2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

tatlişkom burada o çarşı epeydr var ve güzel mobilyalar dolayısıyla çok mağazasıda var sıkıntı yapma.beyaz eşya fiyatlarından çok bilgim yok tabi bz abime bekodan almıstık fiyatlar fena değildi kanımca.eğer bayi tanıdıksa hediye bile verirler olabildiğince indirimde yparlar ,birde kampanyaları takip et gerçi bazen kampanya diye gidip hayal kırıklığına uğruyorsun, ya orada beyaz eşya fuarları felan oluyor ,spot mağazalar oluyor denildiği gibi uygun değilmi ki:26: . buraya hiç geldin mi kuzu ?

yok canım gelmedim
spot mağzalar var sirkecide ama garanti süresi kısa falan oluyo.mesela yenibosna tarafında bit pazarı var çok çok uygun herşey.vestelin bi yeri var demirkapı tarafında outlet yeri indirim var bol bol mesela şubatta evlilik fuarı vardı baya indirim varmış.tüyapta nisanda fuar var ama o fuarda sadece satıcılar içinmiş yoksa talan edicektim orayı

olsun kuzu burayı talan edersin kız inssan yaşayacağı yere gelmezmi ilahii gel gel burasıda öyle uçuk değil yni öyle olduğünu düşünüyorum

kızlarrrrr Osmanlıda bekar kızlardan mücerred (bekarlık) vergisi alınıyormuş,şimdilerdede böyle bir vergi sistemi gelicekmiş yanılmıyorsam.bundan ötürü başını bağlayamaayan ,baş bağlayacak adayı olmayanlara duyuurulur ,hemen kendilerine müsait bir koca bulsunlar.yoksa salyaneler(maaş) devletin koynna giricek habarınız olaaa

Evet bugün nasıl gecti gunünüz neler yaptınız anlatın bakalım hatunlar

Evet bugün nasıl gecti gunünüz neler yaptınız anlatın bakalım hatunlar

valla ben ders çalışamadım yine
çeyiz için aldıklarımı hesapladım ne kadar tutmuş diye liste yaptım bi deftere oraya eklicem artık
sen naptın canım mis mis ders çalıştınmı

kızlaaarr ben geldm..valla fink atıosunuz he kk topiclerinde

yahu sizin yaşlar kaç bu arada? benm 23-24 gibi bişi.. :) yaşlılık psikoljisine grmeye bşladım..her sene 24 gezcem

valla ben ders çalışamadım yine
çeyiz için aldıklarımı hesapladım ne kadar tutmuş diye liste yaptım bi deftere oraya eklicem artık
sen naptın canım mis mis ders çalıştınmı

Ben temizlik yaptim sonra tarih sorusu çözdüm ara verip baya bir epilasyon aleti araştırması yaptım begendim ve kocam aldı saolsun salı gunü gelicek islak kuru çalışıyormuş beğendim çok Sonra birazdaha soru çözdüm sıkıldım bıraktım buraya muhabbete geldimSen neler aldın çeyizine sen şimdi çeyiz derdindesinBurada bir mağazada gördüm tac nevresim takımlarında indirim. Var çift kişilik 80 tl özdilek olanlarda90 danecekler hanginden alayım 2 takım alicam

Son düzenleme:
kızlaaarr ben geldm..valla fink atıosunuz he kk topiclerinde

yahu sizin yaşlar kaç bu arada? benm 23-24 gibi bişi.. :) yaşlılık psikoljisine grmeye bşladım..her sene 24 gezcem

ooo kk kazan biz kepçe
bende 25 canım 5 sene kitledim kendimi bu yaşa her yıl 25im
aslında 24 te 2012 yılı itibariyle 25 olduk sonbahara hazırlıyorum kendimi

canım bende alıcam ama araştıramadım hala braun alıcam senin kinin markası ne bakim bende
canım taçın nevresimini tavsiye ederim benim çeyiz topicinde çoğu nevresimim taç.pamuk saten tavsiye ederim.bide percale ürünü var onlar güzel ranforcelerini alma eski kalitesi yok.eğer 80 tl olan ranforce yse sana bi link veriyim ordan al ben ordan aldım 60 tl ye taçın ürününe bin basar valla

Tac alayım dedim ama pek emin değilim özdilek falanda var ver bakayım linki bakayım

ana ven seni daha yaşlı sandım bize göre evli barklı çocuklu..maşallhh ya..

yaşlandık be ya
yok kız 6 ay oldu evleneli cocuk yok daha var ona baya biGencim ben bacim

Tac alayım dedim ama pek emin değilim özdilek falanda var ver bakayım linki bakayım

ayy allahmı söyletti ne çocuk filan nyse daha yeni evliymişsn ve ayrıyeten yaşın ufk zaten.. gezin tozun valla eşinizle sınvdan snraa..
çocuk ayak bağı yaaa

ay bunları konuşan ben, birde anasınıfı öğretmeni olacam

Guiet tatlım epilasyon braun 7891 modeli bu yazıp arat özelliklerine bak gittigidiyordan aldik kargo dahil 229 tl asıl fiyatı 369 falan ucuza bulduk

Bu yıl tayin var sanırım bizim pek belli değil 11 Mayıs'ta belli olacak 2 yıl Güneydoğu'ya gidicez:18:Güneydoğu dönüşü olur nasipse benimde KPSS var daha hersey belirsiz

ana ven seni daha yaşlı sandım bize göre evli barklı çocuklu..maşallhh ya..
yaşlandık be ya

ya söle böle çok moral oldu

burada da buldum seniiii burda da mı çeyiz konuşuyon kız

canım her zman her yerde konuşmadığım an yok bu aralar

bunu aldım
NEVRESM TAKIMLARI| KRETON TAKIMLAR| ift Kiilik | Aran Clasy | Nevresim Takm ift Kiilik Hare-V2
bunu anneme aldım benim olcak galba
NEVRESM TAKIMLARI| RANFORCE TAKIMLAR| ift Kiilik | Aran Clasy | Ranforce Nevresim Takm ift Kiilik Pure-V2
kargo 2 günde geldi paketi falan güzeldi memnun kaldım kumaşlarıda iyi denizli ya
bide bunları aldım bunlarda uşaktan
Ranforce Royalty Yeşil Çift Kişilik 4 Mevsim Seti | Çift Kişilik
buda çok güzel kumaş yeşili biraz daha açık yeşil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…