2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

ucuna kondom takıyolar..işlem bitincede çıkarıp atıyolar..ayrıca özel bi solüsyonu var..pıst pıst yapıp temizliyolar..korkmana gerek yok

kızlar nörüyonuz?
resimlere bayıldım..ne güzel baya buluşma olmuş..
diş partiside güzel geçmiş fotolar çok güzel..
Selçuk hasta oldu öksürüyo burnu tıkalı..sürekli otri bebe yapıorz..ama nefret ediyo basıyo çığlığı..

Oy çok geçmiş olsun paşama,ne etin de hasta ettin çocuğu kızz(çocuk hastalanınca klasik kaynana sorusu )
Bişey örmüyoruz hayatmmenü paylaşamı yapıyoz,bana çok lazım bu aralar Gülnihal kabak havuç patates yemekten bi hal olacak yoksa

Alya da nefret ediyor otribebeden dün çığlık çığlığa az biraz yapabildim, serum fizy. de sevmiyor bu kız burnuna elletmiyor sonra da burnu tıkalı kalıyor

Kızlar yaaa aysımanın dısı cıktı ama cok huysuz oldu yaa,herkesın cıkana kadar bızım cıktıktan sonra oldu,esasında cok cok uyumlu bı bebek ama su yemek olayıo mahvedıyo bızı,yemın ederım onun yemek saatı geldıgınde stresten geberıyorum,dun tavuk durum yıyodum,oyle bı baktıkı gozumun ıcıne tavuktan bıraz verdım,esasında zaten tavuk balık verıyodum,elımle bıraz ufalayıp verdım tavugu,onu bı yıyo bı yıyo ama ıs ne zaman muhallebı,kasık maması,sebze corbası yada meyveye gelse ooff baslıyo stres,versem adana kebab yıcek yanı,o derece bızım yedıgımız yemeklerı ıstıyoı....
Tavuk,balık,kıyma verıyomusunuz kızlar bebeklere?

aa cnm bnm geçmiş olsun..hala teyp çalan hırsızlar varmı ya ?
neyse cana gelceine mala gelsin cnm..Allah sizi korusun

Fatma bence sen yediğin yemeklerden tattırdığın için yemiyor,ben öyle düşündüm.her ne kadar olmasada tuz,baharat var içinde tadı daha farklı,tatsız tuzsuz verince de yemiyor.

Bernam cok gecmıs olsun,aysımada hapsurup duruyo,burnuda dolu,aynı selcuk ve alya gıbı kesınlıkle elletmıyo burnunu,ser.fız.tovbe damlatmıyo,bak sımdı banyo yaptırdım,burnu yumusadı cekım barı dedım,sankı dovuyorum nasıl aglıyo anlatamam...

Gamzecım partınız cok guzel gecmıs,fotolardan bıle aldık o enerjıyı,berra ne tatlı olmus oyle,guzel kuzum benım

bişi etmedm kız dedm ya geçen eyübe gittiimizde bütün çocuklar sümüklüydü die..ağzına burnuna girdiler çocuumun bişide diyemedm..anaları yanlarında olmasaydı derdim :)) şimdi eltimler görümcemler fln kırılmasın die pek bişi diemedm yapma etme diosun ama anlamıoki çocuklar..çok seviyolar Selçuu..neyse onlarda kaptı heral vvardı hırıltısı bugün arttı..bnde öksürdüünü duyunca prospan verdm öksürük şurubu..çünkü baştan önlemini almayınca ilerliyo boazlar kızarıyo enfeksiyon fln antibiotk kullanmk zorunda kalıorz..

valla Ayselim bnde aynen sebze püresine devam..ama seviyo cnm ya napalm içinde herşey var bnm yaptıımın o yüzden farklı bişi verme ihtiyacı duymuorm..
kabak,patates,havuç,ıspanak,soğan bunlardı şimdiye kdr..bugün kereviz ve yeşil fasülye eklicem..hatta domatesde ekliyim.ooo bomba oldu bomba :)) daha ne yesin çocuk..bn bile böle beslenmiom..kaynanam tarhana verdi maraştan gelme onu yapıorm arada..e akşam üstü yourt bazen meyveli yourt bazen meyve kokteyli ayrı alcanı alıyo kız..daha yeni şeyler hmn denetme bnce bu tatlara alışsınlar iice..çünkü çok farklı tatlar verncede çocuk seçici oluyomuş..hmn adapte olamaz sonuçta yeni tatlara

