- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #69.061
nasılsınız kızlar;
bu gece yolculuk var.yoncamla beraber uçakla kayseriye uçuyoruz ALLAHIM KAZASIZ SAĞLIKLI Bİ YOLCULUK NASİP EDER İnşallah.
birazdan bavul hazırlıcam yonca izin verirse mızırdanıyor yavaş yavaş hazırlanırım artık.hepinizi çok seviyor ve öpüyorum.
fatmacım araşırız canım..
Mini mini bir kuş favorimiz tabi bende şebeklik yapıncaGülnihal de bana eşlik ediyor birde Bi aslan miyav dedi var bu ikisini çok seviyoruz.Teyzesi olunca gagnamsat mı ne onu yapıyorlar kardeşim abuk subuk dans edince Gülnihal de ona uyuyor hihihi
Gönül cnm,pekmez ve peynir bi arada besin değerini kaybetmiyor mu ki,hani biri kalsiyum biri demir :44:
Mini mini bir kuş favorimiz tabi bende şebeklik yapıncaGülnihal de bana eşlik ediyor birde Bi aslan miyav dedi var bu ikisini çok seviyoruz.Teyzesi olunca gagnamsat mı ne onu yapıyorlar kardeşim abuk subuk dans edince Gülnihal de ona uyuyor hihihi
SALİHACIM kamu kurumları maalesef böyle canım,işgüzar millet yığar işini yanındakine, kendisi ohhh rahat, sorumluluğu atsında başkasına amannn.. bu arada süt iznim benim 3 saat, senin neden 1 saat anlamadım?? aralık ayına kadar 3, sonra hazirana kadar 1.5 saat olması gerek..getiiir..evet evet..zaten canım da nasıl kahve istiyo..ya işyerinde yoğunluktan beynim dönüyo..arada size bir iki bişey yazıp kaçmasam hiç çekilmeyecek...güya süt izni kullanıyorumya, onu bana kazandırtıyolar resmen..sen erken çıkacaksınya şu işi de yap, bunu da al bilmem ne bilmem ne..bugün kayışı kopardım artık..bi saat erken çıkıcam diye anamı ağlattınız, yeter dedim...bi de memurum ha, devlet vermiş bu izni bana...ama lutfediyo gibi davranıyolar
Maşallah kuzumaBu arada günü en önemli olaynını atlamışım ya,Gülnihal anne dedi öyle ann anni fln da ddeğil baya anneEmziğini yere attı onu yıkamam iççin mutfağa gittim anne diye ağladı arkamdan ya,hatta accık bekledim hemen dönmedim 2-3 defa daha tekrarladı
kızlar muz veriyomusunuz bebelere..bakıcım internetten bi bak da öyle veriyim dedi..53 yaşında 3 torun büyütmüş kadın ama bişey olunca böyle internetten bak, emin olalım diyo bana :) zamane bakıcısı :) bi bakıma iyi herşeyi sorarak yapması ama bi yandan da ben nasılsa görmüş geçirmiş kadın, bilir neyi nasıl yedireceğini, çok uğraşmam diyodum ama herbişeyi benden onay alarak yapıyo...
canım bakıcının öyle olması daha iyi ya. herşeyi sorsun ne güzel işte. doktorumun verdiği listede muz var, verebilirsiniz...
Bizim doktor neden verme dedi o zaman ya :44:bide 2 ay sonra görüşelim dedi değiştirsem mi ki acaba
SALİHACIM kamu kurumları maalesef böyle canım,işgüzar millet yığar işini yanındakine, kendisi ohhh rahat, sorumluluğu atsında başkasına amannn.. bu arada süt iznim benim 3 saat, senin neden 1 saat anlamadım?? aralık ayına kadar 3, sonra hazirana kadar 1.5 saat olması gerek..
