2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol minecim teşekkür ederimgüzel arkadaşım
özge yanlış hatırlamıyorsam sen kocaelide yasıyordun değil mi?

Evet canım kocaeli gölcükte oturuyorum..

Özge cnm geçmiş olsn,hiç bilgim yok valla o kunda ya,ama bişey dokunsa öyle pul pul olur mu ki,nedense alerji denince aklıma hep kızarlıklık geliyor

olur ayselcim, benim kızımda önce isilik sandığım kırmızılıklar sonrada pullanmalar oldu. isilik değil alerjik dermatitmiş şimdi geçti çok şükür.

maşallah canım formunu koruyosun cidden

merve çok geçmiş olsun hayatım kıyamam ya umarım bebeğinle ilgilenecek biri vardır yanında

ben sakaryada yaşıyorum ama ailem kocaelide doğumumu da konakta yapmıştım erkan beydi doktorum sende konakta bi doktora gidiyordun sanırım
evet canım bende konakta yaptım doğumu numan beydi benim drum:))ne zamandı doğum benim 23 mart:)

Son düzenleme:
Kızlar yaa formul mamanın ıcıne yumurta,peynır,bıskuvı ekleyıp oylemı verıyosunuz,yıyolarmı barı,ooff gorunumu bıle ne fecıdır,ben ayrı ayrı verıyorum hepsını,o sekılde aysımanın yıcenı hıc sanmıyorum...

mine maşallahın var vallaha sen bu hızla pekmezle tereyağınıda evde yaparsın hayatım eline sağlık

geçmiş olsun canım

özge hamileyken bile fittin zaten çok da güzelsin canım özellikle kaşlar oğlun da senin gibi eşine sorabildin mi araba işini ?

benim oğlum gayet severek yiyor ben bazı zamanlarda ormül mama değilde kahvaltılık kaşık mamalarıyla yapıyorum görüntüde bişi yok tatlım merak etme ama yaparsan tatmanı pek tavsiye etmem yani benim pek hoşuma gitmedi ama oğlum seviyor

Canım ben genelde ıhlamurla veriyorum formül mamayla bi kaç defa verdim ama sevmedi:))Ihlamur,bebe büskivisi,peynir,pekmez,yumurta(peynirle dönüşümlü)bu şekilde hazırlıyorum....
geçmiş olsun canım

özge hamileyken bile fittin zaten çok da güzelsin canım özellikle kaşlar oğlun da senin gibi eşine sorabildin mi araba işini ?
Sağol canım teşekkür ederim:)))Canım soramadım yaa evde değildik bende görmeden alamam nasıl yaptığını bakalım olmadı bagajda arabaya gidip bi bakıyım birazdan(chicco lite way dimi araban?)

çok geçmiş olsun.peki bebeğinle kim ilgileniyor?

Gökalp uyurken fırsat bu fırsat bisküwisini yaptım attım fırına pişiyor.. geçen sefer tutturamamıştım ama bu sefer iddialıyım:)) 20 dk yeter herade dimii??

Sunaaaa sana bısı sorcam,az once nette okudumda uyumayan bebeklere anason verıyolarmıs,bı sakıncası varmı acaba?
Bı fıkrı olan varmı kızlar?

maaşallah ya ikinize de harikasınız allahım korusun hele oğluşun tam bal...

sağol canım anlamadım bende neden oldu geçer inş.

mervecim çoookk geçmiş olsun
ne kullanmak gerekiyo canım ilk aylar sebamad kullandım ama sonra bıraktım tekrar onu mu alsam?

canım zeytinyağını bi dene istersen ama önce cezvede ısıtıp sıoğumasını beklersen asiti gider bebişini rahatsız etmez.nemlendirici olarak mustela kullanıyorum ben gerçi mersinde yaşadığımız için neme doyuyoruz ailecek ama çok memnunum bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…