2012 kasım bebekleri büyüyor..

humananın kimyonlu olanını aldım ben
2 bardak içiyorum günlük..şimdi bile tuvalete zor yetişiyorum çok içersem ne olur bilmiyorum
biz de de öyle pırt duyunca herkes birbirine söylüyor hatta başka odada olsa bile

biz tayinciyiz o yüzden bebeğe pek birşey almadık mobilya olarak.. ilk beşiğe bende bakmıştım ama bebek çok hareketliyse 2 3 ay sonra kullanamazsın gibime geliyor..benim sana önerim park yatak.. ben memnunum daha doğrusu.. hem sallanıyor hem hafif hem taşınabilir.. ister salonda ister odamda kullanıyorum bak istersen nette çok uygun şeyler var

canım benim bebeğim de uyumuyor.genelde bu anlattığın gibi.kaç kere doktora götürdüm.hatta farklı doktorlar denedim.ama hepsinin söylediği: eğer memeyi verince ya da mama yerken ağlamıyorsa bebek aç olduğu için huysuzlanıyordur.
yinede aklında kalmasın doktora götür bi istersen

cnm merhaba ay bende şapka takmıyrum evı abrtı sıcakta yapmıyorum ıstemıyorum alışsın
ama dışarı cıkarken takınca kapıdan cıkana kadar sınırlenıyo cok alışık olmadıgı ıcın kafayı döndurup duruyo

cnm bızımd 17.gunde duştu catladım ınan o duşene kadar 3 haftaya kadar normalmış benım kuzenın 1 aylıkkn duşurmuş
formdA 34 GUNLUK DUŞUREN BILE GÖRDUM

Kızlar humana stıal tee kullanıyormusunuz ben bugun başladım sankı bıkaçgundur azalma var gıbı geldı suumde gercı aras huzurlu kakası ve cışde guzel ama bana doşulugu az gelıyo kullannalar fayda gösterdınızmı
su da olabıldıgınce ıcıyorum sızce bebk huzurlu ve aka cışte problen yok ben kendo kendımemı kuruntu yapıyorum

hankar benim oğlumda birkaç gündür böyle . emip uykuya dalardı , yatıncada 1.5 saat derin uyurdu şimdi emiyor kollarımda uykuya dalıyor yatağına yatırmamla uyanıyor , özellikle geceleri gözleri kapalı rüya mı görüyor anlamadım mıkır mıkır sesler , ağlar gibi inleme içim acıyor öyle yaptıkça , derin uyuyamıyor ve benide uyutmuyor dün gece hiç uyumadı

CNM BIZIMKIDE UYUYP YATIRINCA UYANOYO UYKUYA DLAMIYO BENDE BEKLIYORUM dalsın dıye 15 dk kendınden gecınce yystırıyorum bıdaha cok uzun uyuyo 8 9 saat 2 saatte bır emıyo bu zamanda daldıktan sonra fılm kopuyo bızım arascıkta

Canım ben îçiyorum tadı çok güzel ama sütüm de artma oldu mu bilmiyorum çünkü kızım hiç doymuyor bana pek etki etmedi gibi bî de eşim kutu kutu alıp stok yapmış bana yaramadı gibî ama herkese etkisi şeklide diye düşünüyorum.

Önceleri çok güzel uyurdu çok ağlamazdı ama dün resmen çıldırdım o ağladıkça ben kahroldum çenesi titreyene kasılana kadar ağladı şimdi de uyuyor derin bir şekilde bakalım gece ne durumda olacağız. Kabus gibi bir gündü ve tekrarı inş olmaz.

AY BEBEGIM BENIM MAŞALLA CNM YA COK TATLI BEBIŞIN VAR

Sağol canım ya her gün değişiyorlar annesine öpücük veriyor :)

benimkide arada bir 8-9 saat uyusa geceleri , 15 günlük olduk bugün 2 saat uyumadım sanırım bütün olarak :s

benimkide arada bir 8-9 saat uyusa geceleri , 15 günlük olduk bugün 2 saat uyumadım sanırım bütün olarak :s

cnm ya kıyamam bız 8 9 saat uyuyoz ama 2 saat arayla emıyoruz
cnm gunde kaç saat uyanık bız 4 saat falan toplamda uyanık kalıyoruz

cnm bende bı kaç saat önce ıctım etkı göstermış olabılırmıkı sızlama başladı
cnm bebgının doymadını nasıl anlıyosun

cnm ya kıyamam bız 8 9 saat uyuyoz ama 2 saat arayla emıyoruz
cnm gunde kaç saat uyanık bız 4 saat falan toplamda uyanık kalıyoruz

bizde 4 saat uyanık kalıyoruz ama uyuduğu zamanlar emerken ve başında beklerken geçiyor son günlerde sürekli mıkır mıkır huzursuzluğu var , sanki bir rahatsızlığı varmış gibi ıkınmalar fln kaliteli uyumuyor

ınsan uyusada huzursuz oluyo dımı mıkırdanınca kokuyu anlıyo demekkı
bızde dalana kadar ugraşıyoz bıraz ama daldımmı tamamdır ay bıde derın uyku ıfadesı var o ıfadeyı görene kadar ınanmıyorum öle tatlı oluyokı

cnm bende bı kaç saat önce ıctım etkı göstermış olabılırmıkı sızlama başladı
cnm bebgının doymadını nasıl anlıyosun

Altını kontrol ediyorum kuru ise ağlaması Altına bağlı değil diyorum. Gazını çıkarıyoruz yine ağlıyorsa ve kucağıma sakinleştirmek için aldığımda yanağım omuzum çenem dahil heryerimi emiyorsa aç diyorum. Zaten mama verdiğim gibi anında ağlaması dürüyor mutlu Mesut uykuya dalıyor.

kızlar ben doğdugunda berı prıma premıum care kullanıyoru cokta memnunum
ben market alışverışımı onlıne yapıyorum ıstenılen beden yoktu huggıes organık pamuklu olanından aldım kullanan bı arkadaşım memnun sız ne duşunuyosunuz ne kullanıyosunuz azönce geldı bez ıyı gözukuyo ınşalla pişman olmam şidiye kadr pışık olmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…