2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

hoşgeldin şekerim
yoruldum ya sırtım ağrıyo
yarın deneme yapıcam bakalım ne çıkıcak canım
sen naptın bakalım

Para kazanmak zor dimi harcamak gibi kolay degil Ben sabahtan bir deneme çözdüm Sonra 30 tarih 120 türkce çözüp apartman gunüne gittim Şimdide yalan dunyayı izliyorum aynı zamanda karışım problemi cozuyorum bugün denemede mat23 doğru 2 yanlış 5 boş türkce 25 doğru 5 yanlış tarihte 22 doğru 6 yanlış 2bos çok yanlışım çıkıyor matta düştü 25 falan yapıyordum ama bu sınavda 5 geometri sormuşlar

geometri açılar olsa bari
of çok canım sıkkın ya yorgunum hiç bi yerim tutmuyo
tatlım ben az uzunıyım kendime geliyim uyuyup kalmam inşallah

geometri açılar olsa bari
of çok canım sıkkın ya yorgunum hiç bi yerim tutmuyo
tatlım ben az uzunıyım kendime geliyim uyuyup kalmam inşallah

Canin neden sikkin yorgunsun diyemi ?Tamam canım dinlen sen erkenden uyu kendine gelirsin İki gun tatil zaten

kızlar merhabaaa.. bende bu yıl kpss ye giriicem.. beni de alın aranızaaa :))

bi çıkıp hava almak lazım arada beyine oksijen gitsin

sanki herşey üstüme üstume gelıyor . Ne yapsak kı dunde dısarı cıktım kafa dagıtmak icin ama fayda etmedi.

Dün bende esinle sahile yürüyüşe çıktım ama nafile ya ders çalışadım var calisiyorumda ama icim çok sıkılıyor 2 test sonra bırakıyorum napicam bilmiyorum senin 2 ay kaldı benim daha 4 ay var 6 aydır calisiyorum Allah emegimizin karşılığını verir ins. Allah yardımcımız olsun hepimizin

bende 2 test çözüyorum gerisi gelmiyo. Netimde artmıyo iyice panik oldum ;18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…