- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
benim kızımda da oldu çok fena alnına boynuna kadar yayılmıştı. her gün pamukla ılık su ile sildim iki günde bir bepanten sürdüm çok ince şekilde ve boynunu sıkan kıyafetler giydirmedim,oda ısısını da düşürdüm birden geçti şimdi yok şükür.
kullanan varsa ve bilgi verirse çok sevinirim , kızımın poposu çok azıcık kızarmıştı ama çok az ,bende çoğalmadan hemen krem süreyim dedim ( pamukla sildim bu arada ) sebamed pişik kremi almıştım ,gece sürdüm 3 saat sonra açtığımda kızımın poposu felaketti derisi soyulmuş , ciğer gibi pişmişti , bir şekilde geçirdik biz ama şimdi hangi pişik kremini kullanıcağımı bilemiyorum yardım edin :26::26::26:
valla canım benim sanssızlığım doktordsan oldu galiba bi doz ilaç verdiler oda hiç fayda etmedi doğum sırasında hiç vermediler zaten .benimkide cıkarıyo alttan ama yinede cok kıvranıyo rezeneye basladım bende inş. fayda eder
bende deneyeyim hemen ama hangi bepanteni kullandınız bir resim koysanız
Canım su an disaridayim o yüzden resim cekemedim bende ki mavi şeritli olan bepanten krem yazıyor plus degıl. Yağlı bi krem degıl cildin emdigi bi krem.
Canım su an disaridayim o yüzden resim cekemedim bende ki mavi şeritli olan bepanten krem yazıyor plus degıl. Yağlı bi krem degıl cildin emdigi bi krem.
Arkadaşlar bebeğiniz uyuduğu zaman emzirmek için uyandırıyor musunuz? benim oğlum bazen birkaç saat uyanık oluyor, hep emmek istiyor sonra da uyuyor bazen 3 saati geçiyor . bu sürede uyandırsam mı acaba. siz ne yapıyorsunuz?
ayy cok sukur buldum burayı:)) ya aramadan ugrasmadan hemen topiğe gırmek ıcın ne yapmalıyım acaba bılen var mı
canım benımkıde uyuyo maşallah ılk zamanlar saat başı uyanıodum emzırmek ıcın uzun sure ugrasıodum emsın dıye bıraz emdimi gazıyla ugrasıodum acayıp uykusuz kalıodum sımdı bırakıorum valla ne zaman canı ısterse o zaman:)) oda alıstı zaten yaklasık 3 saatte bı uyanıo..hem daha ıstahlı oluyo hemde huysuzluk yapmıo..3saati gecırmemeye calıs yınede bence.Arkadaşlar bebeğiniz uyuduğu zaman emzirmek için uyandırıyor musunuz? benim oğlum bazen birkaç saat uyanık oluyor, hep emmek istiyor sonra da uyuyor bazen 3 saati geçiyor . bu sürede uyandırsam mı acaba. siz ne yapıyorsunuz?
sık kullanılanlara ekle cnm yada kasım annelerı yazan yere tıkla ordanda cıkıyo aşagıda
rezeneyi önerenlere çok teşekkür ederim..
rezene çayını içmeye başladım akşamdan beriben baya tuvalete çıkmaya başladım bebiş de rahatladııı
ama ben oğluma içirmiyorum
bugün gayet rahat uyuyor denemeyenlere ve bebişi gaz sancısı çekenlere şiddetle öneririmm
Arkadaşlar bebeğiniz uyuduğu zaman emzirmek için uyandırıyor musunuz? benim oğlum bazen birkaç saat uyanık oluyor, hep emmek istiyor sonra da uyuyor bazen 3 saati geçiyor . bu sürede uyandırsam mı acaba. siz ne yapıyorsunuz?
ben gündüzleri bazen uyanmasını beklemiyorum hafif hareketlendiği zaman alıp emziriyorum.. geceleri ağlayıp uyandırdığı zaman emziriyorum 4 saat falan uyuyor
çünkü uyandırsam daha kötü uykuyu alamayınca daha çok bağırıyor..
bir de kusmaya başladı bir kaç gündür.. 2 gece önce iki yemek kaşığı kadar kustu burnundan bile süt geldi..bazen şaşırıp kalıyorum..
Maşallah maşallahikinizin bebeklerinize de benimkisi hem gündüz uyanık hep meme ağızında olacak hanımın mememi monte edeceğim artık ağzına neredeyse , gündüz yarım saatte bir uyanıyor uyuyunca , gecede taş patlasın en çok 2 saat uyuyor oda mıkır mıkır yarım saatte bir mızmızlanıyor uykusuzluktan deli oluyorum
Herkese merhabaaa,
Ben kasım annesi olucaktım, kızım 38. hatada doğunca ekim annesi oldum. Biz 1 aylık olduk, topiği yeni gördüm çok beğendim, tüm annelere kolaylıklar dilerim, umarım güzel paylşımlar olur.
Yazmışken sorayım dedim: başlık ne kadar kullanılmalı?