- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
Yeni hamislerimiz hosgeldinizzzzz
İclal canım keseyi görmene çok sevindim ne kadar güzel bı duygu :))
Bnde daha gitmedim 5 haftalık olduk tam hesabıma göre
Bende folikplas iciyorum günde 1 tane 3 tane çok gibi geldi
maşşallah canım keseyide gördün rahatlamışsındır şimdi bu güzel duyguyu Rabbim bizlerede yaşatsın inş..
İnş. canım hepimize, herkese...
nasılsınız mart anneleri.....
ben uykudan başımı kaldıramıyorum ve acayip halsizim...
buraya girmeye bile üşeniyorum tembelliğin doruğundayım anlıycanız...
endişelerde peşimi bırakmıyor...acaba kalbini duyacakmıyım?sağlıklımı? büyüyormudur vs vs...
bizim yapabileceğimiz bişey var mı acaba bu bebişler için...
ayrıca benim kasıklarım filanda ağrımıyor bu normal mi?
nasılsınız mart anneleri.....
ben uykudan başımı kaldıramıyorum ve acayip halsizim...
buraya girmeye bile üşeniyorum tembelliğin doruğundayım anlıycanız...
endişelerde peşimi bırakmıyor...acaba kalbini duyacakmıyım?sağlıklımı? büyüyormudur vs vs...
bizim yapabileceğimiz bişey var mı acaba bu bebişler için...
ayrıca benim kasıklarım filanda ağrımıyor bu normal mi?
ne kadarlık senin bebiş cnım
arkadaşlar ben bana doktor elevit die bi ilaç verdi içinde her vitamin var folik asitte içinde acaba yeterlimidir içindeki folik asit miktarı folik plus vermedi sorsammı doktora randevuda..
al benden de o kadar.. ama işleri birinin yapması lazım oda ben(
endişelenme bence.. İyi düşün iyi olsun..
önceleri olumlu olumsuz tüm yazıları yorumları okurdum.. şimdi hiiiç bakmıyorum bile.
Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.. Kaldı ki ben daha hiç kontrole gitmedim. 5+4 olduk bugün Allah'ın izniyle.
bi diyorum 6 haftam dolsun haftaya gidiyim, bi de diyorum gidiyim bi keseyi göreyim.. Bilmiyorum yaa kararsızım
Kasık ağrısı bende normalde yok, sadece ani hareket yapınca sancılanıyo.
bende gitmedim...siz bir hafta öndesiniz...gitsen bişeyler görürsün ama ben boşuna gitmiş olurum...
tüp yaptırdığım merkez 7 haftalıkken çağırıyor kontrole...
offf bilmiyorum yaa...kötü düşünmeyelim değilmi...allahın izniyle sağlıkla kucaklıycaz bu bebekleri...inşallah..AMİİİNN...
bende henüz gitmedim.. bencede olumlu düşünelim ki herşey güzel olsun değil mi ??? bende cuma günü falan gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa tabiiki Allahım sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleri nasip etsin inş..
bende henüz gitmedim.. bencede olumlu düşünelim ki herşey güzel olsun değil mi ??? bende cuma günü falan gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa tabiiki Allahım sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleri nasip etsin inş..
canım sen cuma gidersen büyük ihtimalle kalp atışlarını da duyarsın Allahın izniyle.
benimde cuma günü 6+1 oluyo aslında.. pufff bende mi o gün gitsem acep :26::26::26:
kızlar kalp atışı duymak derken sadece sesi kast ediyorsunuz değil mi yoksa bu haftalarda daha görünmüyor benim bildiğim kalp atışı..yanlış mı hatırlıyorum acaba?
ben hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sora gittim doktora ultrasyonda 4 haftalık dedi 9 gün soraya randevu verdi cuma randevuya gidiyorum.kalp atışlarını duyabilirsin demişti 9 gün sora gelince cuma 5+3 oluyo duyabilcekmiyim kalp atışlarını
canım sen cuma gidersen büyük ihtimalle kalp atışlarını da duyarsın Allahın izniyle.
benimde cuma günü 6+1 oluyo aslında.. pufff bende mi o gün gitsem acep :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?