- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.241
Canım güle güle giysin kızın.
Bende bunu aldım Gülnihal'e B&G den,baya kalın te dizine kadar iniyor, 1 yaş aldım ama gömüldü resmen içine
Eki Görüntüle 530959 Eki Görüntüle 530963
Afiyet olsun yavruşuna cnm,bizde çok huzursuzuz hep bi bağırış ,çağırış geçiyor günler ama diş fln yok ortada daha
Teşekkürler teyzesiay ay çok kokoş, güle güle giyinsin:)
bebeğim öksürüyor...
pazartesi hem dr kontrolü vardı hemde öksürüyordu, dr öksürüğü kendisi yenecek dedi. bol bol burun damlası kullanın dedi. antibiyotik veya ilaç olmaz dedi.
bugün perşembe burun damlası kullanıyoruz fakat uykudan öksürmesi sebebi ile uyanıyor.
ben çalıştığım için babannesi kontrolünde. ve dr götürmemiz gerekiyor dedi.
dr aradım getir herkesin içi rahat etsin dedi bakalım ne olacak saat14,00 gibi gideceğiz.
aslında bana kalsa 1 gün daha burun damlası ve otri bebe uygulardım fakat babanne ve babası evhamlı yada benmi rahatım kararsızım.
bebeğim öksürüyor...
pazartesi hem dr kontrolü vardı hemde öksürüyordu, dr öksürüğü kendisi yenecek dedi. bol bol burun damlası kullanın dedi. antibiyotik veya ilaç olmaz dedi.
bugün perşembe burun damlası kullanıyoruz fakat uykudan öksürmesi sebebi ile uyanıyor.
dr aradım getir herkesin içi rahat etsin dedi bakalım ne olacak saat14,00 gibi gideceğiz.
aslında bana kalsa 1 gün daha burun damlası ve otri bebe uygulardım fakat babanne ve babası evhamlı yada benmi rahatım kararsızım.
bebeğim öksürüyor...
evet bende öyle düşünüyorum o yüzden bitane mont aldım, acelecimi davrandım diye acaba sizinle paylaşmak istiyorum sanki iyi korumaz soğuktan ama çok hoşuma gitti alırken bide bücürük kapatıyodu yarı fiyatına aldım indirimi görünce dayanamadımzaten kışın biyere çıkacağımızda yok ya
Bende bunu aldım Gülnihal'e B&G den,baya kalın te dizine kadar iniyor, 1 yaş aldım ama gömüldü resmen içine
tamam ziyan olmasın da bebeğin sağlığı söz konusu Bernacığım. Saati geçmiş devam sütü tarihi geçmiş inek sütünden farksız aman dikkat et.
Ben de duydum ama doktorumuz söylemedi. ben henüz denemedim. Verir miyim bilmiyorum bir araştırma yapmam lazım:)
Aysel beni bitek sen anladın ama yanlış anladın
selçuk sürünmeye başladıından beri hep bilgisayarın kasasına gidiyo mavi ışık dikkatini çekiyo..yastıkla kapadm şimdi gelmiş yan tarafını dövüp duruyo..nedir bunlrdaki bu kablo merakı yaa.
hay ağzına sağlık Esracım ben de isteyecektim özellikle Ekmek tarifini yazar mıısn AYSELL!!ayselcim yaptıklarının tarifinide yazarmısın ya ben kaçırmışım sanırım bende yapayım oğluma çok kıskandım şu an seni
AMAN ne güzel montlar alınmış. ben sadece 2 eşofman altı 1-2 üst aldım. bir ara alışverişe çıkmam gerek.evet bende öyle düşünüyorum o yüzden bitane mont aldım, acelecimi davrandım diye acaba sizinle paylaşmak istiyorum sanki iyi korumaz soğuktan ama çok hoşuma gitti alırken bide bücürük kapatıyodu yarı fiyatına aldım indirimi görünce dayanamadımzaten kışın biyere çıkacağımızda yok ya
ah o kablolar ne bilgisayar kablosu kaldı ne de internet . lap topun bir tuşu iptal :)) kullanmadığımız minik bir laptop vardı onu verdik önüne tuşlara vura vura bi hal oluyor. ama bizim laptopun açık olduğunu görür görmez bir sürünüşü var ki Umay Denizin işte o an kopuyoruz eşimle :))selçuk sürünmeye başladıından beri hep bilgisayarın kasasına gidiyo mavi ışık dikkatini çekiyo..yastıkla kapadm şimdi gelmiş yan tarafını dövüp duruyo..nedir bunlrdaki bu kablo merakı yaa.
ha bide mouse a deli oluyo onun nasıl peşinden gidiyo yuvarlak hatlı olduu içinde o tutuyo bu elinden kayıyo böylece baya sürünüyo..zaty onn sevdasına sürünmeyi öğrendi ya..bilgisayarla ilgili bişi olcak bu çock
Kablo ,kulaklık,telefon,kumanda,terlik yani oynamaması gerken ne varsa onlara bi merakı var bizimkininde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?