- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.541
iyi geceler kızlar.nasılsınız? Turab hasta olmuş burnu akıyor, öksürüyor ve sürekli bir ağlama hali. uyku sorunu tabiki devam ediyor. ben deseniz aynı aç bil aç gezerek kilo vermeye çalışıyorum :)
diş hediğime gelen var mı ankaradan ? :)
canım ben aslen ankaralıyım ama mersinde yaşıyorum şöyle ara tatil falan olsaydı mutlaka katılırdım
Günaydın güzel annişlerr
Ayselim bebeğim snin liste ne öyle yaa Gülnihal bayaa bayaa senle oturup yemek yiyor deseneBiz sürekli meme,1 kere çorba(öğle saati tercihimiz) 1 kere meyve püresi 1 kerede yoğurt okadar. Kahvaltıya henüz geçmedik bu hafta kontrol bakalım :)
Ayselcım yazdıklarının hepsını yıyosa gulnıhal,helal olsun dıcem valla,menu bıraz fazla gıbı geldı bana,zaten aysımada tovbe yemez okadarını,bızde sık sık emmekle beraber,sabah kahvaltı,zaten kahvaltıdan sonra oglen uykusu var,kalkınca corba ve mutlaka emzırme saat 4 gıbı tekrar uyku,sonrasında aksam mamasıyla tekrar uyuyo,bu aralarda bolca emdıgı ıcın bızım ara ogunlerımız olmuyo,sen yogurdu ara ogun verıyıosun ben ana ogun olarak verıyorum
sabah:devam sütü
kahvaltı:1 yumurta,pınar beyaz peynir,bebe bisküvisi,8 tahıllı mama,recel veya pekmez veya tuzlu yicekse zeytin ezmesi,devam sütü
öğlen:sebze çorbası+yoğurt (kabak,pırasa,ıspanak,domates,havuç,patates,maydanoz,pirinç,erişte,tereyağ)
ara: 1/3 kinder süt dilimi
akşam üstü:danino 2 küp peynir
akşam: devam sütü,kaşık maması,1 küp peynir
arada gezmeğe gittiysek kısır,makarna salatası,patates salatası,pasta:)))))
Canm biz memeyi bırakalı çok oldu sütde bitti artık,doktorumuz formul mamayı azaltıp ek gıdayı çoğaltalm dedi listemiz böyle oldu işte :)7 aylık olduk artık kahvaltıya başladık biz.
Ayselcım yazdıklarının hepsını yıyosa gulnıhal,helal olsun dıcem valla,menu bıraz fazla gıbı geldı bana,zaten aysımada tovbe yemez okadarını,bızde sık sık emmekle beraber,sabah kahvaltı,zaten kahvaltıdan sonra oglen uykusu var,kalkınca corba ve mutlaka emzırme saat 4 gıbı tekrar uyku,sonrasında aksam mamasıyla tekrar uyuyo,bu aralarda bolca emdıgı ıcın bızım ara ogunlerımız olmuyo,sen yogurdu ara ogun verıyıosun ben ana ogun olarak verıyorum
fatma aysima kaç kaşık yiyo mesela çorbayı,püreyi?
danınomu,kınder sut dılımımı:) cıddımı dıyosun yaaa?
günaydın herkeslere...
kızlar bu beren sürekli gece uyanıyo sankim yenidoğan eski günlere döndük ne yapcam bilmem..ek gıda da hiç iyi gitmiyo bir sürü şaklabanlık yaparak ağzını kazara açtığında tıkıyorum diğer türlü kendi isteğiyle açmıyo..ben armudu bikaç dakida buharda haşlıyorum sonra cam rendede rendeliyorum içine pekmez katıyorum şimdiye kadar en çok bunu sevdi beren.
iyi geceler annişlerr!! geçmişi okumadan hemen resimleri yüklemek istedim anca fırsat bulabildim. bugün Esra'yla buluştuk. çok güzel geçti. Sağolsun Esra bizi çok iyi karşıladı. önce iş yerine gittik. Çınar da gelince parka gittik. epey sohbet ettik. Tanıştığıma çok memnun oldum. güzel günden fotoğraflar :))
filizcim bende seni ve minik prensesin umay'ı tanıdığıma çok çok memnun oldum canım benim inşallah tekrar görüşürüz ne zaman istersen çık gel canım benim sei ve minik prensesini öpüyorum
Eki Görüntüle 526135 Eki Görüntüle 526137 Eki Görüntüle 526138 Eki Görüntüle 526139 Eki Görüntüle 526140 Eki Görüntüle 526141
Canm bende cvp vereyim,Gülnihal'e yarım patates 3-4 dilim kabak ,1 parmaktan az da havuç koyuyorm,bazen hepsini yiyor bazen yarısını yiyiyor kaşık olarak hiç saymadm,çorba hiç sevmiyor,meyve hepini bitiriyor amafatma aysima kaç kaşık yiyo mesela çorbayı,püreyi?
Evetg ya biraz tarif paylaşın kızlarrr:)kızlar bide şu irmikli meyva püresi nasıl oluyo bileniniz varmı????
bizde baslasaydık kahvaltıyaa. ama ek gıda olayı zormus arkadas önceden ne kolaydı süt süt sütt
Fatma cnm sen emziriyorsun ,ben nerdeyse 2 ay olacak emzirmiyorum yani Gülnihal bıraktı memeyi.Bunların hepsini yiyior maşallahama bazen biraz yeyip bıraktığı da oluyor.
Ayça sizin menü birazcık yoğun sanki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?