- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.521
haklısın cnm da ya böle kalırsa benm kuzenim var 9 yaşında hala anne babasının ortasında yatar insanın sevmediği şey olurmuş ya öyle olursa :18:
günaydınlarr...yine bir sorum olucak kızlar .5,5 aylık bebeğim 1 haftadır ishal oldu.ilk 3 gün az az günde 5 kere felan yaptı sarı sulu.sğlık ocağına götürdüm antibiyotik şrup ve ishal kesici şurup verdi birde anne sütü almıyor zaten sma yiyidu milupa hn25 verdi ishalli bebekler için ilaçları 2 gün verdim mamayı bi tam gün verdim iştahıda azaldı gittim aptaamil aldım aynı mamadan sıkılmıştır diye sonuç gene az yiyiyor ishal sarı sulu ama 2kez yapıyor hn25 onun ihtiyaçlarını karşılaz diye 2öğün veriyorum kalan öğünlerde aptamil geçmedii ialçları vermedim diyemi hn25 az veriyorum diyemi bilemdim birde kaşıkla daha güzel yiyiyor iama süt önemli diye tam ek gıda ya geçmedim biberondan sıklıdımı acaba bu arada patates havuç presi şeftali yğourt yiyiro doktorda ver demişti ishal için sanırım bağırsakları enfeksiyon kaptı bunlar ishali kesmesi gereken yiyicekler sonuçta ne yapcam bilemedim annemdeyim kendi doktorunu aradım götr bi kaka tahlili yapılsın dedi of niye böle oldu şimdiki varmı aranızda bebişi böyle olan siz neler yaptınız ?
günaydınlarr...yine bir sorum olucak kızlar .5,5 aylık bebeğim 1 haftadır ishal oldu.ilk 3 gün az az günde 5 kere felan yaptı sarı sulu.sğlık ocağına götürdüm antibiyotik şrup ve ishal kesici şurup verdi birde anne sütü almıyor zaten sma yiyidu milupa hn25 verdi ishalli bebekler için ilaçları 2 gün verdim mamayı bi tam gün verdim iştahıda azaldı gittim aptaamil aldım aynı mamadan sıkılmıştır diye sonuç gene az yiyiyor ishal sarı sulu ama 2kez yapıyor hn25 onun ihtiyaçlarını karşılaz diye 2öğün veriyorum kalan öğünlerde aptamil geçmedii ialçları vermedim diyemi hn25 az veriyorum diyemi bilemdim birde kaşıkla daha güzel yiyiyor iama süt önemli diye tam ek gıda ya geçmedim biberondan sıklıdımı acaba bu arada patates havuç presi şeftali yğourt yiyiro doktorda ver demişti ishal için sanırım bağırsakları enfeksiyon kaptı bunlar ishali kesmesi gereken yiyicekler sonuçta ne yapcam bilemedim annemdeyim kendi doktorunu aradım götr bi kaka tahlili yapılsın dedi of niye böle oldu şimdiki varmı aranızda bebişi böyle olan siz neler yaptınız ?
geçmiş olsun canım. benim basıma gelmedi hastalık olayı . kızım ek gıdaya gecene kadar hep ishal gbi günde 6-7 kez sulu kaka yapardı hatta ben 6 ay her seferinde üstüne geçti ve kıyafetleri yıkadım tek tek o kadar . ek gıdadan sonra düzeldi. doktor ilaç verdiği zaman kaka kültürü yapmısmıydı? bencede sen bir cocuk doktoruna git ve kaka kültürü yapsın,hastalıktan olmayabilir ek gıdaya geçiş belki bebeginde ishal olarak etki göstermiştir.
