- 21 Ağustos 2015
- 31.347
- 95.028
- 37
İste madem aldın 5bınlık al yuzukle es degr olsn gfklgklgfkgkfBin liraya yüzük değil çiçek alıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İste madem aldın 5bınlık al yuzukle es degr olsn gfklgklgfkgkfBin liraya yüzük değil çiçek alıyor.
Yorumları hayretle okuyorum ama buraya yazabildiğim kadarıyla yazdım tabiki. Ayşe fama gibi evlenmedim 4 yıl sevgiliydik Sonrasında evlendik o zamanlar alkol tüketmiyordu Bende namaz kılmıyordum.Ayrıca herkes eşimin işi yokmuş gibi anlamış eşim kurye ve ayrıca motor kiralama işi yapıyor şu sıralar motorları satmaya çalışıyor başka bir şeye yatırım yapmak için.2 aydır motorların bakımı tamiri ve satışlarıyla uğraştığı için ne yaptığını bilemiyorum dedim. Gece geç saatte geliyor Alkol konusuna gelince ne yazık ki arada sırada olmuyor artık. Benim söylediğim ve rahatsız olduğum hiçbir şey umrunda değil. Sizin eğer benim gibi eşiniz olursa boşarsınızÇok sıkıcı ve bunaltıcı bir tipsiniz.adama hiç huzur vermiyorsunuz okurken bile daraldim.ara sıra alkol almakta ne var ? Alkol illegal bir madde değil illegal maddeler alsaydı uyuşturucu gibi o zaman bu adamdan adam olmaz derdim siz namaz kiliyormussunuz ok iyi evlenirken bilmiyor muydunuz bu derece farklı olduğunuzu ?işte yaşım geldi evleneyim Ayşe Fatma evlenmiş evleneyim instagrama foto atayım mutlu olduğumu görsünler diye evleneyim kafasında olanlar böyle karakter çatışması yapıyor,buralarda ağlıyor ondan sonra.
Birde soyledikleriniz de çelişki var ben yüzük istiyordum ama o bin tane gül aldı diyorsunuz maddi durum sıkıntili ise yüzük istemeniz daha abes cunku bir yüzük ki muhtemelen tektaş bilmemnetas istemissinizdir onlar 3bin TL'den başlıyor yani çiçek her bakımdan daha karlı bu durumda.
Yani özetle taalepkar ve bunaltici,adamı cırt cırt arayıp birde çocuk gibi engelleyen bunaltıcı bir tipin hezeyanlarini okuduk ve yorum yaptık önce kendinizi düzeltmeniz gerekiyor bu kafayla mutlu olamazsınız.
Ben eşinizin yerinde olsam sizi bosardim çok net.
Çalışmıyorum ben zaten eşime bana yüzük al diye tutturmadım ayrıca istediğim yüzün tektaş falan değildi aksesuar olarak altın yüzük istemiştim 700 800 tl civarı o da durumun düzeldiğinde alır mısın diye sormuştum. Kendimi açıklamaktan derdimi unuttum. Evet çok yargılıyorum bu konuda haklısınız Ama eşim iş hayatı olsun başka bir şeylet olsn bana pek anlatmaz belki de sürekli yadırgadığım içinBen şunu anlamıyorum. Ülke olarak ekonomik anlamda bı sıkıntı mevcut ve işi rast gitmeyen planları bozulan insanlar var . Ve çoğu ev gecindirme yukunu omuzlayan aile babası profilleri. Siz çalışıyormusunuz bilmiyorum ama .. Şimdi borcunuz var tamam yüzük istiyorsunuz bu da hakkınız icinizde kalmıştır tamam. Adam bı bira içmiş diye nasıl alkolik oluyor aklım almadı bunu. Kafasını dağıtamaz mi bu adam ? Evli olabilirsiniz ama sahibi değilsiniz . Burada sorun eve geliş saati.. Gece dortlerde evde olmamasi. Alkol alması değil . Tekrar tekrar okudum dedim adam alkol alıp birsey yaptı heralde kadıncagiza. Eş demek dostta demektir siz karşısına geçmiş yargılıyorsunuz bunu elde yapar. Alkolik değil bu adam ekonomik buhran yaşıyor belliki . Bı birayla alkolik olunmaz. Siz çocuk istiyorsunuz muhtemelen daha da korkuyor yetersiz hissediyor belki. Çocuktan önce.. İyi günde kötü günde ya hani destekmi olsanız psikolojik olarak eşinize .. Eve geliş saatini düzenleyecek sorun bu. Gerisi iletişim eksikliği.