Alya da nefret ediyor otribebeden dün çığlık çığlığa az biraz yapabildim, serum fizy. de sevmiyor bu kız burnuna elletmiyor sonra da burnu tıkalı kalıyor

aynen..valla Mervecim çığlık mığlık mecbur çığlıklar eşliinde yapıorm..dışardan duyanda çocuua işkence yapıorm sanar..

saol bitanem.......

evet yiyor Doruk bunları , dün kısırı,makarna salatasını , hatta diş pastasını yediğine şahit oldum.... Afiyet olsun....

dün fotoğraftaki kadar bebek +56 kişiydik :)

Ben çok keyif aldım, kafamda tasarladığım olmasını istediğim herşeyi yetiştirmiştim. Umarım katılan herkes benim gibi dünü keyifle hatırlıyordur.

Ayça,Nalan ve Pınar'a bizimle oldukları için çok teşekkür ederim.

Fatma bence sen yediğin yemeklerden tattırdığın için yemiyor,ben öyle düşündüm.her ne kadar olmasada tuz,baharat var içinde tadı daha farklı,tatsız tuzsuz verince de yemiyor.

kız ama dogdugundan berı bı cesıt bu kız,ornegın hıc devam sutu ıcmedı,o kuvezde kaldıgı 3gunluk surede bıle,mama ıcmemıs,doktorumuz bıle,serum ve sızın sutunuzle beslenıyo,kuvezdekı dgr bebeklerı mamayla beslıyoruz ama sızın bebegınız mama ıcmıyo demıstı,ben anlamıstım taa o zamandan bu kızın benı zorlayacagını,esasında hep mama,muhallebı yemıcek,bı sure sonra bızım gıbı yemek yıcek,yemeklere olan ılgısı,ıstahı hosuma gıdıyor ama su gecıs surecı bıraz zorlamakta bızı

Bernacım, geçmiş olsun, bol bol serum fizyolojik yapmayı unutma.

Otriye izin vermeyen bebek annelerine bir tavsiyem,

bebeğin iki elini siz tek elinizle başının üzerinde birleştirin. Kollar kulakların üzerini kapatacak şekilde başın tam ortasına birleşecek. Bu şekilde bağırsalar bile başlarını oynatamıyorlar ve hemen işlem bitiyor.

geçmiş olsun bernacım..

yine iyi yiyo ya sizinkiler..beren bikaç amam kşığı yiyor sadece
canım su kucuk kavanoz mamaları varya,olctum tam ona tekamul eden kucuk bı kasemız var,onun tamamını yıyo,ılk yarısını kendı rızasıylla sonrakı yarısını benım saklabanlıklarımla yıyo

beren şaklabanlıkla bikaç kaşık yiyo sadece..
wuuu Berenin sevdiği şeye bakkk,bu çocuk ağzının tadını hiç bilmiyor gece bizimkide uyanıyor kuzum zorlanıyorum bende bu aralar, zaten zar zor uyutuyorum küçük hanımı

valla öyle güzel şeleri yemez bi acayip bu çocuk..ya inşallah düzelirler mahfoluyorum

bernacım çok geçmiş olsun canım hemen önlemini alman iyi olmuş umarım ilerlemeden atlatırsınız sonra benim çınarım gibi selçukta çekmesin yavrum :2::2:

aa cnm bnm geçmiş olsun..hala teyp çalan hırsızlar varmı ya ?
neyse cana gelceine mala gelsin cnm..Allah sizi korusun

maalesef evet biz zaten arabanın yerinde durduğuna şükrediyoruz bernacım napalım başımızın gözümüzün sadakası olsun ama insan korkuyor şehrin göbeğinde insanların içinde nasıl cesaret edebiliyorlar

aysel haklısın canım herşeyden tadınca mama filan istemiyorlar benim annemde yapmıştı o hatayı ek gıdaya başladığımızda ne bulduysa yalattı çocuğa oğlum nerdeyse beni bile emmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…