- 25 Şubat 2012
- 779
- 0
ayy allahmı söyletti ne çocuk filannyse daha yeni evliymişsn ve ayrıyeten yaşın ufk zaten.. gezin tozun valla eşinizle sınvdan snraa..
çocuk ayak bağı yaaa
ay bunları konuşan ben, birde anasınıfı öğretmeni olacam
Guiet tatlım epilasyon braun 7891 modeli bu yazıp arat özelliklerine bak gittigidiyordan aldik kargo dahil 229 tl asıl fiyatı 369 falan ucuza bulduk
ya söle böle çok moral oldu
canım her zman her yerde konuşmadığım an yok bu aralar
bunu aldım
NEVRESM TAKIMLARI| KRETON TAKIMLAR| ift Kiilik | Aran Clasy | Nevresim Takm ift Kiilik Hare-V2
bunu anneme aldım benim olcak galba
NEVRESM TAKIMLARI| RANFORCE TAKIMLAR| ift Kiilik | Aran Clasy | Ranforce Nevresim Takm ift Kiilik Pure-V2
kargo 2 günde geldi paketi falan güzeldi memnun kaldım kumaşlarıda iyi denizli ya
bide bunları aldım bunlarda uşaktan
Ranforce Royalty Yeşil Çift Kişilik 4 Mevsim Seti | Çift Kişilik
buda çok güzel kumaş yeşili biraz daha açık yeşil ama
Allah yardımcımız olsun
ben de açıköğretim 3. sınıf öğrencisiyim kpssye lise seviyesinden hazırlanıyorum çok zor ya ne acayip sorular var onu kazanmak imkansız gibi birşey gibi ya da imkan gıcık kpss
sende en az 15 tane vardır çocuk
saol canım
ben de çeyizle bozdum kafayıkpssye hazırlanıyorum ben de. ders çalışırken de arada çeyiz için alacaklarımı listeliyorum yaa
yok canım şuan okuyorum işte...ama zamanında çalıştığım için 15 - 25 oluyordu her tür bedeninden
bebekler- 3-4 yaş.5 yaş.6 yaş gibi
çoooooooooooooooooooooook iyi anlıyorum seni
ama ben kendimi motive ediroyum kpss ile atanıyım ki çeyiz için aldıklarımın taksitlerini hemen ödiyim
sonra paralar bize kalsın dimi şekerim :13:
Benim çeyiz derdim bitti ama eksik çıkıyor hep nevresim takımı alıcam yine 6takm var az geldi gözüme
çalışmadığım için küçük şeyleri alabiliyorum ben de şimdi
Tencere yemek takımı catal bıçak takımını ne marka aldınız kizlar? Ben yemek takimim Kütahya porselen kadik takımı ve tencere takımımda korkmaz memnunum çok tavsiye ederimTencere takımımı 750 tl ye almıştık içerisinde düduklu tencere çaydanlık tost makinası cezve takimii 5 tane tencere var
ya gerçektenmi 8 tane yeter diyodum bende
canım kampanyaları sürekli takip et ben uyguna buldukça alıyorum valla dayanmıyorum ya
şimdi mayıs geliyo annelere güün için indrim yaparlar küçük ev aletlerini alıcam
Tencere yemek takımı catal bıçak takımını ne marka aldınız kizlar? Ben yemek takimim Kütahya porselen kadik takımı ve tencere takımımda korkmaz memnunum çok tavsiye ederimTencere takımımı 750 tl ye almıştık içerisinde düduklu tencere çaydanlık tost makinası cezve takimii 5 tane tencere var
canım kampanyaları sürekli takip et ben uyguna buldukça alıyorum valla dayanmıyorum ya
şimdi mayıs geliyo annelere güün için indrim yaparlar küçük ev aletlerini alıcam
kampanyalara dayanamıyorum canım zatenanneler gününü doğru dedin kampanyaları takip etmek lazım