2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada günü en önemli olaynını atlamışım ya,Gülnihal anne dedi öyle ann anni fln da ddeğil baya anne Emziğini yere attı onu yıkamam iççin mutfağa gittim anne diye ağladı arkamdan ya,hatta accık bekledim hemen dönmedim 2-3 defa daha tekrarladı

canııııım hayırlısıyla kazasız belasız gelın ınsallah

vücudumuz, hayvanlar, kırmızı balık, minik kurbağa... ve daha bir çok şarkı var Ayselciğim. her gün internetten bir şarkı bul ezberle akşam Gülnihal'e söyle bak nasıl mutlu olacak.

Gönül cnm,pekmez ve peynir bi arada besin değerini kaybetmiyor mu ki,hani biri kalsiyum biri demir :44:

canım geçen gün de yazmıştım. pekmez sadece demir kaynağı değil aynı zamanda kalsiyumca da zengin bir besin. bu nedenle sorun olmaz. demir için zaten 7. ay dolunca kırmızı ete başlayacağız asıl demiri oradan alacak bebekler. bu arada darısı başıma ben de anne duymak istiyorum artık:)

-kırmızı balık kac kaaaac...

-Pazara gıdelım,bı balık alalım...

-Kucuk kurbaga kucuk kurbaga kuyrugun nerede

-mını mını bır kon donmustu....

-Bır kucucuk aslancık varmıs,kırlarda ko ko kosar oynarmıs....

Bunlarda bızım favorı sarkılarımız

SALİHACIM kamu kurumları maalesef böyle canım,işgüzar millet yığar işini yanındakine, kendisi ohhh rahat, sorumluluğu atsında başkasına amannn.. bu arada süt iznim benim 3 saat, senin neden 1 saat anlamadım?? aralık ayına kadar 3, sonra hazirana kadar 1.5 saat olması gerek..
Maşallah kuzuma Gökalp e açık ara fark atıyor bu kıııız, konuşuyor emekliyor ayakta duruyor, erkeklerin tembelliği demek ki doğuştan

canım bakıcının öyle olması daha iyi ya. herşeyi sorsun ne güzel işte. doktorumun verdiği listede muz var, verebilirsiniz...

Bizim doktor neden verme dedi o zaman ya :44:bide 2 ay sonra görüşelim dedi değiştirsem mi ki acaba

arkadaşların da dediği gibi kabızlık yapar diye verme demiştir canım... bizim de kabızlık problemimiz olduğu için ben vermiyorum çoğu meyveyi ama kabızlık sorunu yoksa verilebilir diye düşünüyorum...

canım bakıcının öyle olması daha iyi ya. herşeyi sorsun ne güzel işte. doktorumun verdiği listede muz var, verebilirsiniz...

HAKLISIN ASLINDA..SORSUN DİMİ..NE YAPIYOP, BİLİRİM...

VAAAVV..MAŞALLAHH...GÖZÜN AYDIN..VAY HIZLI CADI VAY...

SORMA CANIM YAA...SANKİ BABASININ ÇİFTLİĞİ...NEYYSE, allah hepimizin yardımcısı olsun

kızlar oğlum bugün sürekli ağladı titreye titreye kan ter içinde kaldı ağlarken ve kıpkırmızı oldu. bende çok sinirlendim bagırdım oda korktu sarıldı çok üzüldüm bu sefer ben ne eşşeğim ya ağladığında elimden birşey gelmediğinde sinirlerime hakim olamıyorum onu yaptım yok bunu yaptım yok hoplattım yok zıplattım yok gözlerini açıp napıyor bu kadın demedi bile bağıra bağıra ağladı bende tabi sinirlendim sonra özür diledim ama ne fayda

bizlede paylaşırsan memnun oluruz :)

hiç şaşırmadım..yakındada sn mutfaa giderken arkandan "hacı nire gidiyon önce bnm pohumu temizle" derse şaşırmam

malesef bazen insan snrlerine hakim olamıyo ama mümkün olduu kdr hakim olmalıyz çnkü baarınca daha kötü oluyo ve hiçbi faydasıda olmuyo..bn ona baarmıorm ama çok snrlenrsem kndi kndime homurdanıorm bzn ayı gbi kükrüorm fln öyle saknleşmeye çalışıorm

Berna bende hiç bağırmıyorm ama geçen gece 2 de uyanıp aralıksız 1 saat ağlayınca sinirlerim o kadar gerildi ki onu yatağa uzatıp kafama iki elime 2-3 defa vurdum eşim uyandı sen git biraz solunda fln otur yüzünü yıka gel dedi yarım saat sonra geldim onu uyuttum gergin olunca o daha çok ağlıyor sanki

Son düzenleme:
selam kızlar geçmişi okıyım dedim yine 2-3 sayfa sonra ben iptal okuyamıyorum ya umarım bişiy kaçırmadım nördünüz görüşmeyeli

Kızlar Uras'ın gövdesi çok kurudu bebek yağı sürüyorum ama pul pul oldu sizce bişey dokunmuş olabilir mi?Sadece karın bölgesi öyle başka biyerinde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…