kaşığı favorisi alp deniz in..oyuncak sayısısnı abartmamak lazım bence..çok oyuncak değil zaten, az ve işini görecek, yararlı oyuncaklar olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…