zaten misafirim gvenmiyorum ilaçları 2 gn kullandım biraz azaldı ama iştahı kesildi 2 kez sulu kaka yapıyor yarın götrcem sanırırm tahlik ister o böğle oldu elim ağaım kesildi ben daha çok hasta oldum resmen habire ağzına bişeyler tıkmya çalışıyorum oda ısrarla ağzını kitlio of işallah kötü bişey çıkmaz doktor olayları beni çok geriyorr sağol cnım tşkgeçmiş olsun cnm böle bişeyle karşılamadık biz zaten kızım mama yemiyor birde sağlık ocağının dr una o kadar güvenme uzman bi dra götürsen daha ii olur tahlil yaptır bence ilaçları kullanma
çok sıkıcı bir Pazar. Eşim çalışıyor, Arda hala hasta yarım saat uyuyor uymuyor tekrar kalkıyor. onun uyuma aralarında ben de internette dolaşıyorum işte :S
2 seferdir yaptığım yoğurt tutmuyor. araştırdım hep aynı yoğurttan yaptığım içinmiş. 1 aydır ki yaptığım yoğurttan maya olarak kullanıp yenisini mayalıyordum. e sürekli aynı yoğurttan mayala mayala etkisi kayboluyormuş. tekrar market yoğurduyla mayalamak gerekiyormuş. cıvık olup yenemeyecek haldeki bu yoğurtlarımı da ocakta bir taşım kaynatıp lor yaptım gayet güzel oldular:)
iyileşmedi mi hala canım? ayy yavrum benim yaaa.Allah şifa versin de toparlansın yavrucuk.
güzel bir pazar degil haklısın benm eşim çalışmıyor ama evde yok, babasıyla oto bayilerde fink atıyorlar, bi arabadır ömrümü yedi bıktım vallahi ammmaaaa uzattılar :S
ben daha hiç denemedim yogurt mayalamayı, denesem iyi olcak bakalım becerebilcekmiyim :) hep annem yapıyordu hazıra konuyordum bugüne kadar.
slm kızlar hafta sonu görümcelerim gelmişti daha yeni gittiler zeynep te uyuyo ama hiç halim yok eşimde işte kim yapacak işleri(
üzgünüm ama galiba sen yapacaksın:)
iyileşemedi maalesef teyzesi ya, otri bebemiz yok burada da bulamadık, serum fizyolojik iyi geliyordu o da dün bitti onu da bulamadıkdoktora gittik Cuma günü gitmesek daha iyiydi, doktoru yadırgadı ağla ağla bi de boğazları kapandı yavrumun inşallah geçer kısa zamanda bir haftaya Türkiye'ye geleceğim iyileşmesse yollarda iyice sefil olacak yavrum.
sen nasıl oldun? Allah'tan annen yakınında da her şeyine koşuyor canım vallahi kıymetini bil. ben anneciğimi çok arıyorum buralarda(
slm kızlar hafta sonu görümcelerim gelmişti daha yeni gittiler zeynep te uyuyo ama hiç halim yok eşimde işte kim yapacak işleri(
boşver yapma :) eşin gelsin birlikte yapın
bizi tarif etmişsin kucakta susuyor yatırıyorum başlıyor en az 10 kere tekrar
hangi soruna cevap verilmemiş bakim:) bizde de ara sıra oluyor benzer sıkıntı ebrar. uyku gözünden akıyor, esniyor, gözleri kaşıyor hatta kafa bi oraya bi buraya düşüyor ama yatırınca çığlık çığlığa oluyoruz. böyle bir durumda kaldırınca sakinleşiyorsa kaldırıyorum bir süre daha uyanık kalıyor sonra yeniden uykuya geçiş yapmaya çalışırsa daha kolay uyuyor. birde bunu dene istersen.
benimkide aynısıama önceleri böyle değildi yeni yeni başladı bu duruma (
aynen bize de oluyor, uykuya dalma sorunu wari halbuki uykusuzluktan bayılıyor.. ben diş sancısı çektiği için olduğunu sanıyorum cnm, belki seninki de aynı durumdur..
iyi geceler kızlar.nasılsınız? Turab hasta olmuş burnu akıyor, öksürüyor ve sürekli bir ağlama hali. uyku sorunu tabiki devam ediyor. ben deseniz aynı aç bil aç gezerek kilo vermeye çalışıyorum :)
diş hediğime gelen var mı ankaradan ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?