ben de yorumları hayretle okumanıza hayret ettim. insanlar evliliğinizin yolunda olmadığını bu evliliğe çocuk getirmenizin doğru olmadığını eşinizin alkolizme doğru gittiğini söylemiş ve evet boşanmak için yeterli sebepler. neye şaşırdınızYorumları hayretle okuyorum ama buraya yazabildiğim kadarıyla yazdım tabiki. Ayşe fama gibi evlenmedim 4 yıl sevgiliydik Sonrasında evlendik o zamanlar alkol tüketmiyordu Bende namaz kılmıyordum.Ayrıca herkes eşimin işi yokmuş gibi anlamış eşim kurye ve ayrıca motor kiralama işi yapıyor şu sıralar motorları satmaya çalışıyor başka bir şeye yatırım yapmak için.2 aydır motorların bakımı tamiri ve satışlarıyla uğraştığı için ne yaptığını bilemiyorum dedim. Gece geç saatte geliyor Alkol konusuna gelince ne yazık ki arada sırada olmuyor artık. Benim söylediğim ve rahatsız olduğum hiçbir şey umrunda değil. Sizin eğer benim gibi eşiniz olursa boşarsınız
Sorun yüzük değil eşiniz size yüzük alır alabilir hallolur yani . Ama dertleşin sorun konuşun yani. Birde çalışabilirsiniz çocuk yoksa naçizane düşüncem. Ben duramazdim evde ..Çalışmıyorum ben zaten eşime bana yüzük al diye tutturmadım ayrıca istediğim yüzün tektaş falan değildi aksesuar olarak altın yüzük istemiştim 700 800 tl civarı o da durumun düzeldiğinde alır mısın diye sormuştum. Kendimi açıklamaktan derdimi unuttum. Evet çok yargılıyorum bu konuda haklısınız Ama eşim iş hayatı olsun başka bir şeylet olsn bana pek anlatmaz belki de sürekli yadırgadığım için
Doğru düzgün işi var kuryelik yapıyor ve Motosiklet kiralama işi yapıyor. Altın yüzük olayı yanlış anlaşıldı tek taş gibi bir şey değil aksesuar yüzüklerinden istemiştim 700 800 tl civarıydıNe kadar iyimsersin. Kocan gece dörde kadar eve gelmiyor, foto atmiyor,sana dönmüyor. Annesindedir diyorsun. Bence alemlerde ama yalnız mı, başka kadınla mi, günahını almayayım.
Ayrıca adamın doğru düzgün işi yok, borc içindesiniz, evliliğinize evlilik denmez, alkol problemi var, adam iyice gözünüze batmış. Devam mı edeceksiniz boşanacak misiniz belli değil,
Siz bebek için cabaliyorsunuz.
Niye? Alkolik,sorumsuz bir babası olsun diye mi? Doğru düzgün sskli isi de yok, bosasan nafaka alıp bebeğine bakasin.
İkinci olarak maden borç içindesiniz neden altın yüzük istiyorsunuz???
Yani eşiniz ayrı olay,siz ayrı olay.
Ne diyeyim, bebek işini erteleyin. Yazık,sabinin ne günahı var böyle mutsuz evde, kavga dövüş,kit kanaat yaşasın.
Neden?
Sizin anne olma hevesiniz var.
Bence bu bencillik
Net bir tavır nasıl koyabilirim Nasıl yapabilirim bunuCümleniz size ilginç gelmiyor mu "çocuk istiyorum yumurtlama günümde eve gelmedi" çocuk istiyorum değil istiyoruz diye cümle kurabildiğinizde yapılır. Çocuk yalnızca sizin değil. Diğer meselelere gelince kocanıza karşı bir tavır koyamamışsınız. Sadece karşısına geçip dırdır ediyorsunuz. Tavır başka bir şeydir nettir . Konuşmayı gerektirmez. Arkadaşına yapıyosun bana yapmıyorsun şeklinde kendinizii onlarla kıyaslayıp ezmeyin.
Neden dalga geçeyim yahu ulaşamadığım için ihtimalleri söyledim annesini ben kendim tahmin ettim kafam dolu ondan içiyorum diyen de eşim olduğu için onun söylediğini yazdım. Kendimi kandırsam burda işim ne ya dert bile etmem? Bu ne saçma bir yorumkemalim yapmaz düşüncesindesiniz, sizin gözünüzü açmaya çalışan üye arkadaşlara yok annesi yok kafası doluydu diyerek dalga geçiyorsunuz sanırım, madem annesine üzgün bunu biliyorsunuz e bu tantana ne ? ya da sırf anne meselesinden diye kendinizi kandırmaya bu kadar hevesliyseniz yorumlarımız size yardım etmez
bu evliliği çocuk kurtarır deyip birde çocuk yaparsanız şaşırmam
Yok daha neler hanımefendi annesinin numarası bende de kayıtlı aradığını gösterdiSaçma olacak belki ama bana aldatıyor gibi geldi.
Hatta içip içip eve gelip ağladığı akşam, anası aradığı için değil başka birinin yanından gelip vicdan yaptığı için bile olabilir.