- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.561
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
kızlar nörüyonuz?
resimlere bayıldım..ne güzel baya buluşma olmuş..
diş partiside güzel geçmiş fotolar çok güzel..
Selçuk hasta oldu öksürüyo burnu tıkalı..sürekli otri bebe yapıorz..ama nefret ediyo basıyo çığlığı..
kızlar nörüyonuz?
Selçuk hasta oldu öksürüyo burnu tıkalı..sürekli otri bebe yapıorz..ama nefret ediyo basıyo çığlığı..
yorucu bir hafta sonundan sonra iş başı yapmak mükembel bir olay doğrusubiz bu hafta sonu ikeaya gezmeye gidelim dedik hemde çınar efendiye mama sandalyesi bakmaya gezmek görmek alışveiş iyi hoş ama geri döndüğümüzde karşılaştığımız manzara arabamıza hırsız girmiş teybimizi çalmış ve yanımızda arkadaşımda vardı o da kendine bir kaç parça kıyafet almıştı onlarıda alıp kaçmışlar (
Kızlar yaaa aysımanın dısı cıktı ama cok huysuz oldu yaa,herkesın cıkana kadar bızım cıktıktan sonra oldu,esasında cok cok uyumlu bı bebek ama su yemek olayıo mahvedıyo bızı,yemın ederım onun yemek saatı geldıgınde stresten geberıyorum,dun tavuk durum yıyodum,oyle bı baktıkı gozumun ıcıne tavuktan bıraz verdım,esasında zaten tavuk balık verıyodum,elımle bıraz ufalayıp verdım tavugu,onu bı yıyo bı yıyo ama ıs ne zaman muhallebı,kasık maması,sebze corbası yada meyveye gelse ooff baslıyo stres,versem adana kebab yıcek yanı,o derece bızım yedıgımız yemeklerı ıstıyoı....
Tavuk,balık,kıyma verıyomusunuz kızlar bebeklere?
Oy çok geçmiş olsun paşama,ne etin de hasta ettin çocuğu kızz(çocuk hastalanınca klasik kaynana sorusu)
Bişey örmüyoruz hayatmmenü paylaşamı yapıyoz,bana çok lazım bu aralar Gülnihal kabak havuç patates yemekten bi hal olacak yoksa
Alya da nefret ediyor otribebeden dün çığlık çığlığa az biraz yapabildim, serum fizy. de sevmiyor bu kız burnuna elletmiyorsonra da burnu tıkalı kalıyor
geçmiş olsun bernacım...
Bernam cok gecmıs olsun,aysımada hapsurup duruyo,burnuda dolu,aynı selcuk ve alya gıbı kesınlıkle elletmıyo burnunu,ser.fız.tovbe damlatmıyo,bak sımdı banyo yaptırdım,burnu yumusadı cekım barı dedım,sankı dovuyorum nasıl aglıyo anlatamam..
sabah:devam sütü
kahvaltı:1 yumurta,pınar beyaz peynir,bebe bisküvisi,8 tahıllı mama,recel veya pekmez veya tuzlu yicekse zeytin ezmesi,devam sütü
öğlen:sebze çorbası+yoğurt (kabak,pırasa,ıspanak,domates,havuç,patates,maydanoz,pirinç,erişte,tereyağ)
ara: 1/3 kinder süt dilimi
akşam üstü:danino 2 küp peynir
akşam: devam sütü,kaşık maması,1 küp peynir
arada gezmeğe gittiysek kısır,makarna salatası,patates salatası,pasta:)))))
Fatma bence sen yediğin yemeklerden tattırdığın için yemiyor,ben öyle düşündüm.her ne kadar olmasada tuz,baharat var içinde tadı daha farklı,tatsız tuzsuz verince de yemiyor.
kızlar nörüyonuz?
Canm bende cvp vereyim,Gülnihal'e yarım patates 3-4 dilim kabak ,1 parmaktan az da havuç koyuyorm,bazen hepsini yiyor bazen yarısını yiyiyor kaşık olarak hiç saymadm,çorba hiç sevmiyor,meyve hepini bitiriyor ama
Evetg ya biraz tarif paylaşın kızlarrr:)
He ya süt verirken ne kolaydı ya şimdi sebzesi,meuvesi kahvaltısı aboov:9
canım su kucuk kavanoz mamaları varya,olctum tam ona tekamul eden kucuk bı kasemız var,onun tamamını yıyo,ılk yarısını kendı rızasıylla sonrakı yarısını benım saklabanlıklarımla yıyo
wuuu Berenin sevdiği şeye bakkk,bu çocuk ağzının tadını hiç bilmiyorgece bizimkide uyanıyor kuzum zorlanıyorum bende bu aralar, zaten zar zor uyutuyorum küçük hanımı
kızlar nörüyonuz?
aa cnm bnm geçmiş olsun..hala teyp çalan hırsızlar varmı ya ?
neyse cana gelceine mala gelsin cnm..Allah sizi korusun
Fatma bence sen yediğin yemeklerden tattırdığın için yemiyor,ben öyle düşündüm.her ne kadar olmasada tuz,baharat var içinde tadı daha farklı,tatsız tuzsuz verince de yemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?