2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

canım sana güveniyorum tupper ı bile yaparsın sen..artık yapınca bizimle de paylaşırsın..

çeyize dalmaktan dimi kıs quiet çeyizinede bir şeyler yaptın mı el emeği göz nuru babında

yok canım ya hiç sevmem öle danteldi falan.ama annem yaptı saolsun çeyizde hani gelirler ya ev görmeye o zman sererim sonra doğra anneme danteller
ama 1 tane taaaaaa lise zamanında heves yapıp bi nevresim danteli örmüştüm çapa şeklinde hala bitmedi ama
ama sitede avize yapan gördüm kesin yapıcam mutfağıma ondan
bak bundan
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
ama ben böle süslemek yerine böle kullanıcam
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

ayy süperrr bunları unutmasamda yapsam.bende hiç hazetmiyorum danteli daha çok örgü sverim ama adettendir annem yapıyor dantel.bende olursa bebem için bile ördüğüm örgülerim vayyy ,senin el emğiyle yaptığın var mı .bak bende yoğurt kovasından yaptım hem kendime hem görümcm doğm yapcak bebise yaptım.bi ara pm atarım sana çok basit

ellerine sağlık canım olur ekle bakıyım bende

bakıyorum sohbet günü bugün heralde

çalıştınmı diye sorsan cevabım hayır

bende bugün çalışmadım başka konular var çalışmam gereken sabahtan beri onlarla uğraşıyorum

sabahtan beri ev işi şuydu buydu çalışmadm yoruldumda kaldı valla
ama yarın gezme iptal ders çalışmayı düşünüyorum.çalışıcam dediğim zaman olmuyo

sabahtan beri ev işi şuydu buydu çalışmadm yoruldumda kaldı valla
ama yarın gezme iptal ders çalışmayı düşünüyorum.çalışıcam dediğim zaman olmuyo

yarın hava daha da bi sıcak olacakmış sanırım
ben gezerim tozarım aşkımla
azıcık stres atayım

Vah sohbetler başlamış hanımlar iyi sohbetler bende gezmedeyim bugün çalışamadım hicAma yarın gece calisicam ins. Haftayada dolu dolu geçirilmem bol bol calisicam

bende sevdiceğimi özledim
yakın olmanın kıymetini bilin sedulucum

bilmez miyiz hiç
ama biz yakınken bile özlüyoruz
2 sene geçti sanki hala cicim ayları gibi yaşıyoruz hayatı
seninki de gelsin artık yahu bi görüşün hasret giderin

ayy verdi şu linkleri çıkamadım içinden hepsinde gözzüm kaldıı yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…