- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.101
Sağol minecim teşekkür ederimHayırlı olsn yarı yasınızz pastanın ustundekı 1/2 ıfadesıde cok hosuma gıttı:))
Gecmıs olsun cnm ınsallah bırdaha hıc ugramazsınz oralaraaa eskı halınde pek guzll emnm sımdıde oylesındr
Aysell dedıgm gıbı hayatımm benm pazar dısında hergunum musaıt bu pazar yanıı lutfen ayarlıyalmmm hatta okdr ıstıorumkı bulsmayı karsıya bıle gelmıyı goze aldım tekrar amaa bunu acık cek olark gormeyın lutfen ılk once buraya beklıoruz:)))
Olur bacım olrr nıcın olmasnnn bende bazn kuzyn mamasını ıhlamr suyundn hazırlıorum
Daha 2 gun oldu baslayalııı kahvaltı olrk kuzeye evde yaptgm püskevit evde yaptıgım lorrr 1 tatlı k pekmz 1 cay kasıgıı tereyaggsıı:) bıde 100 ml mamayla karstrıp verıorum cnm ama bugnkı kahvaltısındn pek hoslanmadı kuzey uzuldumYarındn sonrada yumrta eklıcm ıcıne ınsallah
Yolunuz acık olsn canım hayırlısıyla gıdersnz ınsallah
Benm oglan hıc 10 bucuktan once uyumuo en gecte 11 de uyuoo rutınmz boyle nede rutınn bı turlu asaa cekemıorum)))
Oooo hadı gozun aydın canm ınsallah bızede nasıp olr o gunler:))
Harıkaa bacım harıkaaa cok guzlsınızz hıc bır fark yok ozgecımm cok guzl görüküosnn:))
Bende o telfnaa whatsaaptn ulasmak suretıyleee baglandım lakın olumlu sonuc alamadım sımdı telfnum vız vızz otuo kesın sen yazıosundr:)))) Gecmıs olsn bebegmm demek bıde kusma basladıInsallah duzelırsın hemncık
özge yanlış hatırlamıyorsam sen kocaelide yasıyordun değil mi?
Özge cnm geçmiş olsn,hiç bilgim yok valla o kunda ya,ama bişey dokunsa öyle pul pul olur mu ki,nedense alerji denince aklıma hep kızarlıklık geliyor
Sağol minecim teşekkür ederimgüzel arkadaşım
Evet canım kocaeli gölcükte oturuyorum..
Önce(19.06.2011)Bu arada sat 17 hazirandı:) Sonra(doğuma giderken) Şimdi
Eki Görüntüle 524068 Eki Görüntüle 524069 Eki Görüntüle 524070
ahh kuzum çok fenayım vallahi,gece 2 dk dahi uyuyamadım. Şimdi birde kusma başladı eksikmiş gbi. Burun akıntısı faranjitte ilerledi,Allah sonumu hayır etsin.
Telefonum nerde bilmiyorum sen diyince aklıma geldi,aradın demek hiç duymadımBi bakim evin içinde bir yerlerdedir.
Ben de hiç bağırmadm ama kedime zarar veriyorm eşim de yapma böyle diyor da sinirimi bi yerden almam lazım
bazen insan gerçekten sinirlerine hakim olamıyor bende dişlerimi sıkıyorum böyle zamanlarda hele saatlerce sallayıpta uyumadığı zaman
evet canım bende konakta yaptım doğumu numan beydi benim drum:))ne zamandı doğum benim 23 mart:)ben sakaryada yaşıyorum ama ailem kocaelide doğumumu da konakta yapmıştım erkan beydi doktorum sende konakta bi doktora gidiyordun sanırım
maşallah canım formunu koruyosun cidden
merve çok geçmiş olsun hayatım kıyamam ya umarım bebeğinle ilgilenecek biri vardır yanında
sağol canım teşekkür ederim..Ben de hiç bağırmadm ama kedime zarar veriyorm eşim de yapma böyle diyor da sinirimi bi yerden almam lazım
bazen insan gerçekten sinirlerine hakim olamıyor bende dişlerimi sıkıyorum böyle zamanlarda hele saatlerce sallayıpta uyumadığı zaman
Hayırlı olsn yarı yasınızz pastanın ustundekı 1/2 ıfadesıde cok hosuma gıttı:))
Gecmıs olsun cnm ınsallah bırdaha hıc ugramazsınz oralaraaa eskı halınde pek guzll emnm sımdıde oylesındr
Aysell dedıgm gıbı hayatımm benm pazar dısında hergunum musaıt bu pazar yanıı lutfen ayarlıyalmmm hatta okdr ıstıorumkı bulsmayı karsıya bıle gelmıyı goze aldım tekrar amaa bunu acık cek olark gormeyın lutfen ılk once buraya beklıoruz:)))
Olur bacım olrr nıcın olmasnnn bende bazn kuzyn mamasını ıhlamr suyundn hazırlıorum
Daha 2 gun oldu baslayalııı kahvaltı olrk kuzeye evde yaptgm püskevit evde yaptıgım lorrr 1 tatlı k pekmz 1 cay kasıgıı tereyaggsıı:) bıde 100 ml mamayla karstrıp verıorum cnm ama bugnkı kahvaltısındn pek hoslanmadı kuzey uzuldumYarındn sonrada yumrta eklıcm ıcıne ınsallah
Yolunuz acık olsn canım hayırlısıyla gıdersnz ınsallah
Benm oglan hıc 10 bucuktan once uyumuo en gecte 11 de uyuoo rutınmz boyle nede rutınn bı turlu asaa cekemıorum)))
Oooo hadı gozun aydın canm ınsallah bızede nasıp olr o gunler:))
Harıkaa bacım harıkaaa cok guzlsınızz hıc bır fark yok ozgecımm cok guzl görüküosnn:))
Bende o telfnaa whatsaaptn ulasmak suretıyleee baglandım lakın olumlu sonuc alamadım sımdı telfnum vız vızz otuo kesın sen yazıosundr:)))) Gecmıs olsn bebegmm demek bıde kusma basladıInsallah duzelırsın hemncık
ahh kuzum çok fenayım vallahi,gece 2 dk dahi uyuyamadım. Şimdi birde kusma başladı eksikmiş gbi. Burun akıntısı faranjitte ilerledi,Allah sonumu hayır etsin.
