- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.701
topik eski neşesine dönecek gibi, birkaç eksiğimiz hala var ama. Ayça lütfen Melike ve diğerlerinide buraya gelmeleri yönünde teşvik eder misin ? şu an geçen seneyi anımdasım, aşağıdaki kişileri görünce...z
Ayça bende espri yapmıştım ama hayali gercek oldu:)) neyse Mehmet Can biraz daha kilo almazsa senin yanına yollayacağım artık tıfıl kaldı çocuğum:))
eskı nesesıne donecek derken,su an nesesızmı kıızz,bızı begenmıyormusun(gaffura bagladım hemen)
Aa bu gün cuma foto ekleme günü en son bunu çektik biz,koymuştm ama yine koyuyorm,Gülnihalden sıkılmazsınız demiii :)
Eki Görüntüle 525043
aşkolsun Fatma, demiyormuydunuz hep, nerede bu millet diye , demekki sizde eksikliklerini hissediyordunuz, onu demek istedim :)
Selam ben geldim :))
Aslında takip etmeye çalışıyorum ama çoğu zaman kaçıyooo
Ayçam hoşbuldumm
Gamzem şükür onla ilgili bi sorun yok gayet kişisel :))
Nln83 ayça söledin mi eşlerimiz arkdaş olduğunuuu :)
aşkolsun Fatma, demiyormuydunuz hep, nerede bu millet diye , demekki sizde eksikliklerini hissediyordunuz, onu demek istedim :)
Selam ben geldim :))
Aslında takip etmeye çalışıyorum ama çoğu zaman kaçıyooo
Ayçam hoşbuldumm
Gamzem şükür onla ilgili bi sorun yok gayet kişisel :))
Nln83 ayça söledin mi eşlerimiz arkdaş olduğunuuu :)
yok gıı unuttum...nallann senin kocanın ankarada kafesi varmış eskiden..melikelerde kocasıyla orda kaçamak yapıyolarmışş
Aaaa Melike evet, gercekten mi çok şaşırdım eşinin adı ne?
Ayça beinden orada tavlası hahahha, valla oğlum bembeyaz diye , Pınarın eşi oğluma casper lakabını uygun gördü:j
Nalann bende ayçanın resimlere bakınca şok oldum eşimin adı emre hemen ona gösterdim o da çok şaşırdı /) sport house vardı ya daha ilk yıllarımızdı arkadaşı diye hep oraya götürüyodu beni emre :)) dünya ne küçük yaa yada biz mart anneleri çok kalabalığız /)))
Yani aynı zamanlarda ordaydık keşke tanışsaymışız bak kısmet bugüneymiş :))
Ayçayla da akraba çıktık :))) dünya çok küçük çok :))
7000'i görelim demiştim ama kısmet bugüne değilmiş demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?