2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben çikolatayı yedim ama diğer hiçbirşeyi kullanmadım,kutuya da sağma mak.içine koydum en çok o işe yaradı:))))

ülkerede güvenmiyceksek keşke çikolatayıda atmasaydın fatma

nebılem kuzu yaaa,keske atmasaydım,uuf benım basıma boyle cok olay gelır,hatta bı kere aldgm bı ırmıkten fare pıslıgı cıkmıstı,aradım fırmayı,ayyy neler neler yapmıslardı kendılerını affettırmek ıcın

Cnmö hero baby sütlü pirinçliyi deneyim dedim numune değil koca paket göndermişler hiç güzel değildi böyle lapa lapaya yapışkan oluyor,içindeki siyahlıklarla ilglili bi fikrim yok ama çikolatayla ilglili var.Bizim işyerinde markette olduğu için çokca karşılaşıyoruz o durumla,özellikle sütlü çikolatalarda,sıcağa maruz kaldıklarında sütü öyle dışına çıkıyor ama bozulmuyor,yani firma bizr öyle dedi iade almadı çikolatalrı :)

geçmiş olsun tatlım

inanmıyorum ya gönderdikleri numunelere bak sözde reklam amaçlı yolluyorlar değilmi bu ürünleri insan nasıl güvenecekte alacak yaa elimde olsa oğluma marketten hiçbişi almıcam zaten

neyse bidahakine atmazsın irmikçilerde şikayet edersin diye tırsmışlardır kesin

kızlar benim mesaim bitti ben kaçıyorum hepinize mutlu akşamlar...

komşuda müzikli bir gitar görmüşler annemler bugün çınar çok sevmiş müzik çaldıkça gülmüş annem illa gelirken al dedi gideyim bakayım nasıl bir oyuncakmış o öyle bebişlerinizi öpün benim yerime

Evet kızlar maalesef durum boyle,gonderdıklerı numueler bak hızaya gel yanı..
Ozgecım ben kutuyu kullanamadım,kargoda ezılmıs,kargoyada ayrı fırca cekmek lazımda neyseee..
Aysel cıkıleta o sebeblemı oyle oluyomus kuzu yaaa,ama gorunum felakettı...
Bıde mama gercekten cok kotu,yapıs yapıs oluyo ıyyyykkkk bıde homojen bı dagılım olmuyo mamada,bu ne dedım yaaa...

Çok güzel bir gündü Gamzecim eline ve emeğine sağlık, eşin ve sen çok güzel ağırladınız bizleri tekrar teşekkür ederiz. Bu hayat hem güzel hem de zor , Berracığım da bu hayatın hep güzel yönleri ile karşılaşır inşallah.

yaw herkes böyle onu yedirmicem bunu yedirmicem demişken bu resimleri koymam komik olcak ama Poyraz Doruk lahmacun yiyo:)))
yiyo dediysem tabiki eline sarıp vermiyorum..ama ucundan koparıp ağzına veriyorum 4-5 kere..çünkü zaten kıyma yiyo..

:))) Ayca alemsin ben de dün lahmacun arasına fıstıklı adana koy diye espri yaptığımı sanıyordum :)
bu arada seni tanıdığıma da çok sevindim :)

topik eski neşesine dönecek gibi, birkaç eksiğimiz hala var ama. Ayça lütfen Melike ve diğerlerinide buraya gelmeleri yönünde teşvik eder misin ? şu an geçen seneyi anımdasım, aşağıdaki kişileri görünce...z

:))) Ayca alemsin ben de dün lahmacun arasına fıstıklı adana koy diye espri yaptığımı sanıyordum :)
bu arada seni tanıdığıma da çok sevindim :)

bende çok mutlu oldum..çok güzeldi..bunu sık sık tekrarlayalım..eşimde eşlerinizi çok sevmiş..gelsinler çay içelim yemek yiyelim diip duruyo..ii dedim yap yemekleri çağır ozaman:)))

Ayça bende espri yapmıştım ama hayali gercek oldu:)) neyse Mehmet Can biraz daha kilo almazsa senin yanına yollayacağım artık tıfıl kaldı çocuğum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…