2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın cnm da ya böle kalırsa benm kuzenim var 9 yaşında hala anne babasının ortasında yatar insanın sevmediği şey olurmuş ya öyle olursa :18:

hiçç stres yaratmıcam kendime sende düşünme öyle kuzum yaa, her gece ortamızda yatmıyorlar ki arada geliyor heyheyleri olsun o kadar da :) onlar daha mini miniler :) bende hep annemlerle yatarmısım küçükken sonra geçiyor ya öyle 9 yaş ne demek onlar çok şımartmışlar ondandır :)

geçmiş olsun canım. benim basıma gelmedi hastalık olayı . kızım ek gıdaya gecene kadar hep ishal gbi günde 6-7 kez sulu kaka yapardı hatta ben 6 ay her seferinde üstüne geçti ve kıyafetleri yıkadım tek tek o kadar . ek gıdadan sonra düzeldi. doktor ilaç verdiği zaman kaka kültürü yapmısmıydı? bencede sen bir cocuk doktoruna git ve kaka kültürü yapsın,hastalıktan olmayabilir ek gıdaya geçiş belki bebeginde ishal olarak etki göstermiştir.

geçmiş olsun cnm böle bişeyle karşılamadık biz zaten kızım mama yemiyor birde sağlık ocağının dr una o kadar güvenme uzman bi dra götürsen daha ii olur tahlil yaptır bence ilaçları kullanma

saol canım ya bilemedimki ek gıdaya başlayalı 20 gn oldu az az başladık o mu bozdu acaba sağlık ocağı doktoru ilaç verdi geçmezse gel dedi ben ialçları iki gn verdim aazalıdı ama hem iştahsız hem devam ediyor geçmezse gel dedi ama kültür felan istemdi süzüld yavrum doktara gidecez artık mecbur sağol canım

geçmiş olsun cnm böle bişeyle karşılamadık biz zaten kızım mama yemiyor birde sağlık ocağının dr una o kadar güvenme uzman bi dra götürsen daha ii olur tahlil yaptır bence ilaçları kullanma
zaten misafirim gvenmiyorum ilaçları 2 gn kullandım biraz azaldı ama iştahı kesildi 2 kez sulu kaka yapıyor yarın götrcem sanırırm tahlik ister o böğle oldu elim ağaım kesildi ben daha çok hasta oldum resmen habire ağzına bişeyler tıkmya çalışıyorum oda ısrarla ağzını kitlio of işallah kötü bişey çıkmaz doktor olayları beni çok geriyorr sağol cnım tşk

İnternette dolaşırken demirle ilgili bir bilgi buldum sizlerle de paylaşayım dedim, ek gıdalara başlamışken faydalı olabilir aklımızda bulunsun diye.

demirden zengin yiyecekler: anne sütü, kırmızı et, tavuk, balık, yumurta, pekmez, yeşil yapraklı sebzeler, balkabağı, yer elması, karnıbahar, bezelye, brokoli, mercimek, badem, yumurtanın sarısı, susam, kuru üzüm, kuru erik, kuru kayısı, tatlı patates, brokoli

demir alımını artıran yiyeceklerin başında da domates geliyormuş. orta boy bir domates günlük C vitamini ihtiyacının %47 sini karşılıyormuş ve bu da demir alımını artıran bir vitamin.

bunun dışında demir alımını artıran diğer besinler: turunçgiller, yeşil sebzeler, şeftali, elma, muz, domates, kivi, avokado, kavun

çok sıkıcı bir Pazar. Eşim çalışıyor, Arda hala hasta yarım saat uyuyor uymuyor tekrar kalkıyor. onun uyuma aralarında ben de internette dolaşıyorum işte :S

2 seferdir yaptığım yoğurt tutmuyor. araştırdım hep aynı yoğurttan yaptığım içinmiş. 1 aydır ki yaptığım yoğurttan maya olarak kullanıp yenisini mayalıyordum. e sürekli aynı yoğurttan mayala mayala etkisi kayboluyormuş. tekrar market yoğurduyla mayalamak gerekiyormuş. cıvık olup yenemeyecek haldeki bu yoğurtlarımı da ocakta bir taşım kaynatıp lor yaptım gayet güzel oldular:)

iyileşmedi mi hala canım? ayy yavrum benim yaaa.Allah şifa versin de toparlansın yavrucuk.
güzel bir pazar degil haklısın benm eşim çalışmıyor ama evde yok, babasıyla oto bayilerde fink atıyorlar, bi arabadır ömrümü yedi bıktım vallahi ammmaaaa uzattılar :S
ben daha hiç denemedim yogurt mayalamayı, denesem iyi olcak bakalım becerebilcekmiyim :) hep annem yapıyordu hazıra konuyordum bugüne kadar.