CANIM 2 DE ÇIKMA HAKKIM VAR 3 SAAT İZNİMLE BİRLİKTE..AMA BEN ÖĞLEN ARASINI KULLANMAYIM, O VAKİTTE DE ÇALIŞIYIM, 1 DE ÇIKIYIM DEMİŞTİM İDAREYE.TAMAM DEDİLER AMA O Bİ SAATİ FAZLASIYLA ÇIKARDILAR BENDEN..TÜM GÜN İŞTE OLANLARDAN DAHA ÇOK İNCELEME YAPTIM YARIM GÜNDE RESMEN..NE KAFA KALDI, NE BEYİN...BEN DE VAZGEÇTİM, ÖĞLEN ARASINDA BEN DE MİLLET GİBİ OTURUP, 2 DE ÇIKICAM.EN AZINDAN LÜTFEDİYORUZ HAVASINDAN KURTULURUM..GERÇİ BÖYLE DE FAZLA İŞ VERMEYE ÇALIŞIYOLAR..AZ DAHA SABIR DİYORUM, YAKINDA KONUŞUCAM ZATEN...
Maşallah kuzumaGökalp e açık ara fark atıyor bu kıııız, konuşuyor emekliyor ayakta duruyor, erkeklerin tembelliği demek ki doğuştan
canım bakıcının öyle olması daha iyi ya. herşeyi sorsun ne güzel işte. doktorumun verdiği listede muz var, verebilirsiniz...
Bu arada günü en önemli olaynını atlamışım ya,Gülnihal anne dedi öyle ann anni fln da ddeğil baya anneEmziğini yere attı onu yıkamam iççin mutfağa gittim anne diye ağladı arkamdan ya,hatta accık bekledim hemen dönmedim 2-3 defa daha tekrarladı
canım allah yardımcın olsun,erken cıkıosun dıye herkesın gozune batar artık,tovbe yarabbım sankı nıye erken cıkıosan dımı,hem ozel sektor bıle dııl onlara noluo beeeeeee,salon kadını cızgımden kaydıracaklar benı
MUHUAHAUDD az evvel baa görücü cıkdı gızlar D
bu ayı halimle bile hala istenio olmak muhteşemD
bi teyze pek begendi beniDD evliyim dedigim halde methetti oğlunu D
delimi neDD
BEN DE ANCA sebze-meyve püresi takılıyorum...daha doğrusu bakıcı..ama dün pirince filan geçelim artık dedi..ben anca sütümü sağıp veriyorum..malzeme alırım ama hazırlamayı sen yap dedim..bi de onunla uğraşamam..eve gelince de bol bol emziriyorum..ama bi tarif kitabı aldım nt den, bebeğime özel tarifler diye..onları denicem artıkın
Bu arada günü en önemli olaynını atlamışım ya,Gülnihal anne dedi öyle ann anni fln da ddeğil baya anneEmziğini yere attı onu yıkamam iççin mutfağa gittim anne diye ağladı arkamdan ya,hatta accık bekledim hemen dönmedim 2-3 defa daha tekrarladı
kızlar oğlum bugün sürekli ağladı titreye titreye kan ter içinde kaldı ağlarken ve kıpkırmızı oldu. bende çok sinirlendim bagırdım oda korktu sarıldı çok üzüldüm bu seferben ne eşşeğim ya ağladığında elimden birşey gelmediğinde sinirlerime hakim olamıyorum onu yaptım yok bunu yaptım yok hoplattım yok zıplattım yok gözlerini açıp napıyor bu kadın demedi bile bağıra bağıra ağladı bende tabi sinirlendim sonra özür diledim ama ne fayda
malesef bazen insan snrlerine hakim olamıyo ama mümkün olduu kdr hakim olmalıyz çnkü baarınca daha kötü oluyo ve hiçbi faydasıda olmuyo..bn ona baarmıorm ama çok snrlenrsem kndi kndime homurdanıorm bzn ayı gbi kükrüorm fln öyle saknleşmeye çalışıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?