- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
-
- Konu Sahibi aycaeceberen
canım zaten bebeğe içirilmiyor sen içiyorsun ya hem rahatlıyorsun hem de sütünden bebeğine geçiyor benim kız bir pırtlıyor maşallah evde kopuyoruz kimsenin pırtına sevinmezsin ama kızım gazını çıkartınca çok seviniyorum
çok sevindim rahatlamana poşet mi içiyorsun yoksa aktardan tohum gibi olanlardan alıp kendin mi demliyorsun ?ben kahvaltıda bile çay niyetine içiyorum çok faydasına gördüm
Kızlar benim kız doğdu doğalı uyumadı uyutamadık çok ağladı çok nefesini çeviremedi morardı filan , ben çok korktum korktukçada hep kucakta pışpışladım ama kucaktada susmadı son çare artık hafif hafif ayakta salladım öylede çok durmuyor zor susturuyorum ama başka türlü başa çıkamıyorum, yatağımız sallanmıyor , sallanan ufak beşik tarzı uygun bir şey almak istiyorum malum çok masraf yaptık çok pahalı bir şey alamam , siz bu tarz bir şey kullanıyormusunuz yada bana tavsiye edebileceğiniz beşikler var mı bir kaç gün içinde almam lazım kafayı yicem , gündüz tuvalate bile gidemiyorum çok afedersiniz
Kanz Bebek Sepeti Yatak Beşik Sepet Park Hamağı GittiGidiyor'da 64979237
Crystal Baby Magic Night Beşikiçin yapılan yorumlar
Selam güzel anneler ve yavruları,
Biz bugün 31 günlük olduk maşallah.. İlk defa dün gece çok zor geçti, kızım gece 23.30'dan sabah 06.00 ya kadar uyumadı sürekli aralıklarla ağladı.Dokuz gibi uyandı emzirip zorla uyuttum kucağıma alıp yatırdım ki sakinleşsin onbir gibi yine uyandı. Sürekli kucağımda ıh ıh diye sesler çıkardı içim gitti. uyanır uyanmaz sütüm olmadığı için mama verdik ve altını öyle bir pisletti ki kollarına, sırtına kadar kakası bulaştı.
öyle panik oldum ki sıcak suyun gelmeyeceği tuttu ve su ısıtmak zorunda kaldık, o panikle yavrumu çıplak çıplak beklettim sonra kakalı vücudunu kollarımla sardım üşümesin diye. neyse yıkadık şimdi sakince koltukta uzanıyor ve dalıp dalıp kalkıyor. uyuduğunu sandığım an da uykusunda ağlıyor. Acaba hasta mı , bir yeri mi ağrıyor ?
Allah'ım çaresizlik ne zormuş, konuşsalar şunu istiyorum , şuram ağrıyor deseler
Hayırlısı ile zaman hızlıca geçse ve bebeğim derdini anlatacak kıvama gelse..
valla canım ben hastaneden çıktım, eve geldik başlığı çıkardım hemen, sevmiyorum çünkü evin içi ideal sıcaklıkta zaten, çok şükür burun tıkanıklığı falan olmadı, ama dışarı çıkacağımız zaman takıyorum tabi, ama evde sürekli başı açık, ayrıca oda kumandasının derecesi de 20-20,5 derecede, ama ortam sıcaklığı daha fazladır sanırım çünkü böyle bile sıcak oluyor bazen, ben bebekleri çok sıcak ortamda büyütme taraftarı değilim zaten
slm arkadaşlar bende oğlumu 4 kasımda kucağıma aldım ama bu gün 22. günümüz olmasına rağmen göbeğimiz düşmedi ve bugün zıbının üzerinde noktalanma şeklinde kan görünce korktum birzdan doktora götürücem ama bu şekilde bi durumla karşılaşan oldumu hiç yada göbeği bu kadar uzun süre düşmeyen..?şimdiden teşekkürler.
Selam güzel anneler ve yavruları,
Biz bugün 31 günlük olduk maşallah.. İlk defa dün gece çok zor geçti, kızım gece 23.30'dan sabah 06.00 ya kadar uyumadı sürekli aralıklarla ağladı.Dokuz gibi uyandı emzirip zorla uyuttum kucağıma alıp yatırdım ki sakinleşsin onbir gibi yine uyandı. Sürekli kucağımda ıh ıh diye sesler çıkardı içim gitti. uyanır uyanmaz sütüm olmadığı için mama verdik ve altını öyle bir pisletti ki kollarına, sırtına kadar kakası bulaştı.
