2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

hiçte bile neden cimrilikmiş yapailiyorsam neden para vereyim ki ,ayrıca devir idare devri :KK37:
erres kullanıcısından alıntı :nazar::KK1::KK1:

bugün bir indirimli eşyalar almışım ki sorma tupper yaktı beni :KK53::KK53:
onlarıda yapabilsem ah ne güzel olucak :KK9::KK9:

canım sana güveniyorum tupper ı bile yaparsın sen..artık yapınca bizimle de paylaşırsın..

çeyize dalmaktan dimi :KK52: kıs quiet çeyizinede bir şeyler yaptın mı el emeği göz nuru babında:KK53:

:KK1::KK1:
yok canım ya hiç sevmem öle danteldi falan.ama annem yaptı saolsun çeyizde hani gelirler ya ev görmeye o zman sererim sonra doğra anneme danteller :KK1:
ama 1 tane taaaaaa lise zamanında heves yapıp bi nevresim danteli örmüştüm çapa şeklinde hala bitmedi ama :KK1::KK1:
ama sitede avize yapan gördüm kesin yapıcam mutfağıma ondan :KK52:
bak bundan
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
ama ben böle süslemek yerine böle kullanıcam :KK52:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
:KK52::KK52::KK52:

ayy süperrr bunları unutmasamda yapsam.bende hiç hazetmiyorum danteli daha çok örgü sverim ama adettendir annem yapıyor dantel.bende olursa bebem için bile ördüğüm örgülerim vayyy:KK53: ,senin el emğiyle yaptığın var mı .bak bende yoğurt kovasından yaptım hem kendime hem görümcm doğm yapcak bebise yaptım.bi ara pm atarım sana çok basit :KK53:

ayy süperrr bunları unutmasamda yapsam.bende hiç hazetmiyorum danteli daha çok örgü sverim ama adettendir annem yapıyor dantel.bende olursa bebem için bile ördüğüm örgülerim vayyy:KK53: ,senin el emğiyle yaptığın var mı .bak bende yoğurt kovasından yaptım hem kendime hem görümcm doğm yapcak bebise yaptım.bi ara pm atarım sana çok basit :KK53:

ellerine sağlık canım olur ekle bakıyım bende :KK23:

bakıyorum sohbet günü bugün heralde

:KK17::KK17::KK17: çalıştınmı diye sorsan cevabım hayır :KK5::KK5::KK5:

bende bugün çalışmadım başka konular var çalışmam gereken sabahtan beri onlarla uğraşıyorum

sabahtan beri ev işi şuydu buydu çalışmadm yoruldumda kaldı valla :KK14:
ama yarın gezme iptal ders çalışmayı düşünüyorum.çalışıcam dediğim zaman olmuyo :KK14:

sabahtan beri ev işi şuydu buydu çalışmadm yoruldumda kaldı valla :KK14:
ama yarın gezme iptal ders çalışmayı düşünüyorum.çalışıcam dediğim zaman olmuyo :KK14:

yarın hava daha da bi sıcak olacakmış sanırım
ben gezerim tozarım aşkımla :KK48: :KK9:
azıcık stres atayım

Vah sohbetler başlamış hanımlar iyi sohbetler bende gezmedeyim bugün çalışamadım hic:KK37:Ama yarın gece calisicam ins. Haftayada dolu dolu geçirilmem bol bol calisicam:KK53:

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
bende sevdiceğimi özledim :KK14::KK14::KK14:
yakın olmanın kıymetini bilin sedulucum :KK14::KK14:

bilmez miyiz hiç :KK69:
ama biz yakınken bile özlüyoruz
2 sene geçti sanki hala cicim ayları gibi yaşıyoruz hayatı
seninki de gelsin artık yahu bi görüşün hasret giderin

ayy verdi şu linkleri çıkamadım içinden hepsinde gözzüm kaldıı yaaaa :KK52:

X