valla canım maşallah diyim ben bebeğimde hiç pişik yok ki birde biz bazen unutuyoruz altını almayı
3-4 saati buluyor bez değiştirmek, yaptıklarımı söyleyim sana, bi kere primanın premium care müthiş bir bezmiş bu kadar olacağını tahmin etmiyordum, kaka direk içine giriyor üstte azcık birşey kalıyor, uni baby yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum, ama esas önemli pişik kremi azcık kızarmıştı, oriflame ın tender care diye minik bir kremi var, inanılmaz bir krem mucize gibi birşey, daha önce kendim kullanıyordum, yanığa, kesiğe, sürtünmeden dolayı kızarılıklara çok iyi geliyordu, onu sürüyorum azcık kızarıklık görünce hemen geçiriyor,etrafında oriflame yapan varsa mutlaka sipariş etmelisin hatta bu ayın katoloğunda indirimde ben 7 tane sipariş ettim valla
geçmiş olsun canım ben de epidural doğum yaptım yani doğumdan sonra sıkıntılar oluyor doğum sırasında pek sıkıntı çekmedim ben, bu arada gaz için humana kimyonlu rezene çayını içiyorum günde iki kupa, pırt pırt alttan çıkarıyor oğlum haa ağlamıyor mu geceleri ağlıyor yine gazı oluyor ama en azından çıkarıyor bol bol
kız valla kasım ayını sen kapatıcan hee
valla doğumdan korkma, epidural olacaksan suni sancıdan da korkma, tam emin değilim ama kolay açılayım diye sanırım bana da suni verdiler, ilacı vereseye kadar çekiyorsun biraz sancı ama zaten az oluyor baştaki sancılar, ilacı verdikten sonra ağrının kesilmesi 10-15 dak buluyor tabi, 10-15 dak sonra hiç ağrı hissetmedim ben tabi rahat oluyorsun sancı olmayınca, yalnız ben son anlarında ıkınmayı da hissetmedim, hani ıkınma geliyormuş da çıkıyormuş yaa, bana kendileri ıkın dediler sanırım pek beceremedim son anda karnıma bastırdılar öyle çıktı bebek, birde vajina da yırtıklarım olmuş kanamam olmuş içten dikişlerim var dıştan 4 dikişim var, dediğim gibi doğumdan korkma hiç epidural olduğu için rahat hissetmiyorsun, dikişi de hissetmiyorsun ama gözünü korkutmayım da doğumdan sonrası kötü :) dikişler ağrıyor, oturamıyorsun, yani benim öyle oldu, bugun 8. gün hala tam olarak oturamıyorum, ama arkadaşlar volteren diye güçlü bir ağrı kesici önermiş, makatta fitil şeklinde o ağrıları baya azaltabilir