2012 kpss yoldaşları stres atalım birazda :))))

hoşgeldin şekerim :KK23:
yoruldum ya sırtım ağrıyo :KK25:
yarın deneme yapıcam bakalım ne çıkıcak canım :KK19:
sen naptın bakalım :KK34:

Para kazanmak zor dimi harcamak gibi kolay degil :KK53:Ben sabahtan bir deneme çözdüm Sonra 30 tarih 120 türkce çözüp apartman gunüne gittim :KK53:Şimdide yalan dunyayı izliyorum aynı zamanda karışım problemi cozuyorum:KK9: bugün denemede mat23 doğru 2 yanlış 5 boş türkce 25 doğru 5 yanlış tarihte 22 doğru 6 yanlış 2bos :KK37: çok yanlışım çıkıyor matta düştü 25 falan yapıyordum ama bu sınavda 5 geometri sormuşlar :KK37:

Para kazanmak zor dimi harcamak gibi kolay degil :KK53:Ben sabahtan bir deneme çözdüm Sonra 30 tarih 120 türkce çözüp apartman gunüne gittim :KK53:Şimdide yalan dunyayı izliyorum aynı zamanda karışım problemi cozuyorum:KK9: bugün denemede mat23 doğru 2 yanlış 5 boş türkce 25 doğru 5 yanlış tarihte 22 doğru 6 yanlış 2bos :KK37: çok yanlışım çıkıyor matta düştü 25 falan yapıyordum ama bu sınavda 5 geometri sormuşlar :KK37:

geometri açılar olsa bari :KK1:
of çok canım sıkkın ya yorgunum hiç bi yerim tutmuyo :KK53:
tatlım ben az uzunıyım kendime geliyim uyuyup kalmam inşallah :KK52::KK52:

geometri açılar olsa bari :KK1:
of çok canım sıkkın ya yorgunum hiç bi yerim tutmuyo :KK53:
tatlım ben az uzunıyım kendime geliyim uyuyup kalmam inşallah :KK52::KK52:

Canin neden sikkin yorgunsun diyemi ?Tamam canım dinlen sen erkenden uyu kendine gelirsin :KK19:İki gun tatil zaten :KK53:

kızlar merhabaaa.. bende bu yıl kpss ye giriicem.. beni de alın aranızaaa :)):KK3:

sanki herşey üstüme üstume gelıyor . Ne yapsak kı dunde dısarı cıktım kafa dagıtmak icin ama fayda etmedi.

Dün bende esinle sahile yürüyüşe çıktım ama nafile ya ders çalışadım var calisiyorumda ama icim çok sıkılıyor 2 test sonra bırakıyorum napicam bilmiyorum senin 2 ay kaldı benim daha 4 ay var :KK53:6 aydır calisiyorum Allah emegimizin karşılığını verir ins. Allah yardımcımız olsun hepimizin

Dün bende esinle sahile yürüyüşe çıktım ama nafile ya ders çalışadım var calisiyorumda ama icim çok sıkılıyor 2 test sonra bırakıyorum napicam bilmiyorum senin 2 ay kaldı benim daha 4 ay var :KK53:6 aydır calisiyorum Allah emegimizin karşılığını verir ins. Allah yardımcımız olsun hepimizin

bende 2 test çözüyorum gerisi gelmiyo. Netimde artmıyo iyice panik oldum ;:-)18:

X