- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.681
Bana ulker hero babyden paket gelmıstı gecenlerde,paketten cıkolata,sutlu pırınclı kasık maması cıkmıstı,cıkolatayı yıyeyım dedım,kakaolu kırmızı pakette bı cıkolata ıcını actım ama bembeyaz olmus cıkolata,len dedım bu beyaz cıkolata falanmı acaba yok yaa bıldıgn bozulmus,dısı bembeyaz olmus,attım onu...
Bgnde mamayı acım dedım,mamanın tozundada sıyah sıyah bısıler vardı,hareketsız ama cok fazla varlar,bende arayıp sıkayet ettım,bakalım numunelrı ıncelemek ıcın alacaklarmıs,gelsın alsınlar...
ülkerede güvenmiyceksek keşke çikolatayıda atmasaydın fatma
Bana ulker hero babyden paket gelmıstı gecenlerde,paketten cıkolata,sutlu pırınclı kasık maması cıkmıstı,cıkolatayı yıyeyım dedım,kakaolu kırmızı pakette bı cıkolata ıcını actım ama bembeyaz olmus cıkolata,len dedım bu beyaz cıkolata falanmı acaba yok yaa bıldıgn bozulmus,dısı bembeyaz olmus,attım onu...
Bgnde mamayı acım dedım,mamanın tozundada sıyah sıyah bısıler vardı,hareketsız ama cok fazla varlar,bende arayıp sıkayet ettım,bakalım numunelrı ıncelemek ıcın alacaklarmıs,gelsın alsınlar...
kızlar bu arda ben de cumartesi akşamı kızgın yağla serçe parmağımı yaktım. Arda'nın hastalığından kendime hiç bakamaz oldum. parmağım su toplamıştı ve şuan kabukları soyulmaya başladı ve çok canım yanıyor. ne yapmak gerek?
nebılem kuzu yaaa,keske atmasaydım,uuf benım basıma boyle cok olay gelır,hatta bı kere aldgm bı ırmıkten fare pıslıgı cıkmıstı,aradım fırmayı,ayyy neler neler yapmıslardı kendılerını affettırmek ıcın
yaw herkes böyle onu yedirmicem bunu yedirmicem demişken bu resimleri koymam komik olcak ama Poyraz Doruk lahmacun yiyo:)))
yiyo dediysem tabiki eline sarıp vermiyorum..ama ucundan koparıp ağzına veriyorum 4-5 kere..çünkü zaten kıyma yiyo..Eki Görüntüle 527314 Eki Görüntüle 527315
yaw herkes böyle onu yedirmicem bunu yedirmicem demişken bu resimleri koymam komik olcak ama Poyraz Doruk lahmacun yiyo:)))
yiyo dediysem tabiki eline sarıp vermiyorum..ama ucundan koparıp ağzına veriyorum 4-5 kere..çünkü zaten kıyma yiyo..Eki Görüntüle 527314 Eki Görüntüle 527315
:))) Ayca alemsin ben de dün lahmacun arasına fıstıklı adana koy diye espri yaptığımı sanıyordum :)
bu arada seni tanıdığıma da çok sevindim :)
Maşallah ne şeker görünüyo(bu arada aynı t-shirtten bende aldım urasa)
özge gel senide taşıyalım istanbula:))) herkesler toplansın buraya..kardeş kardeş büyüsün bizimkiler:)
söylerim melikeyede ama onun canı sıkkın buara..kaynanasıyla başı dertte..ulen nedir bu kaynanalardan çektiğimiz yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?