Telefonum nerde bilmiyorum sen diyince aklıma geldi,aradın demek hiç duymadımBi bakim evin içinde bir yerlerdedir.
evet canım bende konakta yaptım doğumu numan beydi benim drum:))ne zamandı doğum benim 23 mart:)
3 martta acil sezeryana almıştı 2 sıra kordon dolanması oldu 40+5 olmuştum zaten normal doğumu çok istemiştim ama olmadı epidural sezeryan oldum. çocuk doktorumuzda erdinç bey yine konakta sen kime gidiyorsun?
Kızlar yaa formul mamanın ıcıne yumurta,peynır,bıskuvı ekleyıp oylemı verıyosunuz,yıyolarmı barı,ooff gorunumu bıle ne fecıdır,ben ayrı ayrı verıyorum hepsını,o sekılde aysımanın yıcenı hıc sanmıyorum...
Canım ben genelde ıhlamurla veriyorum formül mamayla bi kaç defa verdim ama sevmedi:))Ihlamur,bebe büskivisi,peynir,pekmez,yumurta(peynirle dönüşümlü)bu şekilde hazırlıyorum....Kızlar yaa formul mamanın ıcıne yumurta,peynır,bıskuvı ekleyıp oylemı verıyosunuz,yıyolarmı barı,ooff gorunumu bıle ne fecıdır,ben ayrı ayrı verıyorum hepsını,o sekılde aysımanın yıcenı hıc sanmıyorum...
Sağol canım teşekkür ederim:)))Canım soramadım yaa evde değildik bende görmeden alamam nasıl yaptığını bakalım olmadı bagajda arabaya gidip bi bakıyım birazdan(chicco lite way dimi araban?)geçmiş olsun canım
özge hamileyken bile fittin zaten çok da güzelsin canım özellikle kaşlar oğlun da senin gibi eşine sorabildin mi araba işini ?
evet canım bende konakta yaptım doğumu numan beydi benim drum:))ne zamandı doğum benim 23 mart:)
3 martta acil sezeryana almıştı 2 sıra kordon dolanması oldu 40+5 olmuştum zaten normal doğumu çok istemiştim ama olmadı epidural sezeryan oldum. çocuk doktorumuzda erdinç bey yine konakta sen kime gidiyorsun?
bende erdinç beye götürdüm baya ama şimdi askeriyede bi dr var ona götürüyorum...Bende tam 40+0da normal doğum yaptım:)))
Sağol canım ben 49la hamile kaldım 57ile doğurdum şimdi yine 49 kiloyum.,sende verirsin canım bazen yavaşlıyo kilo veremk ama bebişler haretleniyo bak nasıl zayıflıycaksın sende....
Gökalp uyurken fırsat bu fırsat bisküwisini yaptım attım fırına pişiyor.. geçen sefer tutturamamıştım ama bu sefer iddialıyım:)) 20 dk yeter herade dimii??
Gökalp afiyetle yesin ellerine sağlık 20dk yeter canım sonra kuruyo..
maaşallah ya ikinize de harikasınız allahım korusun hele oğluşun tam bal...Önce(19.06.2011)Bu arada sat 17 hazirandı:) Sonra(doğuma giderken) Şimdi
sağol canım anlamadım bende neden oldu geçer inş.
mervecim çoookk geçmiş olsun
ne kullanmak gerekiyo canım ilk aylar sebamad kullandım ama sonra bıraktım tekrar onu mu alsam?
Kızlar Uras'ın gövdesi çok kurudu bebek yağı sürüyorum ama pul pul oldu sizce bişey dokunmuş olabilir mi?Sadece karın bölgesi öyle başka biyerinde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?