- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
kızlar ben doğdugunda berı prıma premıum care kullanıyoru cokta memnunum
ben market alışverışımı onlıne yapıyorum ıstenılen beden yoktu huggıes organık pamuklu olanından aldım kullanan bı arkadaşım memnun sız ne duşunuyosunuz ne kullanıyosunuz azönce geldı bez ıyı gözukuyo ınşalla pişman olmam şidiye kadr pışık olmadık
Altını kontrol ediyorum kuru ise ağlaması Altına bağlı değil diyorum. Gazını çıkarıyoruz yine ağlıyorsa ve kucağıma sakinleştirmek için aldığımda yanağım omuzum çenem dahil heryerimi emiyorsa aç diyorum. Zaten mama verdiğim gibi anında ağlaması dürüyor mutlu Mesut uykuya dalıyor.
bende huggies kullanıyorumbiz de hiç pişik olmadık ama primayı da hiç kullanmadım yani kıyaslayamam ama memnunum
ben market alışverışımı onlıne yapıyorum ıstenılen beden yoktu huggıes organık pamuklu olanından aldım kullanan bı arkadaşım memnun sız ne duşunuyosunuz ne kullanıyosunuz azönce geldı bez ıyı gözukuyo ınşalla pişman olmam şidiye kadr pışık olmadık
Canım ben de prima kullanıyorum çok memnunum pişik olmadık çok şükür. Bittiğinde eşim prima bulamayınca huggies organik senin dediğinden almış iki kere bağladık ikisînde de sızdırma yaptı battaniyesine kadar ya büyük geldi ya da sızdırma yapıyor anlamadım
ay benımde en korktugum şey sızdırma prımada 1 2 kere yaşadık oda pıpıyı ne yöne koysak bılemedık ondan prımadan cok memnunum
pşiikte olmadık hıc
bıde aras cok cış yapıyo bakaım huggıeste durumlar ne olcak aslında bez degıştırme taraftarı degılım ama bebele markete gıtmeyı sevmıyorum onlıne yapıyrum alışverış olmaynca aldım
ay benımde en korktugum şey sızdırma prımada 1 2 kere yaşadık oda pıpıyı ne yöne koysak bılemedık ondan prımadan cok memnunum
pşiikte olmadık hıc
bıde aras cok cış yapıyo bakaım huggıeste durumlar ne olcak aslında bez degıştırme taraftarı degılım ama bebele markete gıtmeyı sevmıyorum onlıne yapıyrum alışverış olmaynca aldım
Canım bize öyle büyük de gelmediği halde sızdırma yaptı sabahı zor ettik hemen prima aradık. İkiside yenidoğan 3-6 kilo için prima da sızdırma hiç yaşamadık ama huggies bize uygun gelmedi biraz büyüsün huggiesi tekrar denicem sızdırma olacak mı bakalım.
Erkek bebeklerde kişi aşağı doğru olacakmış yoksa işediği zaman beline kadar gelirmiş. Bebekle alışveriş çok zor bizim alışverîşi ya eşim ya kardeşim yapıyor sağ olsunlar.
selam kızlar,
ay ne sevindim sizi gördüüme hankarcım bebeişin çok tatlı maşallah.
2 gündür oğlum hiç uyumuyor , şöyle derin uykuya dalamıyor , gazı varmış gibi ağlıyor , ama memeye gelince susuyor. hep memede kalmak istiyor doyduktan sonra gaznı çıkarmak için omzuma doğru alıyorum yerine yatırıncada hep mıkır mıkır uynıyor dolayısı ile bende uyuyamıyorum.kızlar uyku ve banyo çok süt yapıyor ama uyuyamıyoruzki.birde tırnaklarını kestinizmi bebeklerinizin nasıl kesicez korkuyorum ben kesmeye.
selam kızlar,
2 gündür oğlum hiç uyumuyor , şöyle derin uykuya dalamıyor , gazı varmış gibi ağlıyor , ama memeye gelince susuyor. hep memede kalmak istiyor doyduktan sonra gaznı çıkarmak için omzuma doğru alıyorum yerine yatırıncada hep mıkır mıkır uynıyor dolayısı ile bende uyuyamıyorum.kızlar uyku ve banyo çok süt yapıyor ama uyuyamıyoruzki.birde tırnaklarını kestinizmi bebeklerinizin nasıl kesicez korkuyorum ben kesmeye.
nasıl kestin canım , düzmü kesicez direk , bir yerde de uzamasın diye süreki törpüleyin okumuştum.ben kestim , emzirirken elini açıyorum , alıştı elinin açık olmasına aradan çıkarıyor bir iki parmağını gözünü yüzünü çizecek diye korkuyorum çok çabuk uzuyor tırnakları
ben kestim , emzirirken elini açıyorum , alıştı elinin açık olmasına aradan çıkarıyor bir iki parmağını gözünü yüzünü çizecek diye korkuyorum çok çabuk uzuyor tırnakları
bebeğin kolik olbilir canım. bir araştır istersen.
benim oğlumda sürekli meme istiyor. doymak bilmiyor. 10 günde 1 kilo almış. çok yediği içinde gaz sancısı çok oluyor. kolik bebekler doymak bilmezmiş.