slm kızlar hafta sonu görümcelerim gelmişti daha yeni gittiler zeynep te uyuyo ama hiç halim yok eşimde işte kim yapacak işleri(

iyileşemedi maalesef teyzesi ya, otri bebemiz yok burada da bulamadık, serum fizyolojik iyi geliyordu o da dün bitti onu da bulamadık doktora gittik Cuma günü gitmesek daha iyiydi, doktoru yadırgadı ağla ağla bi de boğazları kapandı yavrumun inşallah geçer kısa zamanda bir haftaya Türkiye'ye geleceğim iyileşmesse yollarda iyice sefil olacak yavrum.

sen nasıl oldun? Allah'tan annen yakınında da her şeyine koşuyor canım vallahi kıymetini bil. ben anneciğimi çok arıyorum buralarda(

üzgünüm ama galiba sen yapacaksın:)

aynen öyle:)) neyse daha vaktimiz var eşim 11 de gelcek akşam o zamana kadar yaparım heraldebide arda ya çok geçmiş olsun annesi inşallah çabucak iyleşir

kızlar bide gamzenin diş partisinden bir haber varmı biyerlere tarihi yeri yazdıda benmi kaçırdım:44:inşallah gitcemde eşimde dalga geçiyo benle diyoki gitte sap gibi ortada kal internetten tanıştığın insanla ne konuşcan bilmiyoki iki anne her zaman konuşacak bişey bulur

( oralar uzak yerler ( keşke bulabilseydin ya,serum fizyolojik yerine tuzlu su yaparsın da otribebe olsaydı keşke cok iyi temizliyordu. yavrum doktoru neden yadırgadı acaba, sevmedi demek ki çocuk inşallah iyileşir sen yola cıkana kadar Allah yardımcın olsun kuzum.
ben fenayım öksürmekten uyuyamaz oldum. zar zor uyutuyorum benim kızı, öksürügümü tutcam derken iyice kötü oldu bogazım, bzmkide öksürük sesine pırr ayaklanıyor hemen :S anneler aranmaz mı yaa evlendikten snra anladım ben kıymetini,çocukla da iyice pekiştirdim

iyi geceler kızlar.nasılsınız? Turab hasta olmuş burnu akıyor, öksürüyor ve sürekli bir ağlama hali. uyku sorunu tabiki devam ediyor. ben deseniz aynı aç bil aç gezerek kilo vermeye çalışıyorum :)
diş hediğime gelen var mı ankaradan ? :)

bi çözümü yok mu ki ya?
bizi tarif etmişsin kucakta susuyor yatırıyorum başlıyor en az 10 kere tekrar

:) bazı bazı diyelim :) cnm bizdede bi kaç gündür şiddetli var . anlamıyorum önceden uyurdu şimdi komşular geliyor ne oldu diye. intiyor bina vızıltısından. kaldırsam da susmuyor bi inatçı ki sorma. ellerini titrete titrete ağlıyor eşşek sıpası.

bzimde yeni sayılır cnm
benimkide aynısı ama önceleri böyle değildi yeni yeni başladı bu duruma(

alttan iki dişide çıktı aynı anda hemde diğerlerinin mi huzursuzluğu acaba?
aynen bize de oluyor, uykuya dalma sorunu wari halbuki uykusuzluktan bayılıyor.. ben diş sancısı çektiği için olduğunu sanıyorum cnm, belki seninki de aynı durumdur..

geçmiş olsun, ankara'da olaydım gelirdim :)

Son düzenleme:
Ebrarcım çok geçmiş olsun , yavrun hastalandı demek çok üzüldüm sende çok yüklenme kendine kilo vercem dye, hastayken çok zor cocuk bakması, bari o iyileşene kadar yüklenme Allah korusun sende hasta olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…