banka istiyosan tabiki git canım...bende hep banka banka diyodum ama kuzenim bankada suan ve özel cok zor kpssye yönel dedi o yüzden bu yılı kpssye ayırdım...ama kendinde deiğin gibi kpssye diğer senelerdede girebilirsin hem sevgilinde cok sevinmiş,şartları falan iyice öğren belkede sıkıntı yapmana bile gerek kalmıcak 6 ayı doldurunca biçok bankada şube değişimi yapılabiliyo diye biliyorum çünkü.
hemen aboneliğe ekliyorum bu topiği
çok sık girmiyorum ama arada katılırım muhabbete.
gy-gk hariç ben bir de eğitim çalıştığım için çok sıkılıyorum bocalıyorum çoğu zaman kızlar özellikle de matematiğe fazla zaman ayıramadığım için üzülüyorum
nette araştrıdım rahatladım biraz
beni gönderdikleri şube yeni açılıyo benim korkum kadrolu almaları
ama gişeye direkt almıyolarmış 6 ay destek çalışılıoymuş ayda 11 gün çalışıp 550 tl alıyosun ssk ve özel sigorta da var ayrıca bide yemek ayrıca
6 ay derlerse hemen kabul ederim zaten
ama 1 yıllık sözleşmelerde değişmiyo diye biliyorum ben 6 ay derlerse hemen atlarım valla
ne güzel işte canımm umarım 6aylıktırda bütün istediklerin birarada olur ve 11 günde 550lira cok iyi... kpss çalışmanada vakit kalır hemde istediğin yerde çalışıyo olursun
kızlar sizde dua edin 6 aylık olsun
imkanı iyi çok şükür ya evimede yakın
bakalım olur inşallah tabi destek olarak
topic içeriği değişince konuyu taşıyo editörler dedik bari muhabbet edicez burası olsun
aynı dert bendede vardı 1 haftada fenalık geldi alan çalıştım bende
canım matta tek tavsyem konu çalış soruları tv izlerken bile çözebilrisin
kızlar sizde dua edin 6 aylık olsun
imkanı iyi çok şükür ya evimede yakın
bakalım olur inşallah tabi destek olarak
evet canım şubede görüşme :18:inş canım yarın dimi görüşmen???
Allah gönlüne göre versin canım