Çarşaf havlu çok lazım oluyor bol bol alın kizlar bende size tavsiyeGuiet bakarsın yetmezse sana alirsinindirim denk gelince
tencerede iki model belirledim ama yemek takımında kararsızım hala seçenek yapıp sevdiceğime sunucam
tencere bende korkmaz bide emsan beğendim 3 tane tencersini alcam o kdar.düdüklü tefal alıcam ben herşey aklımda nette işte para yok şu an hepsini almaya
Tencere Korkmaz'ın 2 takımı var bende birinin kulpları silikon onu set olarak aldım kulpları Demir tomul 3lu Aldım bide 3lu olan 100 tl di
çeyiz topiği yaptık burayı daneyse kızlar ben gittim iyi geceler
korkmaz tencere takimi - Google'da Ara
Benimki bunlar ilk set ısınma yapmıyor ikincisi ısınma yapıyor kulplari
Linkleri Yapistiramiyorum canım bu gorsellerdeki ikinci resimleri tombul 3lu ile indirim yazıyor baya bir asarida kırmızı yazıyla onun çapraz üstünde silikon küllü set var bende tost makinası falan var icinde siyah kulplu
Bak buldum bu iste kulplarında ince kuLlanisli
Korkmaz A1717 Flora Hiper Tencere Seti 19 Para - Nebbu.com - Ne ararsan bir arada burada!
yaaaaaaaaaaa çoooooooook güzel bu
bende istiyorum bundan ama böle set almam tek vardır inşallah
Tencere takımıda vardı bunun araştır bı bulursun ins. Ben set aldım hepsi bir olsun diye uğraşmamak iciin tost makinadüşünülelim faln yoktu iyi olduMarka olarakta kaliteli ben memnunum ısınmada yapmiyor
Plastik kulpunda alma canım bu tarz al bence digerlerinin kulpları çok büyük dürüyor ben beğenmedim benim öyle plastik kulplu tencerem var bı tane Tello'na bulaşık makinasında çok yer kaplıyor plastik kulpları yanlara doğru uzun hiç beğenmiyorum zaten hediye geldi ben hayatta almadım onu para verip
bende işte ısınma sorununu düşünüyodum.bunlar hem istediğim tarzda hem tutma yerleri tek çelik değil alcam gitcek valla
Al valla şiddetle tavsiye ediyorum hem sade sık duruyor ben çok memnunum kulplarında ısınma yapmiyor al gitsinbir ornek kullanalim
okyonuscum saol canım bak muhabbet etmemiz iyi oldu tenceredede karar kıldım sayende
ben ufaktan kaçıyoum uykum geldi
yarın görüşürüz canım iyi geceelr