öyle panik oldum ki sıcak suyun gelmeyeceği tuttu ve su ısıtmak zorunda kaldık, o panikle yavrumu çıplak çıplak beklettim sonra kakalı vücudunu kollarımla sardım üşümesin diye. neyse yıkadık şimdi sakince koltukta uzanıyor ve dalıp dalıp kalkıyor. uyuduğunu sandığım an da uykusunda ağlıyor. Acaba hasta mı , bir yeri mi ağrıyor ?
Allah'ım çaresizlik ne zormuş, konuşsalar şunu istiyorum , şuram ağrıyor deseler
Hayırlısı ile zaman hızlıca geçse ve bebeğim derdini anlatacak kıvama gelse..
hankar benim oğlumda birkaç gündür böyle . emip uykuya dalardı , yatıncada 1.5 saat derin uyurdu şimdi emiyor kollarımda uykuya dalıyor yatağına yatırmamla uyanıyor , özellikle geceleri gözleri kapalı rüya mı görüyor anlamadım mıkır mıkır sesler , ağlar gibi inleme içim acıyor öyle yaptıkça , derin uyuyamıyor ve benide uyutmuyor dün gece hiç uyumadı
Kızlar humana stıal tee kullanıyormusunuz ben bugun başladım sankı bıkaçgundur azalma var gıbı geldı suumde gercı aras huzurlu kakası ve cışde guzel ama bana doşulugu az gelıyo kullannalar fayda gösterdınızmı
su da olabıldıgınce ıcıyorum sızce bebk huzurlu ve aka cışte problen yok ben kendo kendımemı kuruntu yapıyorum
hankar benim oğlumda birkaç gündür böyle . emip uykuya dalardı , yatıncada 1.5 saat derin uyurdu şimdi emiyor kollarımda uykuya dalıyor yatağına yatırmamla uyanıyor , özellikle geceleri gözleri kapalı rüya mı görüyor anlamadım mıkır mıkır sesler , ağlar gibi inleme içim acıyor öyle yaptıkça , derin uyuyamıyor ve benide uyutmuyor dün gece hiç uyumadı
AY BEBEGIM BENIM MAŞALLA CNM YA COK TATLI BEBIŞIN VAR
CNM BIZIMKIDE UYUYP YATIRINCA UYANOYO UYKUYA DLAMIYO BENDE BEKLIYORUM dalsın dıye 15 dk kendınden gecınce yystırıyorum bıdaha cok uzun uyuyo 8 9 saat 2 saatte bır emıyo bu zamanda daldıktan sonra fılm kopuyo bızım arascıkta
maşallah =) saçlarda tarz olmuş
benimkide arada bir 8-9 saat uyusa geceleri , 15 günlük olduk bugün 2 saat uyumadım sanırım bütün olarak :s
Canım ben îçiyorum tadı çok güzel ama sütüm de artma oldu mu bilmiyorum çünkü kızım hiç doymuyor bana pek etki etmedi gibi bî de eşim kutu kutu alıp stok yapmış bana yaramadı gibî ama herkese etkisi şeklide diye düşünüyorum.
Önceleri çok güzel uyurdu çok ağlamazdı ama dün resmen çıldırdım o ağladıkça ben kahroldum çenesi titreyene kasılana kadar ağladı şimdi de uyuyor derin bir şekilde bakalım gece ne durumda olacağız. Kabus gibi bir gündü ve tekrarı inş olmaz.
Sağol canım ya her gün değişiyorlar annesine öpücük veriyor :)
cnm ya kıyamam bız 8 9 saat uyuyoz ama 2 saat arayla emıyoruz
cnm gunde kaç saat uyanık bız 4 saat falan toplamda uyanık kalıyoruz
bizde 4 saat uyanık kalıyoruz ama uyuduğu zamanlar emerken ve başında beklerken geçiyor son günlerde sürekli mıkır mıkır huzursuzluğu var , sanki bir rahatsızlığı varmış gibi ıkınmalar fln kaliteli uyumuyor
cnm bende bı kaç saat önce ıctım etkı göstermış olabılırmıkı sızlama başladı
cnm bebgının doymadını nasıl anlıyosun