2 saat arayla emzir. ve arada saç kurutma makinesini aç. bu ses bayaa işe yarıyor.
biz tayinciyiz o yüzden bebeğe pek birşey almadık mobilya olarak.. ilk beşiğe bende bakmıştım ama bebek çok hareketliyse 2 3 ay sonra kullanamazsın gibime geliyor..benim sana önerim park yatak.. ben memnunum daha doğrusu.. hem sallanıyor hem hafif hem taşınabilir.. ister salonda ister odamda kullanıyorum bak istersen nette çok uygun şeyler var
Kızlar humana stıal tee kullanıyormusunuz ben bugun başladım sankı bıkaçgundur azalma var gıbı geldı suumde gercı aras huzurlu kakası ve cışde guzel ama bana doşulugu az gelıyo kullannalar fayda gösterdınızmı
su da olabıldıgınce ıcıyorum sızce bebk huzurlu ve aka cışte problen yok ben kendo kendımemı kuruntu yapıyorum
canım çok cesaretlisi,nhangi markanın makasını kullandın önerir misin? ben daha almadım da
maşallahhhhh
güzelliğe bakama ben şampiyona eldiven giydirmesem yüzüne ne yapar hayal edemiyorum
selam kızlar,
canım çok cesaretlisi,nhangi markanın makasını kullandın önerir misin? ben daha almadım da
Humanayı bende kullanıyorum ama bende pek fark hissedemedimKızlar humana stıal tee kullanıyormusunuz ben bugun başladım sankı bıkaçgundur azalma var gıbı geldı suumde gercı aras huzurlu kakası ve cışde guzel ama bana doşulugu az gelıyo kullannalar fayda gösterdınızmı
su da olabıldıgınce ıcıyorum sızce bebk huzurlu ve aka cışte problen yok ben kendo kendımemı kuruntu yapıyorum
Geçen hafta benim oğlum da aynısıydı hata bıraya yada diğer topiğe yazmıştımhankar benim oğlumda birkaç gündür böyle . emip uykuya dalardı , yatıncada 1.5 saat derin uyurdu şimdi emiyor kollarımda uykuya dalıyor yatağına yatırmamla uyanıyor , özellikle geceleri gözleri kapalı rüya mı görüyor anlamadım mıkır mıkır sesler , ağlar gibi inleme içim acıyor öyle yaptıkça , derin uyuyamıyor ve benide uyutmuyor dün gece hiç uyumadı
Canım yukarda yazdım benimkide böyleydi merak etme geçicek kısa bi süre sonraselam kızlar,
Humanayı bende kullanıyorum ama bende pek fark hissedemedim
Zaten ne yaptıysam da bi faydası olmadı
Bana da hep dolu değilmiş gibi gelio
Ne bİleyim kuruntu da yapıo olabiliriz
Ama ben her emzirmeden sonra aç die mama da veriorum
Geçen hafta benim oğlum da aynısıydı hata bıraya yada diğer topiğe yazmıştım
Iykuya dalamıyor sürekli sesler çıkarıyordu
Acı çekiyor gibiydi
Başında bekleyip ağlıyodum ne oldu bu çoçuğa die
Bi tarafımı ağrıo nazar mı değdi kabus mu görüö die üzülüodum
Ama bi kaç güne geçti
Tam nedenni bilmiorum ama bizimki bu irkilmelerin ardında hep şidettli gaz çıkardı
Sanırım gazdan uyuuamıodu
Ama seni çok iyi anlıorum merak etme çok kısa sürede geçecek seninkide
Canım yukarda yazdım benimkide böyleydi merak etme geçicek kısa bi süre sonra
Bende tırnaklarını kestim
Hata uzadı bu akşam tekrar kesicem
Ben tırnak makası kullandım memnun kalmadım
Onun yerine normal makas şeklinde olanla kestim hem daha kolay oldu
diğeriyle etini sıkıştırcam die korkmuştum