2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

Çarşaf havlu çok lazım oluyor bol bol alın kizlar bende size tavsiye Guiet bakarsın yetmezse sana alirsinindirim denk gelince

havluları zaten mahmutpaşadan alcam paketle orası harika ya harry poterın okul kitabı aldığı yer gibi bayılıyorum oraya

Tencere Korkmaz'ın 2 takımı var bende birinin kulpları silikon onu set olarak aldım kulpları Demir tomul 3lu Aldım bide 3lu olan 100 tl di

Tencere Korkmaz'ın 2 takımı var bende birinin kulpları silikon onu set olarak aldım kulpları Demir tomul 3lu Aldım bide 3lu olan 100 tl di

tutma yerleri çok ısınmıyo dimi canım
ben bunu istiyorum http://www.stokburada.com/images_buyuk/f55/Korkmaz-A1606-Perla-4lu-Tencere-_218055_1.jpg
ama 5 lt olmıcak
emsanında bunlar
http://www.nishev.com/FB,480,44,emsan-yakamoz-8-parca-tencere-seti-set-urunler-emsan.jpg

bunlarıda tek tek alıcam 4 taneyi napıyım :S

Son düzenleme:
Linkleri Yapistiramiyorum canım bu gorsellerdeki ikinci resimleri tombul 3lu ile indirim yazıyor baya bir asarida kırmızı yazıyla onun çapraz üstünde silikon küllü set var bende tost makinası falan var icinde siyah kulplu

ilkinde yapıştı canım

yaaaaaaaaaaa çoooooooook güzel bu
bende istiyorum bundan ama böle set almam tek vardır inşallah

Tencere takımıda vardı bunun araştır bı bulursun ins. Ben set aldım hepsi bir olsun diye uğraşmamak iciin tost makinadüşünülelim faln yoktu iyi olduMarka olarakta kaliteli ben memnunum ısınmada yapmiyor

Tencere takımıda vardı bunun araştır bı bulursun ins. Ben set aldım hepsi bir olsun diye uğraşmamak iciin tost makinadüşünülelim faln yoktu iyi olduMarka olarakta kaliteli ben memnunum ısınmada yapmiyor

buldum buldum
bak gece gece neler sokuyosun aklıma okyonus
5 li set bundan alıcam 6lt anneme veririm tavayıda gerisi bana kalır
saol arkadaşım

Plastik kulpunda alma canım bu tarz al bence digerlerinin kulpları çok büyük dürüyor ben beğenmedim benim öyle plastik kulplu tencerem var bı tane Tello'na bulaşık makinasında çok yer kaplıyor plastik kulpları yanlara doğru uzun hiç beğenmiyorum zaten hediye geldi ben hayatta almadım onu para verip

bende işte ısınma sorununu düşünüyodum.bunlar hem istediğim tarzda hem tutma yerleri tek çelik değil alcam gitcek valla

bende işte ısınma sorununu düşünüyodum.bunlar hem istediğim tarzda hem tutma yerleri tek çelik değil alcam gitcek valla

Al valla şiddetle tavsiye ediyorum hem sade sık duruyor ben çok memnunum kulplarında ısınma yapmiyor al gitsin bir ornek kullanalim

Al valla şiddetle tavsiye ediyorum hem sade sık duruyor ben çok memnunum kulplarında ısınma yapmiyor al gitsin bir ornek kullanalim

olur valla canım
ama bak bu diğer beğendiğimden daha çok yattaı aklımda hatta emsanı bile solladı

okyonuscum saol canım bak muhabbet etmemiz iyi oldu tenceredede karar kıldım sayende
ben ufaktan kaçıyoum uykum geldi
yarın görüşürüz canım iyi geceelr

okyonuscum saol canım bak muhabbet etmemiz iyi oldu tenceredede karar kıldım sayende
ben ufaktan kaçıyoum uykum geldi
yarın görüşürüz canım iyi geceelr

İyi geceler canım böyle muhabbet edelim arada iyi oluyor hem kafa dağıtıyoruz Tencere isin tamam ozaman artık başka çeyize eşyasına yogunlasirsinÖptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…