bilmez miyiz hiç
ama biz yakınken bile özlüyoruz
2 sene geçti sanki hala cicim ayları gibi yaşıyoruz hayatı
seninki de gelsin artık yahu bi görüşün hasret giderin
Vah sohbetler başlamış hanımlar iyi sohbetler bende gezmedeyim bugün çalışamadım hicAma yarın gece calisicam ins. Haftayada dolu dolu geçirilmem bol bol calisicam
oooohhh parıldak parıldak ojede sürdüm kendime geldim
şuracıkta bari dersi konuşmayın bayılazamm içim şişti,zaten hava güzeldii biryere çıkıp gezemedimm evde oturdum susak gibibak benzetme yaptımm
ayy verdi şu linkleri çıkamadım içinden hepsinde gözzüm kaldıı yaaaa
ah aaaaaaah eliinde olsa kuş olup uçucak ama işte çalışıyobizimde 5 yıl bitti hala aynı sizin gibiyiz inşallah 70imize gelincede böle oluruz
bende çalışamadım vallapskolojim bozuldu yaaaaaa
oooooh missüslü hatunlarız vesselam
hüsn-ü talil neydi bak aklıma geldi birden erres
ben neden ders çalışamıyom anla işte takılıp kalıyom böle
http://f1203.hizliresim.com/v/c/3fghs.jpg
sol alttaki ikili kırmızı
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...66044_199854513386731_912893_1620528233_n.jpg
sağ üstteki oval hariç hepsi
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...32707_199854513386731_912894_1550739838_n.jpg
sürahi bide tencere
oh ohh yavruu güle güle kullanya şu tupper bana ço k pahalı geliyor nedense marka satın alıyormusum gibi geliyor sen neyin genel tekrarrını yapıyorsun buarada :s
banada öle geliyo du ama indiirm var diye dayanamadım kaplarım tamam o tnecerenin serisinide alıcam buldum ggden indirime onlarıda alıcam.mutfakta tamam bölelikle
türkçe konu çalışması yapmadım canım ben bütün konuları kapsar soru çözüyom türkçede
.güle güle kullan canım çok mu girmiş iindirime bak aklımı çelmeacıyorm o paraaya.çok canım sıkılıyor quiet manik depresif belirtileri başladı şuan özledim galiba sen sen ol gönderme askere zaten gitmicekmişte olaki aklınızdan geçti sakın diyorum.dur el emeğimi eklim buraya msjla uzun iş sıkılırım baktığn an silicem
Eki Görüntüle 370460 Eki Görüntüle 370461
bu arada koltukta çok güzel
harbiden de kaldı url sildim ama pehh. hüff üşendim msj a upload etmeye napcaz:26: onun fiyatları benim bütçeyi fazlasıyla aşıyor ,sen güle güle kullan şekerim hayırlı olsn.buarada bizimde 4.5 yılımız aynen dediğin gbii tek farkı isteiğin her an o tel ucunda olduğunu ve ulaşabileceğin zamanı bilmek,bu çok başka.çk mu uzaksınız sz ?çok şeker olmuş yaaa
baktım ama silsende kalıcak tatlım burda
biz zaten askerlik yapıyos gibi bişey5 şubatta görüştük bak bugün 18 mart
şöle indirme girmiş tupperlar tatlım 285 tllik set 5tane kap +1 servis 199 tl
gg den o şık servis seti var onun 3lüsü +kaşığınıda 142 ye buldum onlarıda alınca takım tamam
satıcıya msj yolladım bakalım elinde varmı varsa bu ayki maaş uçtu gitti :18:
benim seçimim
harbiden de kaldı url sildim ama pehh. hüff üşendim msj a upload etmeye napcaz:26: onun fiyatları benim bütçeyi fazlasıyla aşıyor ,sen güle güle kullan şekerim hayırlı olsn.buarada bizimde 4.5 yılımız aynen dediğin gbii tek farkı isteiğin her an o tel ucunda olduğunu ve ulaşabileceğin zamanı bilmek,bu çok başka.çk mu uzaksınız sz ?
hangi marka bide model lütfenkol kısımları ince ya ben öle istiyom
valla biz istediğmiz her anda konuşamıyoruz hftanın 6 günü çalışıyo
2 saatlik yol var ama ayarlayamıyoruz ki ha diyince
bilirim o duyguyu ben bzimde 1.5 saat ama aynı dert.nereye gelin gidceksin canım :) kız kol ksıımları dar değil okadar ,marka yok babamın arkadaşı yaptı .bir foto çekim istersen
beyimin memleketine.eğer atanamazsam o istanbula gelicek
yeni modalarda çok geniş ya öle istemiyom.kız resim çeksen koysan bulamazsam bide daha çok beğenirsem çatlarım alamadım diye söliyim
çok politiksin quiethakkınızda hayırlısı tatlım ya .tercihi sana bırakıyorum bir tuşuma bakar foto çok güzel modeller var ve daha güzelini bulursun emin ol canımcım
beyinin ve gelin gideceği memleketi dimedin ya ondan şeettimne politikliğimi gördün kız
babamın arkadaşı yaptı dedin ya.benim babamın arkadaşıda bizim yemek odasını yaptı ama hiç bi yerde bulamıyom aynısını ve benzerini
sen resmi yolla bulamazsam ruh halimden sen sorumlusun
beyinin ve gelin gideceği memleketi dimedin ya ondan şeettim.ya quiet dert ettiğine bak yaptırırız babamın arkadaşına
54 e gelin gidicem şekerüm
he dimi biliyom ben öle olanların ne kadar money olduğunuo kadar masraf yapamayız valla
quiettkız bnm 54 gelinn ya sennn enaaa.kızz bak mobilyacıda buldum sana ayrıcanaktan burada mobilyacılar çarşısı var kaç money dersen ayarlarız bişiler buarada buraya atanma şansında çok yüksekk ,bölge mahkemesi kuruldu buraya adliyeye dli gibi alı m yaptılr.sn 54 bn 34 gelinn nolcek böle